Sizce bu arkadaşça bir soru mu olur, flörtöz bir soru mu olur ve doğru olur mu?

Birkaç gündür bir kızla flörtleşmeye çalışıyorum. Kız kaldığım yurdun altındaki bir kafede baristalık yapıyor. İlk gördüğüm gün gece vakti kız bana kafenin kapanacağını söyledi ve ben de kafeden çıkarken tepsimi alıp kafenin tezgah kısmına doğru götürdüm ve kız da bana " Teşekkür ederim " dedi. Ben de " Rica ederim, iyi geceler " dedim. Aslında o davranışımı sırf kıza yardımcı olmak için yapmıştım, ama sonraki gün kız bana " Abi " demeye başladı. Sonraki gün yine kızla konuşmaya çalıştım. Sonraki gün sipariş verirken onun hakkında bir soru sormak için kıza " Sizin sevdiğiniz, önerebileceğiniz bir şey var mı? " dedim, o da " Ben sert seviyorum, ama sizi bilemem " dedi. Bir sonraki gün ise sakal tıraşı oldum ve kıza " Beni tanıdınız mı? " dedim, o da " Tanıdım, tanıdım " dedi. Ben " Sakallarımı kestim de kendimi bayağı değişmiş hissediyorum " dedim ve kız sesli bir şekilde güldü. Sonra sırf kızla konuşmak için kafeden su aldım. Sonra 8 şekerli americano aldım. Ona karşı damdan düşer gibi yürümek istemiyorum, hatta flört etmek istemezse arkadaş da olabilirim; ama bana abi demesi pek hoşuma gitmiyor. Sanki araya mesafe koymak istiyormuş gibime geliyor. Sizce bana bir daha " Abi " derse kıza gülerek " Kaç yaşındasın? Bana neden sürekli " Abi " diyorsun, yoksa çok mu büyük gösteriyorum? " desem arkadaşça bir soru mu olur, flörtöz bir soru mu olur ve öyle bir soru sormam doğru olur mu?
Güncellemeler
+1 yıl
Sadece soruma cevap verecek olan kişiler yorum yapsın, " Yine mi aynı konu? " gibisinden yorumlar yapanlara selam olsun...
Sizce bu arkadaşça bir soru mu olur, flörtöz bir soru mu olur ve doğru olur mu?