Bir makyaj yaptım güzel de bulmuştum kardeşim palyaçoya benziyorsun palyacoluk yap para kazanırsın dedi. Resimdeki kişileri görünce kendimden tiksiniyorum bir de konuştuğum biri var onunda boşa vaktini alıyormuşum gibi hissediyorum bu tiple
Resimdeki gibi kişileri görünce kendimi oksijen israfı olarak hissediyorum haksız mıyım?
Haksızlık ediyorsun sebebi nedir fotoğrafları salla başka bir şey olsa gerek?
0
17 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sürekli kırıcı laflar yedim dış görünüşümden dolayı kan bağım biri köpek gözlü diyor mesela burnuma kırıcı konuşuyor , kız kılığı kalmamış sende diyordu annem mesela
Anladım tabii görmeden yorum yapmak veya bu söylemlerin üzerinde durmak gerekiyor ama aileniz sinir haliylede bu lafları söylemiş olabilir tabii ki hoş değil
Sinirli değilken de dedikleri oluyor sanki düşmanlariyim ağlaya ağlaya göz altlarım mosmor oldu sonra dışarıyw çıkıyorum o güzel kişileri görünce de heves ediyorum şahsen
21 yaşındayım sevgilim oldu hatta o bile yüzüme vurmaya çalıştı sürekli tanımadığı kızları takip ediyordu dedim bu güzel kızları takip ediyorsun dedim sonra sende onlar gibi ol dedi hatta biri vardı zayıfım diye laf etti biri vardı yüz hatlarim keskin diye vampire benziyorsun dedi kafayı yememe az kaldı
Oğlak mı tamam jeton düştü şimdi şu an sana söylenen sözler şeyler var ya onları bir yalan gibi düşün ve tam tersini söylüyorlar gibi düşün sana olan şey bu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Üstteki tamam da alttaki vasat, sıkıntı var soranda
Alttaki de güzel neyi var ki
Haksızlık ediyorsun sebebi nedir fotoğrafları salla başka bir şey olsa gerek?
Sürekli kırıcı laflar yedim dış görünüşümden dolayı kan bağım biri köpek gözlü diyor mesela burnuma kırıcı konuşuyor , kız kılığı kalmamış sende diyordu annem mesela
Bu söylediklerinin geçerliliği var mi peki hiç dış görünüşünüzü tarafsız düşünecek birini sorgulatınız mı?
Konuştuğum kişiye attım beğendi hatta ay ışığından daha güzelsin sen demişti ama inandırıcı gelmiyor bana maalesef çokça laf yedim geçmişte
Anladım tabii görmeden yorum yapmak veya bu söylemlerin üzerinde durmak gerekiyor ama aileniz sinir haliylede bu lafları söylemiş olabilir tabii ki hoş değil
Sinirli değilken de dedikleri oluyor sanki düşmanlariyim ağlaya ağlaya göz altlarım mosmor oldu sonra dışarıyw çıkıyorum o güzel kişileri görünce de heves ediyorum şahsen
Hanımefendi kaç yaşındasınız hiç sevgiliniz olmadı mı? anladığım kadarıyla çok alıngansınız ve çevrenizde baya bir rencide etmiş
21 yaşındayım sevgilim oldu hatta o bile yüzüme vurmaya çalıştı sürekli tanımadığı kızları takip ediyordu dedim bu güzel kızları takip ediyorsun dedim sonra sende onlar gibi ol dedi hatta biri vardı zayıfım diye laf etti biri vardı yüz hatlarim keskin diye vampire benziyorsun dedi kafayı yememe az kaldı
Bir görselinizi paylaşma şansınız var mı acaba? bu söylemler ne kadar doğru bir bakmak için tabii ki eğer kuşkunuz yoksa
Dediğim gibi yüz hatlarim keskin burnum biraz düz değil göz altlarım mor birazcık yüzüm zayıf
Tamam anladım paylaşmak istemiyorsunuz tabii ki sizin şahsi düşünceniz saygı duyarım ancak nasıl desem güzellik göreceli bir kavram takılmayın bunlara
Kan bağım olan kişilerin demesi çok üzüyor
Bunun bir önemi yok kürkçü sevdiği postu yerden yere vururmuş birde böyle bakmak lazım :)
Konuştuğum kişi bile mavi gözlü kişiler ilgimi çekiyor demişti bende yeşil gözlüyüm hayatım boyunca bu yetersizlik duygusu başıma bela olacak
şu an tamamen saçmalıyorsun gençbayan burcun nedir senin balık mı ya başak mı?
Oğlak ne alakası var ki burçla o kadar acı lafları yedim ortaokuldan beri
Oğlak mı tamam jeton düştü şimdi şu an sana söylenen sözler şeyler var ya onları bir yalan gibi düşün ve tam tersini söylüyorlar gibi düşün sana olan şey bu
Beni üzmek için mi diyorlar yani sadece
Bu attığın kizlar estetikli sende estetik yaptır sende güzel ol nerelerini beğenmiyorsub
Altta ki ablamızın ismi nedir
Bunların yaptırdığı dolguları yaptırsan ve profosyonel makyaj yapsan dünya güzeli olursun güldürme lütfen bunları güzel mi buluyorsun sjjs
Yoo kimse kimsenin estetik algılarına uymak zorunda değil öyle düşünmeyin
Kardeşim bile öyle dedi konuştuğum kişi var onunda boşa vaktini alıyormuşum gibi hissediyorum
Öyle diyorsan öyledir 🤣
Komik değilde neyse elinde olmayan bir şey için kırıcı lafları yemek çok üzücü
Sen kendini böyle görüyorsun. Ben görmedim ki 🤣
Buna iten de zorba insanlar yoksa durduk yere niye böyle bir şeye inanayım ki
O kişileri hayatından uzaklaştır
Aynen öyle aferin dogru yoldasin
O kadar haklısın ki 🥹
Bunlar kim kız
İkinci fotoğrafı gram beğenmedim
Yani güzeller evet ama her şey dengi dengine
Orası öyle ama güzeller sonuçta kendimle o resimdekilere bakınca dağlar kadar fark var
Guzellik maalesef
Makul düşünce
Haklılık payın var
Hatunda taş taş..