Çok kötü günler yaşıyorum?

Merhabalar ben 1 yıllık evliyim kocamla üniversitede tanışarak çok severek 8 senenin sonunda evlendik.

Ailesi beni çok istemedi sebebini gerçekten bilmiyorum belkide ben tesettürlü değilim ve babam yok diye kendi düşüncemle.

Annesi düğün zamanı takıların bir kısmını izinsiz alarak büyük bir hata yaptı hırsızlık bana göre düpe düz istese ben düğünden sonra ona verirdim sadece izinsiz yapması beni çok üzmüştü ve o günden sonra aramıza soğukluk girdi ve ben çok gidip gelmiyordum.

Eşim sinirli bir insan evliliğimiz boyunca beni 4 kere dövdü ve ben ilk başta yaptıklarını affettim ama bu sonuncusunda artık yeter dedim ve evi terk ettim annemin evine döndüm.

Annemin evine dönünce ben boşanmak istiyorum dedim bana bağırdı çağırdı hakaretler küfür anneme aynı şekilde telefonda bağırdı çağırdı küfürler savurdu.

Bizim ortak biriktirdiğimiz paranın konusu açıldı benden her ay ödediği kiranın bile parasını istedi artık ona karşı çok soğudum he seviyorum çok üzülüyorum kıyamıyorum ama o bana kıydı diyorum bana şuanda yalvarıyor ağlıyor ben ne yapacağım lütfen bana yardım edin çıkamıyorum işin içinden

15 gündür ayrı yaşıyoruz 😔

Çok kötü günler yaşıyorum?