1 yıllık evlilik nasıldır?

Biz eşimle evleneli 1 yıl oldu. Çevremde pek evli insan yok diye yaşadığım şeyler normal mi değil mi pek anlayamıyorum. Eşim iyi insan ve iyiyken iyiyiz. Aslında çok tartışmayız ama tartışma oldu mu o iyi zamanları siliyor ben de diyebilirim. Ama bazı şeyler hala devam ediyor ve beni rahatsız ediyor. Mesela kolay darılan biri değildir ama darılınca birkaç gün asla konuşmaz tek takılır bu huyu çocukça geliyor. Ben kırıldığım zaman ortamı yumuşatmaya genelde çalışmaz.

Evliliğe hala aşılamadığını hissediyorum. Birlikte takılmayı seviyor ama daha çok kendi kendine vakit geçirmek istiyor bana da bazen tekte bi şeyler yap diyor hevesimi kırıyor. Bunu kabaca da çok söyledi. halbuki tekte yapıyorum ama onla da planlar yapmak istiyorum. Kırıldığım şeyi söyleyeceğim zaman dinlemek istemiyor sonra konuşalım diyor konuşamıyoruz. Artık bıktım ben de yoruldum. Sustum konuştum bağırdım çağırdım hiçbiri etki etmedi. Bekar arkadaşlarından biri çapkın onunla görüşmesi de beni rahatsız ediyor ama görüşüyor.

Evlilikten beklentime baktığımda eşime daha çok nazımın geçmesini beklerdim. evet bakınca beni aldatmadı etmedi ama bu durumlarda beni çok üzüyor artık. Ne yapmalıyım bilmiyorum

1 yıllık evlilik nasıldır?