Sevilmek neden bu kadar zor?

merhaba, ben almanyada yaşayan 26 yaşında bir kızım. cocukluğumdan beri kiloluyum. zamanla cevremin uyguladığı davranışlar yüzünden daha da icime kapandım, daha da kilo aldım. şu an 200 kiloyum. diyete giriyorum ama modun düştüğü zaman kendimi tutamayıp yemek yiyorum. her neyse, kuzenimin kınası vardı gittim. kuzenim benden kücük ve evleniyor işte. ben evlenmek istediğimden bile emin değilim ama abim yanıma gelip senin mürvetinide görür müyüm hic sanmam dedi. kilomdan ve cirkinliğimden dolayıydı :) cünkü zamanında da, almanyada yaşadığın icin seni pasaport olarak görüp aşık rolü yapacaklar ama hic sevilmiceksin demişti. o yüzden hic sanmam derken ne demek istediğini anlamıştım. o günden beri yaşadığımız her köy gibi bi yer olduğundan ve fazla kişi yok diye sosyal medyaya ilk defa bir kac erkekle konuştum. daha önce hic sevgilim, flörtüm vs olmamıştı. hepsi bel altı derdinde, adam akıllı konuşan asla yok. ben bu işlerden fazla anlamam ama tavırları benden daha safını rahatsız edicek derecede. istemediğimi sölediğimde, birden obez ve cirkin oluyorum onlar icin :) bu hayat bana ailem dahil hic kimsenin beni sevmeyeceğini öğretti. annem dışında ailede kimse zaten beni sevmez ve umursamaz. dışlanan kişiyim, o yüzden anonim olarak biraz icimdekileri yazmak istedim. aslında fazla bir beklentim yok, sadece karakterli biri istiyorum hayatımda, beni anlayabilecek ve gecti diyebilecek biri :) buraya kadar okuduysanız teşekkür ederim, iyi günler dilerim.
Sevilmek neden bu kadar zor?