Biraz önce bir videoya denk geldim yanında nakit taşımayan erkekler “ııyyy”mış🙄 kart geçmiyor dediklerinde direkt nakit çıkartıp vermeliymiş

Biraz önce bir videoya denk geldim yanında nakit taşımayan erkekler “ııyyy”mış🙄 kart geçmiyor dediklerinde direkt nakit çıkartıp vermeliymiş

Taşımalı tabi ki.
Sigara alırsın kartla çekmek ayıptır esnafa. 2 liralık su alırsın karta mı çekecez.
Otoparka araba bırakırsın nakit lazım.
Nakit taşımayan erkek sokaktan dışarı çıkmayan ya da gezip dolaşmayan adamdır
Avm erkekleri hayatında nakit para mı tutmuş elinde amaaan
Avm erkekleri iyiymiş bak 😂 McDonald’s sırası bekleyen tipler değil mi onlar 😂
Bir miktar taşımak iyi oluyor da bence kart taşımak hem daha güvenli hem daha rahat çünkü banka kartından direk çekiyorsun ödemede çok büyük rahatlık 😃
Hatta ileride bence tüm paralar sanal ortama aktarılacak web3, blockchain ve kuantum bilgisayar gelişimlerinin hepsinin tamamlanmasını bekliyorlar
Bi ara eski sevgilimle bi mekanda yemek yedikten sonra kıza rezil olmayayım diye çok sağlam bir bahşiş verdim o günden beri nakit taşımıyorum asdjdk
Kendin için en doğru kararı vermişsin sjdjd
Bence taşımalı ama yoksa da kartla verir çok sorun etmem. Mesela benim cüzdanım da kart olsa da illaki nakit parada olmalı kendimi kötü hissediyorum diğer türlü
Cevap
20Cevap
Evet tabi ki de.. kart geçmiyor dendiği zaman cebinden çıkartıp koyacak parayı masaya :D
Ben bile ne olurne olmaz diye taşıyorum bi sorun olur da kasada insanları bekletmeyim diyerekten
Tam tedbirli insan hareketi
Kart geçmiyorsa aybene atıyoruz ne ağırlık yapsın nakit boşuna 😃
Sen ibana ayben mi diyorsun
200 TL 5 dolar bile etmiyor markete gidiyorsun bir şey alıyorsun hala bozuk yok mu diyorlar. Sanırsın 100 dolar verdim :D Sene 2012 de yaşıyoruz sanki ayar oluyorum buna :D
Kâfi miktarda bulunması münasiptir.
Öyle veya böyle ihtiyaç olabiliyor.
Hepimiz taşımalıyız arada uğraşmak istemesem de ben de taşıyorum genelde 🥲
Bir miktar taşırım öyle durumlar için ama çok taşımam gerek yok çünkü
Her ihtimale karşı olması gerekir sadece erkek için degil.
kart geçmiyorsa neden nakit taşısın ki ağırlık yapsın boşuna bencede bende öyle düşünüyorum
bi tomar paraylamı gezek yanımızda 400 500 liraya yemek yiyemiyon dışarı çıkınca
Yanımda ne taşıyıp taşımadığım kimseyi ilgilendiemez
r*
Herkes yanında muhakkak nakit taşımalı bu durumun cinsiyete göre ayrıldığını düşünmüyorum.
Kim uydurmuşsa bunu dötü hep rahat koltuklarda oturmuştur.
Çağ değişti manav da bile kart kullanılıyor artık, yanında nakit taşıması pek de önemli değil bence
Yapcak bir şey yok bir daha ki gelişine kart geçiyormu deriz 3 taksit yaparız Yolları evine anladınız siz 🤣
Erkeğin kocası paradır derler 🤣
Ruj almak icinmi size :D
Kart taşısalar da olur
Nakit taşımayı sevmiyorum...
Tabiki nakit her zaman lazım
Taşımam nakit
parasız erkegi kim sevsin
Taşırım sürekli
Kesinlikle taşımalı
Yoo ibandan atcam ben
Gerektiği kadar
Evet