Sevgilim beni bıraktı?

Bundan 6 gün önce beni bıraktı ilişkiden sogudunu söyledi yorulduğunu bunaldıgını öyle kafasının rahat olduğunu söyledi ayrıldıktan 2 gün önce bana gece yarısı sen benimle alakalı birine mesaj attın mı diye bana yazdı tabi sinirliydi ben hayır dedim yok yazmadım kimseye bir şey sen hep buydun dedi bana ben hiçbir şey anlamadım tabi uzun uzun baktı bana dün biz aynı okuldayız. Bazen gözlerini kaçırır bazen uzun uzun bakar bana bugün arkadaşı bana onun birini sevdiğini söyledi ve kızın adının ağzından düşürmediğini dile getirdi ilk önce arkadaşı teyit etmiş öyle bir şey var mı diye direk beni araya katmamış sonra olur mu öyle bir şey biz onu arkadaşımıza ayarlicaz demiş benim adımı duyunca bana öyle bir şey söylediklerini duyunca delirip küfür etmiş ve hemen açıklama gereğinde duymuş sırf benim kulagıma gelsin açıklaması bana söylesin diye ben napacagımı şaşırdım ama istemediğini bittiğini hep dile getiriyor ben çok çabalıyorum elimden gelen her şeyi de yapıyorum heves değil benimkisi ben gerçekten seviyorum 🥺
Sevgilim beni bıraktı?