AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Karaktersizler işte
Ahlak diye bir şey yok işte onlarda. Zamanla bunu artık umursamıyorlar. Normal geliyor onlara.
Çok aşağılık bir durum
Bende böyle tiplerin ipini pazara çıkarıp karaktersizliklerini yüzlerine vurup sinirleriyle oynamaktan zevk alırım aldatmak ne l*n
Aynı senin gibi düşünüyorum
insanlar iyice şizofren oldu bence, hastanelerdeki zavallıları alıp bunları uyuşturup hasteneye kapatmak lazım.
Evet bence de
Burada güzel yorum yapanların bir çoğu eline fırsat geçse ortalığın anasını s.. ker
Şrefsixler
Katıksız hem de
Güzel yorum yapanlar prim peşinde bro
Zevk derler ama zevk değil kendi egolarını tatmin etmek istiyorlar
Acizlik yani
Aynen öyle
Aldatirken yakalanırlar umarım.. toplumun psikolojisi ne hale geldi
Amin
Amin aminnn
Yalnız burada bir çoğu da aldatmistir yemin ederim ama kanitlayamam
Kimseye güvenmiyorum
Kesinlikle haklısın bu uygulamada her türlü adam var çok turfanda bir platform
Kadın ve erkek mutlaka aldatıyor, Bundan aldıkları zevk sadece farklılık yoksa sonuç işlev aynı.
Bundan zevk almak demeyelim de yasak olan her şey daha çekici gelir ya
Bu acizliğe benziyor daha çok
Böyle bir şey mi yaşadın
Hayır sordum sadece
Anladım peki
Sen aldatmazsın olur biter ahlak bekçiliği yapmana gerek yok, bizim kafamıza ulaşman için daha çok yolun var
O zaman getir karını?
Neyse susuyorum Karismiyorum
Sizin kafanız normal değil ki zaten. Bu kafaya ulaşmak gibi bir niyetim hiç yok. Kim ister ki ahlak yoksunu olmayı
Sizin kafanıza yazık. Acıyorum sadece
@btflyx0es sen benim oğlum gibi konuşuyosun bence beni anana sor klavye delikanlısı
@btflyx0es burada ahlaklı erkek gibi davranıp karı kız kovalamaktan vazgeç bak 28 yaşına gelmişsin hala işin sanala kalmış😂
@btflyx0es bu arada hesabına veda edebilirsin😉
yaşım 28 degil olm hfahfadha laf anlatamam sana boş ver
@btflyx0es anladım sende ergenlerdensin😂
aynen abi bol şans sana da
@btflyx0es keşke kim olduğumu bilseydin özelden yaz bana😂
gerek yok abi boş ver
@btflyx0es yaz yaz küfretnicem söz😂
küfret sorun degil de ne konuşucaksın. d
@btflyx0es sadece tek laf dicem sonra karar senin olacak😉
sende yazabilirsin bana ben neden yaziom ya. asdgag
@btflyx0es kapalısın yoksa yazardım zaten
Neyse benden günah gitti😉
istek at reis
@eski_bir_yargic bu kadar aciz bir beyne sahip olmak yormuyor mu seni
Aldatmayı normal gören birine hayvan desem hayvan statüsündekilere hakaret etmiş olacağım için onu da diyemiyorum kusura bakma lütfen
O kısmı bende çözemedim
Yapı karakter sapkınlık
Ayrıl ne b. k yiyorsan ye ben de anlamıyorum
Heyecan adrenalin severlerin tutkusu
Acınası
Kime göre neye göre
İnsanlığa göre
Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir bu bi paradokstur. Bu paradoksun aksini kimse ispat edemez edebilen varsa tartışırım. İnsanlık da değişime ayak uyduruyor surekli bi değişim döngüsü içindeyiz yanı sana anormal gelen sey senin sonraki nesline normal geliyor. sana değiş demiyorum sadece değişimi gösteriyorum
Aldatmayı normal gören birinin zeka problemi vardır. Bu hiçbir dönem değişmeyen bir şey
500 sene öncede kimse acik giyinemeyecegimizi düşünüyordu kimse açılamaz deniliyordu bence senin gibi sabit fikirli insanlar ne oldu şimdi herkesin her yeri acik. Her dönem değişmeyen şey dedin aldatma konusunda değişmeyen hiçbir şey yoktur diyorum sana sen vardır diyorsun tartışma bitmiştir bundan dolayı
Bu sabit fikir değil. Sizin gibi an*davalların ahlaki yapısını çok rahat bozabildiler karaktersiz olduğunuz için. Kısaca farkımız bu yani.
İnsanlıktan nasibini almamış olanlara ne anlatsak boş zaten. Umarım sen de aldattığın gibi aldatılırsın.
Giren çıkan ne sana
Üzdüler mi seni
Karakterimi sen tartamazsın
Yaptığım açıklamaya karşı bi tez olarak hakareti seçtin cahil insanların yapacağı sekilde biraz zekanı konuştursaydın keske
Ben olanı söyledim. Dobra bir insanım. Kime sorsan karaktersiz olduğunu söyler zaten bu sadece benim düşüncem değil
Bana göre de sen karaktersizsin ne yapacağız. İnsanların hayatlarına burnunu sokma hakkın yok işine bak bence
Ben senin karaktersiz demene sinirlenmedim çünkü öyle olmadığımı biliyorum. Ama sen senin hakkında söylediklerimin doğru olduğunu bildiğin için bu kadar sinirleniyorsun. Kendinin farkında olman da güzel.
Bu arada bu insanların hayatlarına burnunu sokmak degil. Benim toplumunun içinde yer alan sizin gibiler toplumun ahlak oranı düşürüyorsunuz. Bu da beni rahatsız ediyor ve ilgilendiriyor yani
Sen rahatsız eden bi durum varsa nefesini 1 dk boyunca tut daha rahatsız olmazsın
😂
Sizin gibilerle aynı toplumda yaşamak
bile utanç verici. Asıl problem bu
Yaşamaman icin dediğimi yap utanmazsın 🙂
Yok kesmiyor. Sizin gibilerin yok olması lazım ben o zaman ferahlarım. Gereksiz yer kalıyorsunuz çünkü. Oksijen lazım bize :)
Gereksiz yer kaplıyorsunuz*
Senle aynı havayı solumamak icin ben kendimi yok etcem tamam
🙂
Hayatının en doğru kararı
Bak ettim
zevk alarak aldatan insanlara sormak lazım...
Sen neyin kafasini yasiyorsun asil
Cok sacma birsey kim zevk alirki bundan
Azgınlıktan