Evet pamuk eller klavyeye var mı böyle hayran olduğunuz bir yönü.. 😍

#tatlıkız 💕
Evet pamuk eller klavyeye var mı böyle hayran olduğunuz bir yönü.. 😍

#tatlıkız 💕
Sevgilim olmadı maalesef.. ama olsaydı da ben onun her özelliğini severdim.. zaten aşk demek bir kişiyi olduğu gibi sevmek demektir.. ben mesela hoşuma gitmeyen yönlerini de severdim onu değiştirmeyi denemezdim.. oda beni olduğu gibi severdi her zaman.
Sevgilim demiyim de yeni biten ilişkiden bahsedeyim. Kendisi sürekli erkek arkadaşlarının sevgilisini savunurdu. Ve ona göre ilişki mantığa dayalıydı. Eğer bir olay yaşandiysa ve kavga ettiysek ona göre kavga olmaması gerekiyordu. Duygusal hiç yaklaşmazdı. Ona göre bir kadına hediye alınması kadının onu arkadaşlarına göstermesi gösterişti bu yüzden çok nadir hediye ve çiçek alırdı. Instagram da ikimizin fotoğrafını paylaşmazdi ona göre fotoğraf paylaşmak da gösterişti. Etraftaki erkek arkadaşlarının sevgilisi ne derse biz de onlara uyuyorduk ve ona göre ben onun erkek arkadaşlarının sevgililerini sevmek zorundaydım hangi olay olursa ben haksızdır. 1.5 yıl çilesini çektim en son o ayrıldı. Peşinden m*l gibi koştum niye koştum ilk defa biriyle aynı evde yaşadım diye. Ama bitti.
Gitmesi en güzel şey olmuş bence.. Böyle bir insanla ömür geçmez..
Sevgilim de yok ilişkim de ama bir gün böyle biri karşıma çıkarsa kesin merhametli ve anlayışlı olduğu için sever ve bağlanırım diye düşünüyorum.
Olmaz olur mu.. En sevdiğim yanı huzur veren ve anlayış sahibi olması. Sayesinde kendimi asla yalnız hissetmiyorum. Mutlu ve sevinçli uyuyor uyanıyorum. Varlığı yetiyor ömrüme neşe ve huzur katmaya.
İyi ki varsın hayatımın aşkı @TatlıKızzzz34
Sende iyi ki varsın hayatım.. Her günümüz birbirinden güzel geçiyor.. 🥰
Rica ederim beyefendi.. ❤️😍
Cevap
4Cevap
Ben demeden plan yapabiliyor. Tam bir big boss kral
Sevgilimiz yok
Kaç kişisiniz tam olarak.. 😂😂
Sanki birden fazla kişi gibi cevap vermişsin.. 😂😂
Sevgilim yok
Sanırım ilgili ve çabuk cevap yazması 🤔🤔
Sevgilim yok maalesef 😂