Her duygunun dozunda yaşanması gerektiği kanaatindeyim.. 😅 Tabi ki seven kıskanır ama nefes aldırmayacak kadar kıskanmak hastalık bence.. Keyifli günler.. 🥂
#smell
Aşırı kıskançlık sevgi göstergesi mi/özgüven eksikliği mi?
Sevmenin en doğal halidir bence. İçinde sevdiğine karşı bir zarar gelmesi korkusu ona kem gözle bakılır mı korkusu. Hayır o benim sevdiğim diyebilmek sevmenin tartışmasız olmazsa olmazıdır. Hastalık boyutlu olan hariç
Özgüvenle alakası yok Bir erkekte ya da bir kadında kıskançlık belirtileri olmazsa bana göre o ilişkiyi önemsemediğini gösterir partilerin yani bir ilişkide kendine Özen göstereceksin karşı tarafa saygı göstereceksin aynı şekilde o da sana saygılı olacak ama hafif kıskançlıklar olması gereken bir şeydir bence ona bakacak olursak bazı akıl yok bunu insanlar eşlerini paylaşmayı severler gerek olsun cinsel konuda öyle fikir yoksunu insanlara denk geldim bana göre çiftler arasında dozunda kıskançlık olmalı ki o ilişkide biraz saygınlık olsun yani kıskançlık biraz da sevgi göstergesidir
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
kıskançlık bir bencilliktir ama gerekli bir bencillik. ayrıca kıskanılan kişide de benlikten çıkıp bize zarar geleceği düşüncesiyle sakınmıyorsa ne anladım o ilişkiden ben.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Elbette aşırısı sorundur. Görsele göre konuşayım yerinde olur Yanında eşi olan bir kadına böylesine laubali davranılmaz. Art niyetli bir haraket