buradan bana saçma sapan benle evlen gibi şeyler yazacaklar yazmasın. siz çocuk istiyor musunuz
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
evlenebilirsiniz bularak
Çocuğum olmadıktan sonra neden evleneyim ki bekar hayatı daha iyi 😛
Müslüman değilsen evlenme abiii Müslüman değil de evlenmeyeceğim diyorsan ama zina yapacağım diyorsa ölene kadsr profilindeki ateş seni çağırıyor
Elhamdülillah müslümanım ve hayatım boyunca zina etmedim allah da nasip etmesin
O zaman nasıl böyle bir yorum yapabilirsin ki?
Ne demem lazım ki sırf O iş için mi evleneyim 31 yıldır yapmamışım pişman miyim değilim
İnsan sırf o iş için mi evleniyor ama sevdiğin insanla zina yapsan daha mı iyi
Allah nasip etmesin zina etmeyi ama dediğim gibi her insan evladı olsun ister evliliktede ilk beklenti ve istek hatta amac bebektir yani
Öznel bir konu abicim yaaa… benim bırak evlilikte bebek beklentisini şu hayattan bebek beklentim yok 😂
Benim artık evlilik beklentim de kalmadı ona bakarsan
Olursa olur, olmazsa olmaz çok ehemmiyeti yok
Çocuksuz ömür geçer mi ya çocuk candır evin neşesidir
valla ömür geçip gidecek her türlü önemli olan mezarın altındaki hesap çocuklarımız olursa onlar da verecek o hesabı ama müslüman değilsen tabi seni alakadar etmez en azından bu dünyada
Evet verecekler sırf bu yüzden mi yani
sırf bu yüzden değil amma bir ayet vardır dünya malı ve evlatlarınız sizi Allahı anmaktan alıkoymasın diye. Allah böyle ayeti boşuna indirmez demek ki mallar ve evlatlar insanı Allahı anmaktan alıkoyuyor maalesef ki insanlar bir vakit namaz kılmaya üşenir ama çocukları olmaz yıllarca hastanede çocukları olsun diye uğraşmaya üşenmezler yalan mııı
Doğru ama bir yerde de diyor nesliniz devam ettirin hayırlı bir şekilde evlat yetiştirdikten sonra tam aksine seni daha çok Allah’a yönlendirir
Allah askına neslimizi devam ettirmesek Allahın oyunu biter ben çok boş iş görüyorum çocuk doğurmayı aşık olup doğurmak zorunda kalmazsam kendim hayatta istemem
Ama böyle düşün olması gereken bu ki böyle bir ihtiyaç var böyle bir şekilde yaratılmışız
Bence kabus
@catxx70 herkesin düşüncesine saygı duyarım
Ne dangalakça bir düşünce bu çocuk istemiyorsan evlenme o zaman Allah Allah öyle sürdür biri ile hayatını
Allah Allah diyor bir de dangalakca diyor g. erizekalı düşünceye vak sen Allah zina yazmasın diye evleneceğiz herhalde sana mı sorcaz ya
A ha benim ruh ikizim
Ayni benim gibisin
Çocuğum var zaten... Bundan sonra istemiyorum
Çocuk evliliğin temelidir
Çocuktan ben de korkuyorum ama istiyorum
İstedim ve oldu
Valla bende istiyorum ama herkesten çocuk yapilmsz
Neden cocuk istemiyorsun
çocuk taşıması doğurması karnının çatlaması her gün emzrimesi altını değiştirmesi uyutması gecelerce uykusuz kalmak evi temizlemek belki de sezaryen olmak çocuğunun cehenneme gitme ihtimali vs çocuğu her gün her gün kucaklamak hiç kolay işler değil
Yeni yenegim oldu 6-7 aylık yengemle abim gayet mutlular beraber bakıyorlar hic kötü bir sey degil dogurdugun zaman 1-2 hafta sezeryan oldugun icin hafif acı cekeceksin sonrası 2 nizle beraber cok basit
2 hafta mı ahhh safım benim. o sezaryen yerleri 1 yılda bile tam iyileşmiyormuş
Yengem Şu an calısıyor birkac aydır acısı agrısı hicbir seyi yok kac ay önceden geldi kendine gayette mutlu bebegiyle
ağrısı , olmayabilir bu vücudunun iyileştiğini göstermez yeni doğum yapıp ilki sezaryen ise 1 yıl içinde 2. doğum normal olacaksa bilgi vermek gerekiyormuşş yoksa vücut yırtılabilirmiş sezaryen yerinden
Yani ben erkek aklımla senden daha iyi bilemem ama emin ol cocuk sahibi olman kötü bir sey degil anne olduktan sonra cok farklı hissedeceksin cehennem konusuna gelirsek tamamen senin yetistirmene baglı
Sebep?
çocuk istemiyorum
Ya ilerde istersen?
Yani olmasada olur
hayırlsı be
İstemiyorum paşam.