Bence sevilmek güzel.

Sevmek
Sevilmek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bence sevilmek güzel.

Sevilmek daha önemli. Zira , karşılıksız sevmek erkekler için hoş bir şey değil.;Özgüveni yıkıyor. Yani biz erkekler, beğensek yeterli; sevmemize gerek yok.. Kadınlar duygusal varlıklar olup kadınların sevmesi zorunklu. Aksi halde ilişki, kadınlar için çekilmez hale gelir.
Nasıl kadınlarla ciddi düşünür ve beğenirim peki? Eğitimli, zeki, sadece sevdiği erkekle cinsellik yaşayıp herkese vermeyen ( bakire Atatürkçü çok zor günümüzün şartlarında) ve Anayasanın ilk dört ile 66. maddesini kırmızı çizgisi olarak kabul eden ince belli ortalama güzellikte veya ortalamanın üstü güzel kadınları beğenirim.
ANAYASANIN İLK DÖRT MADDESİ
I. Devletin şekli
MADDE 1- Türkiye Devleti bir Cumhuriyettir.
II. Cumhuriyetin nitelikleri
MADDE 2- Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir.
III. Devletin bütünlüğü, resmî dili, bayrağı, millî marşı ve başkenti
MADDE 3- Türkiye Devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir.
Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır.
Millî marşı “İstiklal Marşı”dır.
Başkenti Ankara’dır.
IV. Değiştirilemeyecek hükümler
MADDE 4- Anayasanın 1 inci maddesindeki Devletin şeklinin Cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2 nci maddesindeki Cumhuriyetin nitelikleri ve 3 üncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez.
Madde 66 – Türk Devletine vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes Türktür. Türk babanın veya Türk ananın çocuğu Türktür.
Üstteki yorumu anladım da diğerini alaka
Üsttekinin, açıklayıcı olmuş. Kızlar soruyor yapay zekası, çok süper görüş seçsin diye uzun yazdım
Anladım
Sevilmek şıkkını seçtim gerçi ideal olanıı sevdiğin kişi tarafından sevilmek ancak bir de Fuzuli'ye sormuşlar: “sevmek mi daha güzeldir, sevilmek mi?” “Sevmek” demiş; “çünkü sevildiğinden hiçbir zaman emin olamazsın.” Tabii ki karşılıksız olanı hoş değil...
Kesinlikle
Sevmek, Çünkü sevdiğin zaman senin duygun olduğu için bundan emin olacaksın, ama karşı tarafın sizi gerçekten sevip sevmediğinden asla emin olamıyacaksınız
Anladım teşekkür ederim
Ben yeterince seveceğimden eminim ama sevilme kısmında ufak sıkıntılar görüyorum. O yüzden sevilmek diyorum
Ne güzel senin sevgilin vardı diye biliyorum
Cevap
3Cevap
En güzeli karşılık bulan sevginin çokluğu oluyor her zaman..
Katılıyorum
Sevilmek için önce iyi ahlaklı yüksek erdemli birisi olmak lazım bilmem anlatabildim mi
Bunu sen mi diyorsun
Senin gibi bir kızı kim üzer
Teşekkür ederim yorumun için
İlişkiyi daha az seven kişi yönetir o yüzden daha çok sevilmek
Kesinlikle katılıyorum
Bir şaire sormuşlar sevmek mi daha güzel sevilmek mi diye.. Sevmek demiş.. Çünki sevildiyinden hic bir zaman emin olmazsın !
Ama sevdiğim kişi de seni sevmiyorsa Bir anlamı olmaz ki
Şu dönem her ikisini yaşıyorum kardeşim bir yanda beni canından çok seven diger yanda benim canımdan çok sevdiyim var. Ve kendimi çok zorluyorum beni sevenle olayım diye ama olmuyor. Sevmek başka bir şey içi kipir kipir oluyor insanın 🤗
Bilmem son dönemde Ben aşk konusunda böyle artık hayatımda kimse olmuyor olmuyor yalnızlığı sevdim herhalde
Bende ilk başından beri kimse olmuyordu hayatımda kim təklif edərsə hayır zoru oynayan biriydim tüm okul bana hayrandı bense tek kisiye yillarla da susdum sakladım hislerimi ilk sevdiğim ilk dokundugum ve ilk sevgilim oldu ve de sondu
Yani bana şu anda teklif eden biri de yok Ama olsa bile acaba ne zaman kalbimi kıracak düşüncesiyle yaşamamak için insan bazen hayatında kimseyi almak istemiyor
Ben bekliyorum illaki dönüp dolaşıp bana gelicek.. Ama sevgilisi olmak için değil kalbimi kırdığı yerden onun kalbini kira bilmek için bekliyorum😏 akrep burcuyuz biz oğlum yok öyle dünya 😎
Saygılar cerrahpaşalıyız biz der gibi oldu 😂
Bilmem ki öyle mi oldu 🤭
Neyse tamam sustum iyi geceler. 😊
Size de iyi geceler 😁
🤗🤗
Birisi olmayınca diğerinin anlamı kalmıyor
Haklısın aslında
Bunu yaşamadım ama isterdim :) bugün onu kaybettim daha doğrusu hiç sevmemiş ki
Yapma ya üzüldüm
:) ağlamak ben tam 1 saattir
Ağlamak rahatlatır Ama şunu unutma her şeyi zamanla güzel yani sana fikir veriyorum Ama benim de hayatımda olumsuz yaşadığım durumlar oluyor.
Severken sevilmek
Yorumun için teşekkürler abi
Sevilmeyi daha çok tercih ederim
Kız çok sevince nedense o ilişki olmuyor. Erkek çok sevdi mi bu ilişki evliliğe doğru gidiyor. Çevremdekilerden biliyorum.
Sevilmek çoook Sevilmek...
Umarım bir gün bu şekilde sevilirsin
Sevilmek benim için bir tık öndedir.
Ya sevilmek güzel elbette ama insan gerçekten sevince sevmek okdr iyi geliyorki
Daha cok sevilmek
Kesinlikle
ikisi de birbirinden degerli kavramlar
Sevilmek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?