Güncellemeler
+1 yıl
Gitme turnam vuracaklar kanadını kıracaklar sözü aklıma geliyor
Dedimki aramızda yanlış bişey yaşanmasından korktuğum için gelemem. Dediki ne alakası var bi kahve içeriz belki sarılırız
Seni seviyorum da dedi bende sanırım dedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Niyetin var naz etme boşuna ayrıca bir kız istemedikçe hiç bir erkek ona dokunamaz buluşma yerini sen seç arabasına binme bunlar çözülür
Hep öyle başlar gitme
Bende böyle düşünüyorum
eli kolu kayar anladın mı rahat durmaz sarılırken
Ona hep sordum seni kullanıyor muyum konuşuyoruz iyi oluyor filan ama o buluşmak istiyor yapamam dedikçe yani utangaç biriyim o öyle olmayim istiyor
Dışarda buluş o zaman kalabalık yerlerde
Bende öyle düşünüyorum diyorki sevsen buluşurduk anlamıyor ki beni. Kafam bulamaç gibi oldu. Sevse ciddi biri olurdu.
Ne alaka millet yıllarca kavuşamıyor tanı bakim önce zamanla sarılırsın
Ona mı ne alaka dedin
Sevsen buluşurduk demiş ya 😅 ona dedimde şu durum güncellemene çok güldüm ya 😂 kanadını kırqcaklar valla gencecik kuzum
trajikomik biri oldum yeminle🤷🏻♀️ izahı olmayan şeyin mizahını yapmaya çalıştım
Bence sen çevirirsin çocuğum kötü niyeti olursa ona göre yol verirsin baştan reddetmek istemiyorsan bi kalabalık yerde görüş
Öyle öyle de. Of
Madem buluşmayacan ne diye konuşuyon
Sen çok biliyon
Biliyom demedim soruyorum sadece
Önyargılarını kır artık bu 2 oldu
Bilmiyorum özgüvensizim de benle bi gelecek de görecek biri değil hiçbir şey bilmiyorum sanaldan tanıştım zaten
Fotoğrafını gördü mü
Evet normal yüzümü
Ne yorum yaptı
Görmeden ne diye buluşmak istesin hayalet miyiz
Sürpriz olurdu bence çok heyecanlı bir şey
Saçma bi heyecan
İnsanlar dış görünüşüne göre yargılandıkları için saçma bir heyecan düşünsene kafanın %100 uyuştuğu birinin yanına onu daha önce hiç görmeden gittiğini
Herkes kendini olduğu gibi tanıtmalı. Yoksa her şey halta sarar. Dediğini anladım ama konuyu dağıtmayalım bence
Ee buluşacan mı hangi şehir
Buluş
Buluş kahvesini iç
Muhafazakarım hiç sevgilim olmadı biraz keko biri
Muhafazakar olabilirsin hiç sevgilinde olmamış olabilir biraz keko olmasi niye kafana takıldı pek istemiyor gibisin
Ciddi istiyorum dedim ona öylesineydi zaten tanışmamız. Buluşmak kahve içmek ciddi ilişkiye de giden ilk adımlar değil midir? Ama benden bir şey bekleme de dedi. Tüm bunlardan bunu çıkardım. Takılacak benle. Ama seviyorum niye dedi. Kullanabilmek için mi? Gerçek miydi? Gerçek olsa Ciddi de düşünür?
Kullanmayi amaçlıyor uzak dur o zaman
Ama sevgilin yok diye de elin gitmiyor
He ya. Keşke yalnız kalabilme gücüm olsa böyle şeyler de yapmazdım
Sıkıntıdan hep
Ama değil gibi de
Yoruldum yav
Öyle maalesef zor iş kolay gelsin
Sağolun Allah razı olsun