Aşk İlişkileri Kızlar kısa boylu erkekten olur mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kısa boylu erkekten koca olur mu Güncellemeler+1 yıl Olur diyen kızlar hiç samimi gelmiyor 😂 Kızlar kısa boylu erkekten olur mu? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
hürremhhhh Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl olur neden olmasın benim boyum çok da uzun değil benim boylarda biriyle evlenmek isterim karakteri suyu davranışı iyise oooohh kaçırmam 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hayır boyu senden kısa olacak Yorumla hürremhhhh +1 yıl olur neden olmasın zaten 158 boyum var 2cm bir şey olmaz Yorumla Soran +1 yıl 2 cm anlaşılmaz zaten daha kısa dan bahsediyorum Yorumla
bmels Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl olabilir boyunun açığını kapatacak kültür zeka espri anlayışı varsa 1 0 Yorumla
mavikelebeks Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Olabilir, nedir bu boy takıntısı saçmalığı? 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Size sormak lazım, bizim yok takıntı 😃 Yorumla
Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Olur da ben uzun boy seviyorum 1 10 Yorumla Soran +1 yıl Demek ki olmaz Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Olur herkesin tercihi farjli Yorumla Soran +1 yıl Uzun boy seviyorum demişsin nasıl olacak Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Herkesin tercihi farjli Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Farklı Yorumla Soran +1 yıl Herkes senin gibi düşünüyorsa Yorumla SAblaK +1 yıl kendi de çok boyluymuş gibi konuşur ve herkeste onun gibi düşünüyor. Yorumla Soran +1 yıl Anlaşamadık Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Ee kısa boyluyum diye kısa boy mu sevmek zorundayım? Böyle bir kural mi var Yorumla SAblaK +1 yıl @Kirginimcokk0 yok paşam yok Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. Olur neden olmasın 0 0 Yorumla
uWuTeLLa Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 597 cevap paylaştı. Olur tabii neden olmasın. 0 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. olmaz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden 😃 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Olur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
olur neden olmasın benim boyum çok da uzun değil benim boylarda biriyle evlenmek isterim karakteri suyu davranışı iyise oooohh kaçırmam
Hayır boyu senden kısa olacak
olur neden olmasın zaten 158 boyum var 2cm bir şey olmaz
2 cm anlaşılmaz zaten daha kısa dan bahsediyorum
olabilir boyunun açığını kapatacak kültür zeka espri anlayışı varsa
Olabilir, nedir bu boy takıntısı saçmalığı?
Size sormak lazım, bizim yok takıntı 😃
Olur da ben uzun boy seviyorum
Demek ki olmaz
Olur herkesin tercihi farjli
Uzun boy seviyorum demişsin nasıl olacak
Herkesin tercihi farjli
Farklı
Herkes senin gibi düşünüyorsa
kendi de çok boyluymuş gibi konuşur ve herkeste onun gibi düşünüyor.
Anlaşamadık
Ee kısa boyluyum diye kısa boy mu sevmek zorundayım? Böyle bir kural mi var
@Kirginimcokk0 yok paşam yok
Ben istemem
Neden 😂
Olur neden olmasın
Olur tabii neden olmasın.
olmaz
Neden 😃
Olur
Olur olur