Evet çoğunun içi gidiyor buna doğal seçilim deniyor. Kollar façalı, belalı tip, bu beni korur kollar, güçlüdür, cesurdur gibi saçma bir kadın yapısı var. Bu tee taş devrinden gelen bir dürtü. Günümüzde kendini geliştirebilen bu taş devri dürtüsünü kıran elitliğe bir adım daha yaklaşmış kadınlar bunlardan uzak durur zaten. Tipe bak. Akşam eve gelince '' selamun eleyküm askim napıyorsun keke'' falan diye konusurlar :D
tamam da ülkedeki erkeklerin yüzde kaçı Kıvanç ya da dünyadaki erkeklerin yüzde kaç Brad Pitt de sevilmeyecek. Erkekler de çok fazla çekici olmayan kadinları ilgi iltifat yağmuruna tutabiliyor.
Ayrıca insanları dış görünüşüne göre sadece tercih eder ya reddedebilirsin bu bir hürriyettir. Sonuçta ilişkilerde dış görünüş de bir kriter. Kadın da erkek de biraz görseldir. Erkekler daha çok görseldir. Lakin onları yargılamak doğru bir şey değil yani. Hiç kimse içinde yaşadığı gen havuzunu seçerek gelmedi dünyaya. Bu durum kızlar için de geçerli.
Mesele görsellikse erkekler sizden daha çok görsel varlıklar ama ülkede güzel olmayan aşırı kilolu hiçbir kadın yalnız değil. Sakın öyle yok efendim çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır gibi savunurlara geçmeyin. Bakımlı olmakla güzel olmak birbirinden farklı şeyler. Güzel insan yatağından kalktığı gibi de güzeldir.
Altta birisi de bir tanesi de yazmış Kürt+keko+ergen bilmem ne diye. herhalde Kürt tecavüzüne uğradı.
NOT: Kürt değilim. Seydişehir doğumluyum. Konya Merkez Selçuklu'da büyüdüm. Eğer Kürt, Ermeni ya da Rum doğsaydım da bundan asla utanmaz ve suçluluk hissetmezdim.
Tam olarak böyle evet kızlar dızo erkek sever bir de bunların biraz paralı olanı var genellikle nargile içerler, gömlekler birkaç düğme açık ve kısa paçalı pantolon giyerler.