Kıskandığımı hemen belli ederim.
Hayır içimde tutarım. Asla belli etmem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben sevgilimi ya da eşimi kıskanır sahiplenirim ama onu kısıtlamam.. ya da onunla konuşma demem.. çünkü sevgilim zaten ne yapması gerektiğini çok iyi bilir.. her şeyin fazlası zararlı ve ilişkiye zarar verir
🙏🌸
🌸☺️
Evet ben çok severim ve deli gibi kıskanırım burada aynı ben tarif edilmiş 😃 ama sakinlikle davranmak benim vazgeçilmez duruşum her zaman, ki, içimde fırtınalar kopsa bile.. Çünkü ilişkide güven ve saygı, huzur herşeyden önce gelir, herşeyden önemlisi de kadın ve erkeğin birbirlerine karşılıklı aşkları gibi karşılıklı güven duyuyor olmaları daima.. Huzur da çok önemli eşdeğerde..
🙏🌸🌸
🙂🌸✨
Teşekkürler..💝
Kıskanmak da sevginin bir parçası. Hiç olmazsa da olumsuz, çok aşırısı da olumsuz olabilir. Yeteri kadar olmalı. Denge çok önemli
🙏🌸
Cevap
11Cevap
Kıskançlığım belli ederim :)
Her seferinde kıskandığım belli olmaz. Anca kendimi tutamazsam görebilir ya da yüz ifademi çözerse oradan anlayabilir.
Arada belli edilir ama surekli kiskanclik belli edildigi zaman partneri sogutur
Duruma göre ama içimde tutmami gerektiren bir olay olduysa renk vermeyip birden saman alevi gibi parlayabiliyorum ama genelde belli ederim
Kıskandığımı belli etmezsem nasıl anlayp da ayağını denk alabilir ki ben sevdiğim adamı dibine kadar kıskanırım
Belli ederseniz hobi olarak da o tepkinizi görmek için kıskandırmaya çalışabilir
Belli etmemek daha mantıklı ama bazen insan tutamıyor içinde
Direk söylerim ben. Biraz sert olabilir ama
hiç saklamam, saklayamam
Öyle bağlanmak çok zor hoşuma gider sadece
Sinra soyleeum kiskansigimi
İster istmeez edersin
Belli etmeyiz
Ben kıskanmam
sevdiğimi bilsin
Tabiki...
Ederdim ama dikkatli olarak
Ben kiskanmam