Numaramı eklemiş uzun süre sonra amacı ne? Bir yerden ulaşmaya çalıştı cevap vermedim. Numaramı ondan sonra siler zaten dedim umudu tükenmiştir ama silmemiş bir hamle de yapmıyor
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Özlemiştir. Seni merak etmiştir
Ya da boşta kalmıştır
Bilmem bende iki yıl sonra bi gece yarısı uyandım aklıma düştü bi mesaj attım cevap vermedi
Sonra siz naptiniz? Tekrar yazdınız mı
Yok yazmadım rahatız etmek düzenini bozmakta istemiyorum. Keşke yazmasaydım dedim kendi kendime sonra da ama işte. Muhtemelen bana umut vermemek için cevap vermedi o. Ama ben onu çok merak ettim sadece iyi olduğunu bilmek istemiştim
Siz iyi niyetlisiniz ayrılma nedeniniz ne bilmiyorum ama bizimkisi çok farklıydı beni aldattı sonra aldattığı kızla beraber oldu hayatımdan çık git dedi gözüme soka soka ilişki yaşadılar sonra o kızdan ayrılınca aklına geldim. Hani böyle insanın yazması insanda tiksintiye sebep oluyor sadece ama sizin ayrılık nasıl oldu bilmiyorum fakat pişman olmanıza gerek yok en azından denediniz de olmadı aklınızda kalmadı
Evet sizin kötüymüş ya. Öyle bisey söz konusu olsa yazmaya yüzüm olmazdı benim ya. Bilemedim.
Yüz bulacak bir hamlede bulundum istemeden maalesef o yüzden yazdı. Benim içinde kötü bir tecrübe oldu ama hani istemediğimi belli etmeme rağmen numaramı silmemesi de beni sinirlendiriyor.
Nasıl bir hamle? Ne oldu ki
Ben telegram profil resmime kendi resmimi koydum herkese açık yaptım kpss grubumuz da öğretmenler kullanıcı adı ve resim koyması gerekiyormuş fake kişi mi değil mi anlaşılsın diye ondan sonra kendine mi algıladı bu durumu yazdı bilmiyorum.
Anladım. Öyle gördüyse de dikkatini çekmiştir heralde öyle yazmıştır belki. Ama sizin ayrılık sebebiniz kötüymüş ya. Gerçi belki benimki daha kötü de olabilir. Aklımdan atamıyorum çıkaramıyorum
Yüksek ihtimal ama iş işten geçti beni istemedi aldattı benim öyle bir insanı yakınımda tutmak kendime yapacağım en büyük saygısızlıktır aşkımdan ölsem de kendimden daha değerlisi yok elbet unutulur. Siz neden ayrılmıştınız? 2 sene geçmiş 😞 neden hala atamıyorsunuz aklınızdan
Sen haklısın kesinlikle doğru olanı da yapmışsın.
Ya bizim çok uzun aslında da kısaca şöyle anlatayım. Uzak mesafe iliskisiydi bizim ama sürekli yanına gidiyordum gep. 5 yıl sürdü bizim. Cok seviyorduk. Iste 5 yılın sonunda onun okulu bitti doktor oldu. Atandı. Sonra beni terketti. O kadar zoruma gitti o kadar üzüldüm ki bilemezsin
Benimde uzaktan ilişkiydi ve 5 yıl sürmüştü bizde buluşuyorduk ve üniversitem bitince ayrıldık siz anlatınca dedim beni anlatıyor resmen. Bu tamamen karşı tarafın suçu yani kız sizi atanınca bırakmış demek ki sizi hiç sevmemiş zorunuza gitmenizi çok iyi anlıyorum yediremissiniz kendinize bu yüzden unutamıyorsunuz. Sevdiğinizden değil. Aslında kız size yazsa misal bana olduğu gibi o zaman tüm nefretiniz her şeyiniz gidiyor rahatlıyorsunuz. Bende öyle oldu en azından yani insan vazgeçilebilir olduğuna inanmak istemiyor ego devreye giriyor yediremiyorsun bu hissi en iyi ben anlarim
*yedirememissiniz
"Sevdiğinizden değil" demk tam doğru olmaz aslında da. Ya ama haklısın yediremiyorum. İçimde ukde kaldı. Onun bahanesi de vardı ayrilmak icin aslında da ne bileyim ya sözde seviyordu da. Hissettirdi de bana bunu. Sonuç olarak bana hayatım da hiç unutamayacağım ve birdaha alamayacağım bir ders verdi. Belki ihanet aldatma falan olsa insan aklından daha çabuk çıkarır atar unut onu da
Belki de olmuştur bu yüzden kolay bir şekilde vazgeçmiştir sizden ben aldatıldığımı bu şekilde anladım. Ayrılan bendim kolay vazgeçen oydu bende şüphelendim sonra başka kız olduğunu öğrenmiştim deli gibi araştırıp. Yoksa kimse bana seni aldattım demedi... Bence siz de kolay unutmak istiyorsanız aklınıza her geldiğinde seven insan bu kadar kolay bırakamaz bir bit yeniği vardır de hani kendi zihninde onu aklama güzel şekilde hatırlama
Ya yok olmamıştır öyle bir şey. Kendime güvendiğimden kendimden emin olduğumdan daha fazla eminim buna ben.
Sonuç olarak sizi sevmiyor gerçekten seven insan için çok basit bahanedir atanıpta sevdiğini bırakmak güzel hatırlama gerçekten hatırlama eğer anlattığın gibiyse senin suçun yoksa sırf atandı diye bıraktıysa o kadar seneyi hiçe sayıp sanada onu güzel şekilde unutmak düşer.
Hayır atandı diye değil de. Ailesi babası beni İstemezdi. Bahanesi buydu. Onunla birlikteyken kaç kere konuştuk bunu. Onu o kadar uyardım analttim bak sen doktor olacaksın filan diye ben değilim özenir misin? İmrenir misin? Falan böyle bi konuşma da yaptım kaç kere konuştuk. Ya kaç yaşında okumuş doktor olmuş aklı başında kız tamm babası İstemezdi de insan bir kere bi dnemez miydi ya. Hemen terketti bıraktı. . 5 yıl boyunca zaten bildiğimiz biseydi.
Anladım şimdi sanırım meslek olarak biraz ondan düşük seviyedesiniz kızda ailesi istemediği için sizin de onu bırakmayacağınızı bildiği için konuşma yapmadan direk uzaklaşmış sizden kötü bir durum ama buna bir cevap bulmaya çalışmayın. İnsan işte yapar bırakır da aldatır da terkeder de... Sebep bulacaksak eğer Allah istememedi demek ki hayırsızmış dicez. Yoksa ömür boyu aklınızdan çıkmaz size de yazık olur
Bu son dediğinizin üstüne de artık bisey denmez galiba.
İnşallah hayatı boyunca çok mutlu olur. Hep dua ettim onun için. . Ya burada bile yazıp yazıp siliyorum be onu suçlarsın bişey dersin diye. Acaba birdaha birini böyle sevebilir miyim
Kendinizi sevin en çok eğer doğru insan olsaydı gerçekten Allah sizin acı çekmenizi istemezdi hayırlı olanı sizi mutlu edecek olanı sizden hiç Allah sakınır mı? Unutmaya bakın siz eğer unutamaz takılı kalırsanız hayatınıza yeni bir insan girmez çünkü boşluk bırakmıyorsunuz. Eğer bağlarınızı kopartırsanız seversiniz ama geçmişe takılı kalıp hep iyi hatırlarsanız Allah sizin karşınıza çok iyi bir insan çıkartsada göremezsiniz. O yüzden diyorum iyi hatırlamayın diye
Anladım doğru söylüyorsun. Teşekkür ederim ilgilendiğin için dinlediğin için
Rica ederim
Cevap vermedim derken? ne demiş ki
Fotoğraf albüm oluşturma yerinden siyah bir fotoğraf göndermiş hani mesaj atmada değil kendini hatırlattı