Nişanlımın ailesi hiçbir şeye bütçem yok diyor şimdi?

1.5 ay sonra evleniyorum ama ortada ne gelinlik var ne başka bir şey..

eve sadece eşya aldılar o kadar. onu da 2 koltuk bir yatak odası şeklinde makul olanına göre aldılar.
buzdolabı , çamaşır makinesi , kurutma makinesi ve bulaşık makinesini ben aldım.
çeyizlerimi yine kendim yaptım hâlâ daha yapıyorum.
düğünü biz nişanlımla başında istememiştik zaten.
kına yine bize ait.
Kayınpederim 1 hafta önce tülünüzü halınızı alırım diyor biz çıkıp fiyat soruyoruz ölçü alıyoruz 1 hafta sonra param yok diyor.
nişanlım ise bugün kalkıp bana şu mesajı atıyor ;

Bende aradım dedim konunun benim ailene katlanmam ile ne alakası var , zaten senin için katlanan biri var ortada dedim.
yok işte başka yolu yokmuş benim dik konuşmalarım bu noktaya getirmiş, dedim siz kaç kere oturup konuştunuz mevzuları kapattınız ve konuştuğum konularda da ben haklıydım dedim.
Senin ailen kafasına göre iş yapıyor dedim.
nişanım oldu tek bir takı takmadılar dedim.
yani baban 1 hafta önce şunu alırım diyip 1 hafta sonra ya kırgınlıklarım aklıma geldi alamam mı diyor dedim.. bu nasıl mantık dedim.
biz gitcekmişiz ben her şeye he diyecekmişim bir kusurumuz olduysa özür dileriz diyecekmişim.
bana gelmiş bunu söylüyor.
peki ya dedim bize yapılan şeyler ne olacak dedim.
babanın ettiği laflar ne olacak dedim adam bir kere gelip benim aileme kusura bakmayın dedi mi dedim.
Veyahut senin onca cümlen oldu bizim onca olayımızı oldu bir kere ailem sana tavır surat yaptı mı dedim.
tutturmuşsun bir dik konuşma diye ben ne konuşmuşum dedim..

konuştuğum şey de nişanda takı takmamaları bunu benim nişan günü öğrenmiş olmam ve nişanım oldu bitti gelip takıyla ilgili hiçbir şey söylemediler ve ben sürekli nişanlıma ailenle konuş dedim konuşmadı en sonunda ben patladım benim sitem etmiş olmam battı ailesine.
Babasına göre gelinlik fiyatları da yüksekmiş mesela bunu da dedi bugün telefonda.
yahu benim babam yok başımda ama elimden gelenin fazlasını zaten yapmaya çalıştım / çalışıyorum.
evin tadilatı oldu ona masraf ettim , beyaz eşya aldım , çeyizlerimi kendim aldım bana bir tane tabak hakları bile yok.
Ama ailesine benim katlanmam gerekiyormuş..