Acil önerinize ihtiyacım var?

Bitirdiğim bir ilişkimi sürekli tekrar başlattım onun bana dönüp manipüle sözlerine hep kandım ama daha dün başladığım ilişkimi bitirmek istiyorum çünkü ne zaman kabul etsem manipüle edildiğimi anlıyorum ama sevdiğim ve kırmak istemediğim kötü bir konuma konulmak istemediğim için hep affediyorum ve bırakamıyorum şu an bıraksam kararsız kötü bor konuma düşeceğim. Ve hayatımda olan tam bana uygun diğer insanı kaybedeceğim ikisinden birini secmem gerekiyor ama ilişkimi de bırakamıyorum fakat artık hatalarına katlanamaz duruma geldim narsist olduğu için bırakırken suçlu hissediyorum bırakmak istemiyorum şu an ise hayatımda tam bana uyan bir insan da var ikisinden birini secmek zorundayım ne yapmalıyım arkadaşlar lütfen yardımcı olun şimdiden teşekkürler abi abla tavsiyesi lazım bana cevremdekiler bu duruma açtığım için artık sıkılmış durumdalar 🥺
Güncellemeler
+1 yıl
Kıyamadığım ve pişman olurum belki diye mevcut ilişkimi bitiremiyorum ama beni gerçekten seven isteyen diğer bir insanı da kaybetmek istemiyorum 🥺
Acil önerinize ihtiyacım var?