Her şeyi senden bekleyen sevgili?

Merhaba, benim 4 senelik bir ilişkim var. 1. Senesinde Yurt dışına taşındım bu süreçte onu getirebilmem için de dil öğrenip vatandaşlık alıp kontratlı işe girmemdi. E tabi evi kurcam onun gelmesi için avukat tutcam falan. Bu süreç benim için sancılı geçerken o sadece oturup buraya gelmeyi bekledi. Neden çalışmıyorsun deyince de “bu gün gelirim yarın gelirim diye bekliyorum benim paramın orada bir değeri yok çalışıp napcam hem eğer çalışırsam burası tatlı gelir oraya gelmek istemem” dedi. Ben 2 işte çalıştım birisinde sakat kaldım tedavi oluyorum. Türkiyeye gittiğimde bile her şeyi ben ödüyorum en azından altın koy diyorum bir kenara dinlemiyor. En azından ben gelcem yanına biraz da sen destek ol diyorum annesinden 500 tl alıyor bir kere yemeğe çıkartıyor 1 haftada. Sorun değil ben 10 da olsa öderim ama hiç beni düşünmüyor hiç bir çabası yok sonra beni suçluyor beni oraya 1 senede getiremedin vs diye. Kaçak gelmeyi denedi buraya olmadı. Ben çabaladım olmadıysa napim diyor kaçak için de 1500 euro verdim ona da tatile gittik rezervasyon yaptırmış ailemle kavga kıyamet oraya gittim evli değiliz bişe değiliz ve o paraya da ihtiyacım vardı 500 eurosunu anneannemden alıp yollamıştım ona. kafasına göre iş yapmış. 6 ay çalıştı bütün parasını kendisine harcadı bir de evlilik yüzüğü aldı bana. ben canım bir şey istese almıyorum yemeğe bile gitmiyorum sırf param biriksin diye. İşe başlayacağım dedi bütün kuriyelik malzemeleri için ben gönderdim 2. Günde çok zor yapamıyorum dedi. Arkadaşlarım bunlar normal mi? Konusu açılsa benim için ölp geberiyor bir de.

Her şeyi senden bekleyen sevgili?