Sonra ki kişileri de ya cepte görüyorlar ya da başka niyetle yaklaşıyorlar çokça gördüm bunu tanıdığım biri vardı 6 sene geçmiş daha hala unutamadığını söylüyor duygusu yokmuş sözde o nasıl mantıksa duygun olmasa unutmuş olursun zaten bu erkeklerin ilk aşkı değilseniz sadece kullanır kızlar dikkat edin
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
En masumu o oldugundan olabilirmi. yokluk sefalet icinde parkta el ele tutusmak, bi cafede bulusup limonata icmek.. cok masum, cok temiz duygular degilmi...
Tamam da o zaman unutmuyorsa başka kişilerle niye oluyorlar yarabandı olarak kullanıyorlar iğrenç bir şey bu
Yaa siz herkes herseyi unutsun istiyorsunuz oylemi anladim. burada bi yasanmislik var ve uzerinden yillar gexmis. bunun asla tekrar bir aska donusemiyecegini bilmeyecek birimisinki. cocugu kendine bagla, daha fazlasini yap. gexmiste yasadiklari icin onu yargilama.
Bir ilişkiye başlıyorsa da aklında başkası da olmasın sizin mantığa göre flörtü sevgilisi varken başkasıyla da konuşabilir gibi bir mantık
Hayir hayir onu demek istemedim. belliki bu arkadas biraz tecrubesiz. bundan rahatsiz oluyorsan ona mutlaka soyle ve bu konulari asla acmasin. bense seni seviyor ama diger taraftanda zamana ihtiyaf var unutmak icin
Biz konuştukta 5 sene geçti dedi ama ne hikmetse unutmamış duygusu yokmuş sadece aklindaymış böyle bir şey mi var
Duzelr zamanla inan bana
Geçmişte de yarabandı oldum düzelmedi aksine aldattı beni yani bakarım olmuyorsa yolumu ayırırım benim de gururum var sonuçta
Kesinlikle , zaten bu isi uzatiyorsa hic ugrasma.
Neyi uzatıyorsq geçmişte yaşamayi mi
Bence cok toy bi arkadas. tecrube ede ede ogrenecek. ama cok aci ceker bu tecrube zamanlarinda. en basta seni kaybederek
Yanlış anlamayın ama Allah beyin vermis akıl vermiş geçmişte kalan şeyi şuana taşımamayi da akıl etsin bir zahmet ben onu mutlu etmeye çalışıyorum üstüne gitmemeye çalışıyorum ama beni düşünen yok maalesef
Bjraz daha sabret, olmuyorsa da uzatma, bak dalgana, mutlu ol, kimsenin derdini kederini cekmek zorunda degilsin. isin sonunda nasilsa yanlizlik var
Benim üzüldügum nokta sevilecegime inanıyorum her seferinde enayi gibi sonra hayal kırıklığına uğruyorum
Yasinjz kac acaba istemiyorssnjz soylemeyebilirsiniz, genc oldugunuzu dusunuyorum ve hayat uzun. daha ne zorkuklar goreceksiniz ve bunlarla mucadele etmenjz gerekecek. yanyana gelip karisnizs alip, gozlerinin icine bakip konusun bu onunla. olmiyorsada uzatma, uzulme bir daha dene. illaki seni deliler gibi seven birj cikacaktir
Benim öğrendiğim bu erkeklerin seveni değilde canlarını yakan kişiyi sevmeleri bende cepte görsem terketsem maddiyat olarak görsem kıymetim bilinirdi
Haklisin maalesef
Ben çocuğa şey diye sordum erkekler neden kendine acı çektirmeyi seven kadınlara değer veriyor diye sonra da anlayışlı tipleri üzüyorlar dedim görüldü attı sadece
Yuhh be, verecek cvp bulamadi sanirim
Bilmiyorum dedi
Amannn sevgilin var derdin var:)
Herhalde köşeye sıkışıyor sorduğum sorudan dolayı bilmiyorum diye R yapıyor. Siz olsanız ne cevap verirsiniz mesela
Unutmaya calisiyorum, bana biraz zaman ver ben seni seviyorum ve sevdigim insana bagliyim. sadece seni dusunuyorum, o umrumda bile degil. beni onu degil, o guzel gunlerimi unutamiyorum
Sorduğum soru alakasızmis böyle dedi sonra da yorgunum dedi bende sorularımla yormayayim seni dedim o da hadi sonra görüşürüz dedi bilmiyor ki sonra görüşmek için ben olacak mıyım asla sevilmeyecegimi kabullendim şu dünyada hep iyi niyetimle yaklaştım kırık kalbimle bir şeylere inandım hep
Yapma beee:(
Unutmamış değil mi aklındakini
Unutmusta denebilir, unutmamista, arafta gibi ama sevdigini dusunmuyorum
Beni mi şaşırmadım zaten
Hayir seni degil, ilk askini. seni seviyor bence sevmese soylerdi sanirim
Ne yaparsa yapsın soğuttu kendinden umarım sevgimi hakeden kişiyi bulurum. Umarim sizinde gönlünüzce olur her şey
Tsk ederim, hayatta basarilar BAYRAMPAŞALILAR. Bu da bizim atasozumuz:)
Çünkü ilk duygular saf ve temizdir
Öyleyse bile unutmadiysa sonra ki zamanlarda başka biriyle ilişki yaşamasi saygısızlık değil mi yarabandı olarak kullanmış oluyor
Herkes birilerine yara bandırdır unutma herkesin vardır bir ilki
İğrenç bir şey bence ben mesela ilk sevgilimi unuttum bitmiş gitmis sonuçta
İlk sevgilinin en sevdiği şey neydi
Hatırlamıyorum yemin ederim
Sende en beğendiği davranış ifade
Hatırlamıyorum bir yılı geçti neyini hatırlayım ki
Yalan söylüyorsun bence
Neden yalan söyleyeyim unutmasam söylerim korkum yok sonuçta
Seni ne diye severdi
Hatırlamıyorum ki zaten o da beni yarabandı olarak kullandı sevdiğini zannetmiyorum
Olabilir
Sende hatırlamadığına göre sende köprü olarak kullanmıştım onu
Hayır ama şu an başka konuştuğum var zaten neden geçmişimdeki kişiyi aklimda tutayım saygısız mıyım
Haklısın diyip geçiyorum
Bence diğer türlüsü saygısızlık karşı tarafa cinsiyet farketmezsizin
Haklısın
Bazılarının ilkler unutulmaz hikayesi tam komedi çokta güzel unutuluyor o unutmayanlar unutmak istemiyor sadece bence
Mantıklı
Bir kadınla tartışmaya girilirmimanyak (bu kendime )
Bunu bir kadında dese aynı tepkiyi verirdim erkek olmanızla ilgisi yok sadece bazıları bu durumu normalleştiriyor
Haklı olabilirsin
son aşk
çok can yakar