Birkaç gündür bir kızla flörtleşmeye çalışıyorum. Kız kaldığım yurdun altındaki bir kafede baristalık yapıyor. İlk gördüğüm gün gece vakti kız bana kafenin kapanacağını söyledi ve ben de kafeden çıkarken tepsimi alıp kafenin tezgah kısmına doğru götürdüm ve kız da bana " Teşekkür ederim " dedi. Ben de " Rica ederim, iyi geceler " dedim. Aslında o davranışımı sırf kıza yardımcı olmak için yapmıştım, ama sonraki gün kız bana " Abi " demeye başladı. Sonraki gün yine kızla konuşmaya çalıştım. Sonraki gün sipariş verirken onun hakkında bir soru sormak için kıza " Sizin sevdiğiniz, önerebileceğiniz bir şey var mı? " dedim, o da " Ben sert seviyorum, ama sizi bilemem " dedi. Bir sonraki gün ise sakal tıraşı oldum ve kıza " Beni tanıdınız mı? " dedim, o da " Tanıdım, tanıdım " dedi. Ben " Sakallarımı kestim de kendimi bayağı değişmiş hissediyorum " dedim ve kız sesli bir şekilde güldü. Sonra sırf kızla konuşmak için kafeden su aldım. Sonra 8 şekerli americano aldım. Ona karşı damdan düşer gibi yürümek istemiyorum, hatta flört etmek istemezse arkadaş da olabilirim; ama bana abi demesi pek hoşuma gitmiyor. Sanki araya mesafe koymak istiyormuş gibime geliyor. Sizce bana bir daha " Abi " derse kıza gülerek " Kaç yaşındasın? Bana neden sürekli " Abi " diyorsun, yoksa çok mu büyük gösteriyorum? " desem arkadaşça bir soru mu olur, flörtöz bir soru mu olur ve öyle bir soru sormam doğru olur mu?
Güncellemeler
+1 yıl
Sadece soruma cevap verecek olan kişiler yorum yapsın, " Yine mi aynı konu? " gibisinden yorumlar yapanlara selam olsun...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben size bir şey sorucam.. size her gülene bu şekilde bir ima çıkarıp, ya da size sohbet eden iyi davranan birine bunu mu besliyorsunuz? o bir işletmede ihtiyacı için çalışan ve gerçekten güler yüz ve samimi olmak zorunda kalan ihtiyaç sahibi birisi. sizin ona yürümeye ahlaksızlığa doğru gideceğinizi anlamış akıllı kiz kısaca abi diyerek uyarmış. Hani okumuş kadin dr direk... bunu dememiş incinmissin demiş. Ayip kardeşim erkek adam olun bırakın bu boş işleri. Her gülene samimi olana yürümek ayıp. sen git oraya ben de bir abinim yanlış anlaşılma olmasın ben sürekli buraya gelirim de adam sasin.. bunu yapacağınızı umarım saygılar
Tamam da kardeşim, şu anda kaldığım yurtta senin tabirine göre " İhtiyaç sahibi " olan 30'lu yaşlardaki bir erkek çalışan yurtta kalan kız öğrencilerden biriyle çıkıyor. Peki sence bunun yanında benim yapmaya çalıştığım şey nasıl duruyor?
Ayrıca Allah şahidim ki; benim asla kötü ( belaltına inmek gibi ) bir niyetim yok. Sadece 24 yıldır sap gezmekten bıktım.
Ayrıca kız orada silah zoruyla çalıştırılmıyor veya köle değil.
ve ben de kızın ilk gülüşünden bana yeşil ışık yaktığını çıkarmadım, ama " Belki biraz uğraşsam öyle olmasını sağlayabilirim " diye düşündüm.
Guzel kardeşim bir arkadaşın camdan aşağı atladi top oldu oldu uyuşturucu içti örnek. sen de ona mi uyup onu yapar bak o yaptı dersin. kiz abi demis is kapandi. Biri insan gibi insan dir. kiz asla birakmaz. biri her sey de anlam çıkartır sülük gibi yapışır kiz uzak durur. sen o kizi sevip haşlanmış olsan bak abi tavsiyesi. efendi efendi git gel. otur teşekkür et. saygin bir erkek her yerde fark edilir. bu samimiyet ve senin efendi duruşun kizi etkiler se. zaten o sana gelir. fakat biri güldü diye iyi davrandı diye ve biri birisi ile çıktı diye, senin ya da onunda ayni duruma gelmesi diye bir şey söz konusu değildir. Bunu sen seçemez sin. iki tarafli olacak bu. anlayışla saygı ile sen dik dur. o seni ozaman farkedecek dir emin ol abi ni dinle.. pisman olmaz sin
Peki dediğin gibiyse 24 YILDIR neden Allah'ın 1 kulunun ilgisini çekemedim?
Sadece üniversiteye ilk başladığımda ilk hafta sınıftan 2 tane kız bana yürümüştü, hatta 1 tanesi resmen koşuyordu; ama ben g. Zekalılık yapıp ikisine de hiç yüz vermemiştim.
Sağlık olsun aslan gibi çakı gibi genç adamsın sana kiz mi yok. belki bir sevdiği vardır. üstünde durmaya değmez. Her zaman ne yaparsan yap unutma bu kiz ile alakalı değil bunlar basit ileride çok gülerek anlatacağın şeyler. her zaman ne yaparsan yap adil ol. asla usteleme. bazan ağzından laf çıkmadan tutmasini bil o senin kölen olsun. agzindan çıktığı an onun kölesi olma asamasina girip çirkin bir duruma düşme.. hayatta ne yaparsan yap.. her zaman sunu unutma yaptığın ve yapacağın her şeyde kendine olan saygını asla kaybetme. bir baskasini katma dünyana, kendini kendin yargila. sana birse dim. konya da uni okurken tabi sizler de güzelsiniz. Oda arkadaşlarım vardi.4 kiz 2 erkek. biz inanirmisin tabiki ayri yatardik. kahvalti hazir kizlar gelir koynuna kaldirir di. bunu çoğumuz yaşadık ve inan benim gibi düşünürler çok var. şakalaşırken bile bir birimizi incitmekten korkardik. biz de gittik sizdik. kizlar dan tokati az mi yedik. b.. k vardi bukadar içtin alip kolalrinin arasina eve getirir lerdi. bizde bazan onlari alip gelirdik omuzlarimizda. arkadaslik sevgiliden ve aşk tan daha degerlidir. onlar arkadaş oldu bize. biz de onlara her zaman arkadaş olduk ve hala konuşuyoruz.. erkeksin ki bu rabbimin en büyük nimeti. gece 1 2 çıkarsın karanlikta ormana bile gider içini döker gelirsin. ben annem kızardı İzmir'de giderdim rıhtımda gecenin bir yarisi bagirirdim denize dogru.. kim se bi.. b... k diyemez di. erkegiz. agalar san erkek gibi yasa kolla dusse bile yanliş yapsa bile tut birakma. gulse bile baksa bile anla. sen iyi yurekli ama anladığım kadarı ile yanliz sin. ortam değiş bence orasi sana yaramadı. Cok güzel seyler var. bence iyi seyleri farkedicek güzel bir insansin. kendini hep sev kardeşim
Peki bahsettiğim şeyi arkadaşça yapamaz mıyım? Yani gerçekten o kızla arkadaş da olabilirim, ama bu şekilde aramızda bir sohbet konusu açabileceğimi düşünüyorum.
Ayrıca anladığım kadarıyla birden fazla sevgilisi olmuş birisin ve benim halimden anlayacağını sanmıyorum...
Rica etsem soruma cevap verir misin?
* Peki bahsettiğim şeyi arkadaşça yapamaz mıyım? Yani gerçekten o kızla arkadaş da olabilirim, ama bu şekilde aramızda bir sohbet konusu açabileceğimi düşünüyorum.
Mantıklı ol böyle ya bir kendine gel.. aslansın çevreni acil değiş semtte takılma yeni yerler bak yeni ortam ayarla. barda. kons çıkar sen tatli duz mekanlari sec.. onla olmaz di zaten de unut..
Benim bahsettiğim yer bar değil, normal, alkolsüz bir kafe. Ne barı?
Rica ederim bak sana açık olim mi? O arkadaş olmaz mantikli bak abi demiş kapat bence. deki fazla çıktığı var misal bela alırsın. Sen okuyor sun ve mantik savaşı ver
Kız da kons falan değil, normal barista.
Rica ederim bak sana açık olim mi? O arkadaş olmaz mantikli bak abi demiş kapat bence. deki fazla çıktığı var misal bela alırsın. Sen okuyor sun ve mantik savaşı ver
Ama kızın çevresinde çok fazla erkek arkadaşı var.
Anladim kisa dip not.. arkadaş olmak için önce ona güvenilir biri olduğunu ve arkadaş olmanda sakınca olmadığını kanıtlamak için arkadaş gibi bir gözle ye iç arada jest yap ama sakin bak arkadaş olmak istiyorsan para verme yani bahşiş. Ona bir hediye al çok ağır olmasin. yani aldığın şey onu borçlu olma hissine atmasin. basit ama hoş şeyler le jest yap. annem koyden yasa sehirden bunu yolladi al ayse neyse adi fatma sen seversin gibi. ya da bunu almistim biz kiz arkadaşa ama sana vermeyi uygun gördüm gibi hediyeler verebilir sempati kazanabilirsin ya hayati iyi yaşayın ben bunlari öneririm. Insallah guzel dostluklar kurarsin
Peki çikolata alsam nasıl olur?
Yani aslında geçenlerde 2 tane Eti Sticks alıp sonra kızın yanında bir tanesini yiyip diğerini de " İster misin? " diyerek kıza vermeyi düşünmüştüm, ama sonra " Bu da nereden çıktı? " diye düşünüp beni yadırgar diye düşünüp öncesinde ona birkaç gönderme yapmanın daha doğru olacağını düşündüm.
Ahah yerlere yattim allah iyiliğini versin bu ne paşam 😂😂bak ona daha farklı şeyler al kullandığı giydiği tarz şeylere bak şal olur tişört kemer canta vs gibi ya da özel gelmiştir der gibi şeyler ver. gözlük felan yani ne bilim kizin tarzi ne dir konuşma adabi vs gibi. fakat bak arkadaş yani bildiğin arkadaş gibi göreceksin. Sebebi abi demiş orasi bir sınır çizgisi onu asla geçme
Sence öyle bir şey almam mantıklı olur mu?
ve şu ana kadar kızı kaç kez gördüysem üstünde şort, crop ve bir de kafeye ait olan bir önlük vardı. Yani onlardan birini mi alayım? 😂
Pardon, bir de ayakkabısıyla çorapları vardı. Yazmayı unutmayayım... 😂
Senin bahsettiğin şeyler arkadaş olduktan sonra alınabilecek şeyler.
Tabiki olur bu iyi niyettir. bunu sizi uygun gördüm dersin sanirim okul da bitmek üzere 20 gun falan var en azindan bir diyalog kurmayi tamamlarsin
Mesela kız, arkadaşım olsa, samimi olsak ona hiç düşünmeden ismine özel kahve bardağı yaptırırım; ama sence şu anda öyle veya ona benzer bir hediye vermem göze batmaz mı?
Bak paşam yanlış anlama bazan değerli gördüğün şeyler karşındaki ne kadar kendini bozup anlamasada, dalgaya da alsa kendini bozmamak tir. sana bunu yapma sebebim belki de diyorum? para dediğin ne tutar bunda 1 2 bin ya var ya yok. distluk lar bunlarla ölçülmez. Sura eridiğini kaç günse ona değer mi? kendine önce benim kapasitem ne de. bir kapasiten yoksa ve adim atmaya korkuyorsan buna hiç başlama saygilar kendine ii bak..🙏
Ya Allah aşkına, sen neden bahsediyorsun?
Hey Allahım ya...
Henüz adını bile bilmediğim bir kıza ne diye kalkıp değerli ( elbise vb. ) bir hediye alayım? Kaldı ki; ben burada öğrenciyim, bütçem o kadar da yüksek değil. Kalkmış bana " Elbise gibi bir şey alabilirsin " diyor...
İnsan henüz adını bile bilmediği birine ne diye 1-2 bin liralık bir şey alır ki? Öyle bir şey yapabilmek için biraz fazla zengin olmak gerekir. Sanırım sen çok zenginsin...
Abi demişse seni çok büyük görmüştür ya da sana karşı hiç bir şey hissetmemiştir