Hayallerinizde Erkeklerde küçük ergen mi geçiyor yoksa yaşlı Erkek mi
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
0Cevap
Benimle yaşıt veya benden max 5 yaş falan büyük olabilir , bunun harici çok anlaşmazlık yaşatır bence.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen yaşa sevgili ol anlamında demedim içinden hayallerinde ne geçerdi demek istemiştim yapın gereği hangisi yakın diye
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenimki büyük geçiyor 27-32 ben 19 yaşım
2151 Yorumla- +1 yıl
31 tanimak isterim
Soran+1 yılTamam da bilindirik yaşlar genelde daha büyük yaşlar geçmiyor mu yasak yaşlar toplumda kabul edilmeyen
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum yasak aşk
Soran+1 yılSence yasak aşk nedir :D
Cevap sahibi+1 yılNedir
Soran+1 yılSence ülkenin herşeyi tabulaştırdığı yaşlar ilişkiler olmasın yaşlı birine ilgi duysan hoşlansan bak nasıl lepki alırsın buda yasak oluyor
Cevap sahibi+1 yılHeee anladım
Soran+1 yılHee ya gizli olmana rağmen bile konuşumuyorsun o derece siz çok insanların laflarına kanıp etkilenip kendinizi ifade edemiyorsunuz sana samimi söyüyorum sen dmyee gelsen de konuşamazsın o derece korkaklık üst seviyede
Cevap sahibi+1 yılNeden korkakmışız?
Soran+1 yılTürk Kızı öyle aile çevre toplum derken korkak eli alışıyor sende öylesin
Cevap sahibi+1 yılDaha türk kızı için bunu diyorsun ben onun beteri kürtüm shsjjs
- +1 yıl
Oldumu birileri
Cevap sahibi+1 yıl@mehmetsskk olmadı
- +1 yıl
Neden buyuk istiyosun
Cevap sahibi+1 yıl@mehmetsskk keyfim öyle istiyor
- +1 yıl
Seni yukselten ne
Soran+1 yılValla Türk Kızı da öyle o öyleyse seni düşünemem o derece siz hiç olmuyorsunuz aşırı kzbzanlık var sizde sen mesela ters misin
Cevap sahibi+1 yıl@soran Kezban değilim djcjf nasıl ters anlamadım
Soran+1 yılOlur mu öyle sanalda bile öylesiniz durduk yere yapıyorsunuz bunu ters derken Erkeklerden uzakşır mısın biri konuşsa
- +1 yıl
Arzuluyomusun
Cevap sahibi+1 yıl@soran terslemiyorum ben sıcakkanlıiyim 😊ama kötü bir davranışı söz derse uzaklaşirim
Soran+1 yılDuygularınız baya karışık insan anlamıyor sıcak mı soğuk mu diye sen nerelisin aslen
Cevap sahibi+1 yılMardinliyim hayır anlaşılıyor ben samimiyim asla terslmem insanı sadece ileri gidince uzaklaşirim ya da terslerim
Soran+1 yılMardin mi Mardin Kızları çok yalnız yaşıyor gibi Onu ben bilemem genel olarak öylesiniz demek istedim mesela biri bakış atsa yüzüne gülse ne tepki verirsin
Cevap sahibi+1 yılBiri gülse bende gülümsüyorum ama çirkin gülüş olmaması şartıyla kötü insan gülüşü işte genel olarak öyle değiliz ama erkeklere. basta arkadaş olunca biraz uzak duruyoruz ısınınca da aşırı seviyorlar çok samimi ve sıcakkanlı diyorlar bize
Soran+1 yılTamam da niye ilk etapta uzak kalma soğuk kanlılığı var sanki leş iğrenç muamesi görünüyor bazı Kızlar öyle yaparr sende öyle misin
Cevap sahibi+1 yılHayır şöyle anlamadın sen mesela biri bana gülümsese ben soğuk yapmam gülümserim sonra benle tanışmak istese ve kafama yatarsa kabul ederim ama başta çok yakın davranmam sadece niyetini öğrenmek için karşıdakini de kırmadan hafif mesafeli olurum kaynaşinca beni durduramaz çok eğlenceliyim djcjfjf
Soran+1 yılHadi canım sende 😅 yaşına göre olgun mu duruyorsun küçük mü
Cevap sahibi+1 yıl@soran 19 yaşındayim fiziki olarak yaşımı gösteriyorum karakter olarak da yaşımı gösteriyorum djdjd
Soran+1 yılOnu anladım balık etli misin zayıf mısın fizik olarak
- +1 yıl
Arzulanmayi seviyomusun
Cevap sahibi+1 yıl@soran ne balikelti ne zayıf fit diyelim
Cevap sahibi+1 yıl@mehmetsskk herzaman değil herzaman sevmiyorum yani i ilgiye ihtiyaç duyduğum zamanlar olunca evet djdjd
- +1 yıl
En ileri ne yasadin
- +1 yıl
Bu aralar var sanirim
Soran+1 yılNasıl fit kaç kilosun ki
Cevap sahibi+1 yıl@mehmetsskk bu bilgiler ne işinize yarayacak ki
- +1 yıl
İliskin oldumu
Cevap sahibi+1 yıl@mehmetsskk olmadı yapmadım
Cevap sahibi+1 yıl@soran 170-55
- +1 yıl
Haftada kac kere yapiyosun
Cevap sahibi+1 yıl@mehmetsskk abicim bu gereksiz bilgiler hiçbir işine yaramayacak 🙂 teşekürler
- +1 yıl
İstekli biri oldugunu düşünüyorum
- +1 yıl
Arzulanmak istersen burdayim😙
Soran+1 yılZayıfsın biraz sanki tabi zayıf seven de oluyor
Cevap sahibi+1 yıl@soran yok ben öyle seviyorum
- +1 yıl
Yanımda olmaliydin Şu an
Soran+1 yılZayıf kalınca küçük görünür olgun yaşlılar daha sever diyorsun :D
Cevap sahibi+1 yıl@soran yok ben öyle mutluyum öyle seviyorum hem yaşlı değil onlar djcjf
Soran+1 yılDiyorsun yani olgun büyük ilgileniyoran 30 40 50 60 çeker ilgini olmaz deme kendim biliyorum
Cevap sahibi+1 yıl@soran hayır 27-33
Soran+1 yılBelli olmaz herşye anlık değişiyor bi bakmışsın yaşı büyük olmuştur bilemezsin işte yarın ne olacağını
Cevap sahibi+1 yılTamam haklısın ne diyim
Soran+1 yıl😊🤣 Tabi haklıyım burada sana gerçeklerdne bahsediyorum senin o bildiğin toplumdan değilim senin yaş gereği daha büyük sevmen doğaldır olgunlaştığın zaman belki gebç seveceksin
Cevap sahibi+1 yılOlabilir
Soran+1 yılPeki büyük Erkeklerden göbekli seviyorsun göbeksiz mi
Cevap sahibi+1 yılOrtak göbekli
Soran+1 yılGöbek önemli tabi ki 30 yaşında pek göbekli yok genelde 40 55 oluyor gördüğüm kadarıyla varda nadiren boy kaç olmalı
Cevap sahibi+1 yıl@soran ayyh yeter djcj farketmiyor boyu uysun bana yeterli
Soran+1 yıl😅 Ne oldu halka açıkkonuşamıyorsun bence boyu önemli değil pek seçici değilsin değil mi
Cevap sahibi+1 yılBen karizmatik adama aşık olurum olgun ağırbaşlı karakterli djfj
Soran+1 yılOrası öyle de bazen hislerimiz bizi yanıltıyor bi bakıyorsun seçiciliğimiz ortadan kalkıyor tam tersi de olabiliyor tip fizik olarak ne bileyim o anda ki bakış açına bağlı oda yaşıtların sana çocuksu geliyor mu
Cevap sahibi+1 yılHaklısın evet yaşıtlarım erkek olanlar bana çocuksu geliyor ve beğenmiyorum
Soran+1 yıl19 yaşında bi Erkek sana ne katabilir çocuksu hep ne bileyim hal ve hareketleri ergence Kadın dilinden anlamıyor düşünce yok cebi delik aklı fikri Kadını kullanmak oturması kalkması bilmez böyle Erkekle ne yapacaksın sen sana en fazla olgun yaşı 30 ve üstü ancak senden anlar
Soran+1 yılDaha önce hiç sevgilin olmadı sanırım
Cevap sahibi+1 yılEvet 30 ve üstü anca yeter bana 😀djxj
Soran+1 yılDiyorsun :D Hiç hoşlandığın oldu mu 30 yaş üstü
Cevap sahibi+1 yılOldu ama açılmadim
Soran+1 yılNeden ki yaşı kaçtı
Cevap sahibi+1 yılYaşı 32 açılmadim işte ailem görse küçük ilçe bide djdjdd
Soran+1 yılOlsun gizli aşk yaşanabilir :d sen nerde yaşıyorsun tam olarak
Cevap sahibi+1 yılMardin'in küçük bir ilçesinde
Soran+1 yıl28 bin nüfuslü İlçede yaşıyorsun Tamam da ailen karşı mı Erkek akradaşa
Cevap sahibi+1 yıl60 bin nüfuslu yok izin vermiyor erkek arkadaşa djd
Soran+1 yılNasıl vermiyorlar senin hakkın değil mi herşeyden hasret kalırsın ilerde bu kötü etkiler buna hakları yok kim karşı çok çıkıyor Annen mi Baban mı birde Abilerin var mı yoksa hepiniz Kızsınız
Cevap sahibi+1 yıl6 kız 3 erkek babam abim filan 🤧ama üniversitede olcak fjfj
Soran+1 yılErkekler mi karşı çıkıyor hep evin büyük Kızı mısın genelde
Soran+1 yılBöyle yaparak iyi yapmıyorlar
Cevap sahibi+1 yılErkekler babam evin büyük kızı değilim ikinci küçük kızım
Soran+1 yılAnladım diğer Kız kardeşlerin de yapamıyor onlara da karşılar
Soran+1 yılErkekler Baban :D çok mu kıksnaçlar
Cevap sahibi+1 yılDiğerlerini iki kişi üniversitede aşırı karışmıyor evet babam abim kıskanç bu konuda
Soran+1 yılSana tek mi böyle yapıyorlar bu kıskançlığı
Cevap sahibi+1 yılEvde olduğum için yapıyolar
Soran+1 yılNHep yanlarındasın sonuçta gözü önündesin tabi yaparlar sen Lİse bitirip okulu bıraktın
Cevap sahibi+1 yılOlsun çokta fifi djfjf
Soran+1 yıl😂 Sen tesettürlü müsün
Cevap sahibi+1 yılYok değilim
Soran+1 yılAnladım senin bütün Kız kardeşlerin okuyor herhelde evli değiller
Cevap sahibi+1 yılAynen sadece bir tane evli
Soran+1 yılPeki sen nedne bıraktın okulu sıkıcı mı geldi :D
Soran+1 yılEn büyüğü o mu sizden evli olan sanırım
Cevap sahibi+1 yılYok 21 yaşındaki evli okumak istemedi evlenmek istedi evet okul sıkıcı
Soran+1 yılTamam da seni görücü usulu ile evlendirmesinler
Cevap sahibi+1 yılYok bee istemem babam biz istemesek kimseye vermiyor
Soran+1 yılBelli olmaz bi baktın okumuyorsun yaşta geçiyor der seni vereceğim ne yapacaksın kardeşin görücü usulu ile evlenmedi
Cevap sahibi+1 yılYooo kardeşim sevgilsi ile evlendi gizli tanıştı zorla cesaret babama. dedi babam kabul etti evlilik olacağı için
Soran+1 yılDiyorsun peki olgun büyükle evlenmek istesen karşı çıkarlar
Cevap sahibi+1 yılKarşı çıkarlar ama çok seviyorum desem kabul ederler
Soran+1 yılKabul etmezler ama seni uğraştıtırlar sonra belki bi ihtimal büyükler de sana bakar mı genelde
Cevap sahibi+1 yılBüyükler bakar mı derken olgun kişiler mi eğer buysa evet bakar
Soran+1 yılBakış sana yürüyen senle konuşmaya çalışan olgun göbekliler
Cevap sahibi+1 yılOldu evet
Soran+1 yılYolda mı oluyor yoksa başka yerde oluyotr demewk ki sende ilgisini çekiyorsun
Cevap sahibi+1 yılBaşka yerde oluyor cafe filan
Soran+1 yılYaşıtlarından daha çok olgunlar yaşlılar mı bakıyor fark edince
Cevap sahibi+1 yılÇarşıda yürüyorum mesela olgun erkekler daha çok bakıyor
Soran+1 yılGenç olduğun birde zayıfsın küçük gösteriyorsun haliyle oda ilgi çekiyor yaşlılarda bakarda onlarda korkuyor tepkilerden linçten millet saldırmasın diye yoksa onlarsa bakarda alttan falan
Soran+1 yılYaşıtlarında iş yok mu :D
Cevap sahibi+1 yılYaşıtlarım da bakıyor en çok 27-30 arası adamlar bakıyor hem öyle adamlar zayıf mı seviyor olgun adamlar ne alaka fjfnf
Soran+1 yılYani göbekli 30 40 üstü tabi ki zayıf çıtır sever haliyle bu normaldir çünkü büyük insanlar hep kendinden küçük sever sende istemiyor musun büyük
Cevap sahibi+1 yılYa 40 değil ben Max 32 istiyorum
Soran+1 yılYani 30 civarı tek mi istiyorsun
Cevap sahibi+1 yılEvet
Soran+1 yılHalka açık konuşamıyoruz istersen sorumu beğen ya da lin atayım ekle nasıl , istersinnn
Soran+1 yılSen bu kafayla ensest olursun benden demesi
Cevap sahibi+1 yılNiye ensest olurum deyyus değiliz çok şükür
Soran+1 yılKaçıyorsun Erkeklerden ne bekliyordun
Cevap sahibi+1 yılSenin yüzünden şimdi kaçıp bir adamın koynuna girecem
Soran+1 yılYapamazsın o got yok sende :d
Cevap sahibi+1 yılVar bende o gött gizli yaparım herturlu arabada yaparım her yolu var
Soran+1 yılSen yanaşamazsın zor yapamazsın senin ki hayal hep biri sana teklif etse yanaşır mısın
Cevap sahibi+1 yılYabancı ise olabilir mardinli bile olmamalı ilçeyi geçtim sjej
Soran+1 yılNasıl doğulu olmamalı mı yoksa seni tanırlar
Cevap sahibi+1 yılMardinli olmasın yeter ama gene de riske atmamak için Doğulu da olmasin sjsjs
Soran+1 yılNiye doğulular çok mu güvensiz kendi Erkeklerin güvensiz mi
Cevap sahibi+1 yılHayır benim hoşuma Doğulu gitmiyor Akdeniz erkekleri gidiyor oranın olgun erkekleri özelikle
Soran+1 yılNeden ki gitmiyor ki neden bakımdan tip olarak mı
Soran+1 yılAkdeniz nerde sen nerde :D
Cevap sahibi+1 yılYok bakım değil kumral erkekler hoşuma gidiyor kaba olmayanlar hoşuma gidiyor buda Akdeniz ege erkeği oluyor bulurum ben merak etme sjsjs
Soran+1 yılEh tip olarak diyorsun bulamazsın zor sen doğulu Erkeklere çık boş ver
Cevap sahibi+1 yılAla ala nasıl bulamamıştım gayette bulurum çekici kızım gerçekten çok komik bir şakaydı bidaha olmasın sjsjdj
Soran+1 yılTamam da sen doğudasın egede değilsin ki bulasın hiç sanaldan olgun batılılarla konuştun mu
Cevap sahibi+1 yılSanaldan konuştuğum oldu ama onu boş ver de buraya gelen polis jandarma memur vs hepsi batıdan 🙊sjdjdj
Cevap sahibi+1 yılHeryerden geliyorlar hata burdaki kızlarla evlenen çok jsjjss ve beni süzenleride yakaladim burdaki genç kızları süzüyorlar sjjd
Soran+1 yılYani onlara bakıyorsun sen hangisine denk geldin
Cevap sahibi+1 yılTek tek sayayım mı yani var işte farkettigim benimde cilve yaptığım djd
Soran+1 yılYaparsın sen şimdi yaşlılara bakıyorsun sana iyi geliyordurlar olgun yaşlı göbekli demeden
Cevap sahibi+1 yılCicim yaşlılar dediğin 27-32 yaş arası buarada 🙄ve gayette yakışıklı lar.
Soran+1 yılHayır ne alaka memur kısmı askeri kamuda müdürler yaşlılarda var nasıl yok
Soran+1 yılYani sana iyi geliyorlar
Cevap sahibi+1 yılTamam da yaşlılar her meslekte var ama benim hoşuma giden yaş belli ahsh
Soran+1 yılHangi yaş 27 32
Cevap sahibi+1 yılEvet çik gizliden iki dk konuşalım gözüm ağrıdı zaten buarada resim atmam haberin olsun yeterince kirli çamaşırımi döktüm ortaya
Soran+1 yılTamam atma öküz yani büyük bir şey anlatmadın ki basit şeylerde ne kirli çamaşırı alakasız düşünce o bildiğin toplumdan değilim dedim yine de sen bilirsin ben nasıl çıkayım ki sorum gizli çıkılmaz sen sorumu beğen 5 saniye geri çek öyle olur
Cevap sahibi+1 yılAyyh pardon soru senindi dimi sjsj taam beğeniyorum
Soran+1 yılDalga geçiyorsun gibi tabi ki benimdi manyk mısın Kızım sen :D şimdi geri çek gördüm
- +1 yıl
Arabaa yaptinmi hic
- +1 yıl
Arabada
Cevap sahibi+1 yılTm
- +1 yıl
Dusurdun sonunda 😄
Gizli Üye(30-35)+1 yıl32-40
17 Yorumla
Soran+1 yılYaşına yakın istiyorsun herhalde
- +1 yıl
32?
Cevap sahibi+1 yıl30+..
- +1 yıl
Nerde yasiyosun
- +1 yıl
Ordamisin
Cevap sahibi+1 yılHayırdır ufaklık bişey mi oldu?
- +1 yıl
Ufakmi gormeden bilemezsin
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkın yaşına hiç takılmam ben, hep genç kalpliyim, aşık olduğumda dünya daha güzel bir yer haline geliyor! 💖 Ama hayallerimdeki erkek dediğin, ruhu genç, enerjisi tavan yapıyor tabii ki. Yani yaş fark etmiyor, önemli olan birlikteyken zamanın nasıl geçtiğini anlamamak. 🌟 Birinin benden büyük ya da küçük olması değil, aynı dalga boyunda olup olmadığımız mühim. 🚀 Kısacası, enerji uyumu diye bir şey var ya, işte onun peşindeyim ben! 🎈