Az önce yine birine yol verdim.
Trip atmayan, alttan alta laf sokmayan, lakap takmayan, sadece seven, sevme potansiyeli olan, taktik yapmayan kadın arıyorum ama maalesef böyle bir kadın bulamayacağım.
Az önce yine birine yol verdim.
Trip atmayan, alttan alta laf sokmayan, lakap takmayan, sadece seven, sevme potansiyeli olan, taktik yapmayan kadın arıyorum ama maalesef böyle bir kadın bulamayacağım.
Açıkçası o tipte olanlardan erkekler hoşlanmıyor. Kendimden biliyorum ne kızlar gördüm ben katlanamiyorum arkadaş olarak ama o taktikler ile erkeği oyuncak yapıyordu ( tiple alakası yok kız ortalama ) . Ama doğal olduğu gibi olan kızlar da ortada kös kös duruyor. Kızlar da kendine sert davranan erkeklere düşkün bunu da anlamıyorum canım bir sistem var ortada olan bize oluyor :/
Kaç kızı engelledim bu şekilde. Evet doğru kadına asla iyi davranmayacaksin, kadını döven, kıran erkek her zaman iyidir. Ben de yavaş yavas öyle olmak istiyorum
Peki biz ne zaman dürüst adam bulucaz sevgilim 1 saat önce güya telefonunu şarja takmış internetini kapatmış arıyorum açmıyor 1 saat sonra telefon şarjdaydı ondan interneti kapattım diyor niye söylemedin diyince sorguya çekme beni diyor buyur gelde inan
Cevap
2Cevap
Tanıma aşamasında anlayamıyor olabilirsin belki
Tanıma aşamasında belli ediyorsunuz zaten. Geç cevap verince ben soguyorum zaten. Sizin amaciniz sevgi değil ben onu anladim. Siz bazen sizi doven bazen okşayan erkek seviyorsunuz
Ne alaka kardeşim
Git işine. Şiddet seven mahluklar sizo
Görünce böyle kadınlardan hoşlanmıyorsunuz, problem bu. Size çekici gelen bu.
Az önce öyle birine yol verdim diyorum,
Hepiniz aynı, bir beklentim kalmadı
Yok öyle biri
Şiddet seviyorlar, başlarını oksayani değil, ağızlarını burunlarını kan doldurani seviyorlar
Öyle ne eksik ne fazla
O işler zor hocam.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?