Kendi defalarca sevgisini, hoşlandığını, beğenisini, etkilendiğini, yükseldiğini söyleyen, belli eden adam sizin de hoşlandığınızı söylediğiniz mesajı neden açmaz bile? Kovalamaktan mı bıktı?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yani adamı devamlı olarak kendine adam seviyorum dedikçe sen adamı tutup da böyle aşağıladıysan ondan sonra istemediysen peşinde koşturduysan adamı üzdüysen ya da ne bileyim kalbini kırdıysan, adamın duygu ve düşüncelerine önem vermediysen O da belli bir zaman sonra umudunu kesmiştir, içinde intikam duygusu oluşmuştur sonra sen de ona şans verdiğin zaman kendince intikam almıştır haksız da değil.
Bazen sevgilin değerini bilmiyoruz karşımızdaki insanın değerini bilmiyoruz sonradan adamlar bize değer vermeye kalkınca da her şey bizim istediğimiz gibi olsun istiyoruz.
Adamı hiç aşağılamadım, sadece arkadaş olarak görüyorum dedim. Sen çok kıymetli bir insansın ama bizim kafa yapımız çok farklı bir birbirimize uygun değiliz dedim. Ama yine de intikam hissi oluşmuş olabilir tabi
E peki sonradan bu adamla sevgili oldun mu
Hayır benim yaptığım itirafın olduğu mesajı açmadı bile. Bir gün önce buluşalım yüzleş benimle madem arkadaş olarak görüyorsun diye dik döken, şöyle beğeniyorum, böyle bitiyorum diyen adam mesajı açmadı bile
Boş ver sen de üzerinde durma madem istemiyorsan yazma bir daha adam da umudunu kesip hayatına baksın yani sen ona yazdıkça o umut edecek adamı bir yerde git gel yapıyorsun
İyi de yazdığım mesaj bunca zamandır kaçmaktan yoruldum, bende senden hoşlanıyorum hem de çok. Bu mesaju bildirimden okuduğuna eminim. Ama görüldü bile atmadı
Ya sen de söyle işte ne yapmaya çalışıyorsun da açık açık konuş ona göre ya devam ediyor yol ver
Ben 1 gün bekledim, açmadı mesajı , geri aldım instagramdan attığım mesajları. Sonra whatsaptan yazdım buna, bunca zamandır korkup kaçtığım kadar büyük değilmiş duygularım, rahatladım ben artık, yüzleşmem konusunda beni cesaretlendirdiğin için teşekkür ederim, aramanızdaki iletişim problemi de sadece benden kaynaklanmıyor, bu konuda gereksiz bir sorumluluk almışım diyip adama profil resmimi ve hakkımdayı kapattım. 3 saat sonra girdi mesaja ama kendini engellendi sandı tabi. Okudu mesajı.
O zaman boş ver sal gitsin ya belli ki kırgınlıkları var biraz da naza çekiyor kendine
Peşinde koşturacak yani desene , saf gibi iki gün sonra kaldırdım ben engelleri, durum attım 19 mayısla ilgili baktı ona. Silmemiş yani numarayı filan engel de atmamış. Ne yapmaya çalışıyor ben anlamıyorum
Yani
Ne önerirsin bana
Düzgünce konuş istiyorsan sende uğraştırma beni de
Adımı benim mi atmam gerekiyor sence
Bunca zaman o emek vermiş evet
Sizce 🤔
Bilmiyorum bıktı belki benden
Sen olsan