Gerçekten seviyor mu? Amacı ne olabilir?

Dün eski sevgilimden ayrıldım sebebi ise arkadaşlarıyla dışarı çıkmıştı seni arayacağım diyip 4 saat sonra aradı konuştuk arkadaşları vardı yanında piyasa yapıyorlardı sonra seni tek kalınca arayacağım diyip sabaha kadar wp ye girdi çıktı en son gece çıkmış bende sabah ayrıldım bana bayıldım kustum sonra kabullenip umarım sorumluluk alabilen birini bulursun dedi yalan söylediği belliydi bana kustuğuna dair video attı fakat sabaha kadar interneti kapalı wp ye girip haber bile vermemesi aradığımda açmaması arkadaşının telefonu kapalı olması neyse ayrıldım az önce yazdı ve numaramı silmemisti son görülmesini sordu o gece internet zayıftı arkadaşlar bağlıydı sabah uyaninca farkettim sana herşeyden herkesten çok değer veriyorum ayrılma sebebin anlık öfken yaptıklarım değil anliyorum kizginsin yazmış arkadaşlar anlamıyorum seviyor mu sevmiyor mu? Seven insan sevdiği insan onu uyarmasina rağmen aynı hatalari tekrarlamaz merakta koymaz bence ayrıca dün gece son görülmesi gece 2 bucuktu aldattığını düşündüm şimdi ise bunlari yazdı ve cevap veremedim dün gece? Yazıp çıkmış kafam çok karıştı ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz?
Gerçekten seviyor mu? Amacı ne olabilir?