Kıskanç sevgili mi geniş sevgili mi?

-Ne aşırı kıskanç olsun, ne geniş olsun. Orta şekerli diyorum. 🥳
#orkide
Kıskanç sevgili mi geniş sevgili mi?

-Ne aşırı kıskanç olsun, ne geniş olsun. Orta şekerli diyorum. 🥳
#orkide
Kıskanç ama kısıtlamayan, karşısındakinin ne istediğini bilen kültürlü aklı başında biri. Eğlence mi istiyor eğlendirmesini bileceksin. Güven mi istiyor vermesini bileceksin. Hep kendini düşünen bencil biriyle bir ömür geçmez koç aslan yay gibi 😂 Karşılıklı olarak ortayolu bulabilen akıllı kadınlara hayranım.
Ben kıskançlık çok istemem ilişkimde.. çünkü her şeyin fazlası zararlıdır.. sevdiğim kadını kısıtlamam ya da arkadaş çevresine karışmam bunu zaten kendisi ayarlar ve belirler.. ben sadece sahiplenirim onu korurum ilişkiler de olması gereken budur
Kıskanç biri benim için ruh hastası demektir onun için kıskanç birini hayatıma sokmam.. Çünkü kıskançlık güvensizliğin ittirmesidir.. Nama guvenmeyenin ay a kadar yolu var.
Cevap
17Cevap
Kıskanç olması kıskanç olmamasından iyidir..
Her şeyin fazlası zarar fakat geniş birisini asla istemem.
Kıskançlık sevmiyorum, bi haltlar karıştırabilmek için değil, birinin bana sahip çıkmasından hoşlanmadığım için, bir de ota b.. ka arıza çıkmasını sevmediğim için.
Makul sevgili. Ne kıskanç ne geniş.
Orta karar iyidir kıskanmakla tiksindirme arası çizgiyi ayarlayabilmeli ve maalesef birçok kişi bunların kavramını başaramıyor
Ben genişim sevgilim kıskanç olsun erkeklerin bunalıma girmeleri komik oluyor eğlenirim
Başka bir deyiş daha var ama onu söylemek istemiyorum geniş sevgili istemezdim
Hayatı enlerde yaşamak nu olsa gerek ortası yok 😀
Ben kıskancım ama kız arkadaşım beni fazla kıskanmasın rahat olsun
Geniş neye göre kıskanç neye göre degisir
Bende ortasını istiyorum
Ortası olsun yeter ya ne az ne çok
Ne çok kıskanç ne geniş.
Kıskanç olsun ama aşırı değil öyle
Genişlikten kasıt nedir 🤔
Kıskanç ama sıkmayacak
Orta şeker iyidir 😇
Ben sadik, esim sevgilom flortoz 🙈😈