Erkek arkadaşımla 4 senedir beraberdik. Kendisi lise mezunu. 28 yaşına kadarda hiç bir işte çalışmadı. Beraber kursta tanışmıştık ama o kursa da devam etmedi.
Ben üniversiteyi bölüm birincisi bitirmiş beyaz yakalı holding bünyesinde çalışan biriydim. Çok fazla erkek var vs diyerek benim işime de engel olmaya başladı. İşten ayrıldım ve onunla iş kurduk. Güzel ilerledi ama benim hedefim o iş olmamıştı hiç. Sonra tekrar beyaz yaka olarak bir yere başladım.
Erkek arkadaşım da KPSSye girdi torpil sayesinde atandı. İkimizde işe girdiğimize göre gelecek planları için konuşmak istediğimde seninde memur olman lazım, yoksa seninle evlenmem cevabını aldım. İşimi sevmiyormuş ve özel sektörde bir kadınla evli kalamazmış.
Bu sefer işten değil ondan ayrıldım. Ama içime oturdu bu durum. Sizce eşinizin/sevgilinizin statüsü denk mi olmalı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Denk olacak şeyler sevgi saygı gerisi yalan onlar yoksa ikiside doktor olsa ne yazar
Olurda seni cok kisitlamis bende universite menuzu degilim bilgisayar teknisyeniyim 10 senemi bu ise verdim grafikerligim web tasarim ve e- ticaret bide it uzmanligimda var
Önemli olan kendini geliştirmek zaten, geliştirdiğinde iş arayan değil iş seçen konumuna gelirsin ki bunun için okulda önemli değil. Bir anda benim memur olmamı istemesine çok takıldım ne oldu da bir anda cumhurbaşkanıymış gibi tavırlara girdi anlamadım.
Bilemem senin kararin
Olmamalı, bu sefer görünmez kıyas ortaya çıkıyor..
sen sa lak misin neden kendini rezil ediyon
Gerek yok bence