Reelden tanıyıp sanaldan konuşmak olabilir ama ilk iletişimi sanal verilerle kurmak …. Ben inanmıyorum açıkçası

Reelden tanıyıp sanaldan konuşmak olabilir ama ilk iletişimi sanal verilerle kurmak …. Ben inanmıyorum açıkçası
Bana da basit ve saçma geliyor hep tanışıp evlenenlere nasıl güvenmiş de evlenmiş derdim en son kuzenim biriyle tanışmış evlenecek galiba, tercihim olmaz. Burayı iyice tanıdıktan sonra bana arkadaşlıklar bile sağlıklı gelmiyor artık, reelde gerçek bir aşk yaşamak varken sanaldan iliski evcilik oynamak gb, tanışır tanışmaz reele taşınmalı bence ve çoğunlukla reelden yürütülmeli yoksa sağlıksız olur.
İlk tanışma olabilir neden olmasın! Fakat ben tanıdıklar vasıtasıyla tanıştırılmayı tercih ederdim. Genel anlamda kişiliğini az da olsa bilirler ve çok fazla denklemde boğulmayız. Yüz yüze görüşmeler ve konuşmalar daha sağlıklı.
Sanalda insanlar uzaylı değil sonuçta sokakta gördüğümüz insanlar. Olmaz diye bir şey yokta sanal üzerinden devam etmez. Bazıları yıllarca hiç buluşmayıp sanaldan evlilik kararı filan alıyormuş 😄Bence bu deli cesareti başka açıklaması yok.
Sosyal medya insanları bir araya getiren bir oluşum yani ortamın farklı olması senin sağlıksız bir ortamda olmanı göstermez. Muhteşem bir aşkta yaşayabilirsin
Cevap
3Cevap
Hayır sanaldan hiç bir şekilde aşk olmaz.. olanların sonu belli oluyor çünkü.. ha çok çok nadir belki 1-2 tane başarılı aşk çıkar ama oda zaten denk gelmesi zordur.
Sanaldaki insan yapay zeka deyil ki insan oda ayrıca insan hayatda naslsa orada da öyle olur yda kendisi olur diyelm dikkatli olmakla ve uzn yıllar tamamen tanıdıkdn sora gerçək hayata taşına bilir enine boyuna konuşulir o zaman
Nereden karşına çıkacağı belli olmuyor hoşlanacağın kişinin. Yan yana olup da sağlıklı iletişim kuramayan insanlarla dolu ortalık. Bence etkileşim iletişim çok önemli.
Ortam sanal olabilir ama görsel ve işitsel olarak teyit ettiğimiz kişiler. Eğer rasyonel düşünüp ayakları yere basan bireylersek sanaldan da doğru insanları bulabiliriz.
Sanal sevgililiğe sıcak bakmıyorum. Tercih meselesidir tabii. İsteyen istediği yerden sevgili yapabilir.
Başta anlaşmazlıklar olsa da, zamanla kişiler bunu aşıp sağlıklı bir ilişki yaşayabilir bence.
hayatımızın her alanında var artık
normal geliyor bana
1.5 2 sene sürdü flört dönemim. Yüz yüze olması daha iyi tabi o yüzden sevgili olmadık tam
Bende inanmıyorum. Yapabilen varsa söylesin.
Sanala rağmen diye bir şey var bence … yoksa sanal sayesinde değil
İşte o karakter meselesi.
Karater de eğitim meselesi ama okul eğitimi değil Karakter eğitimi
O da ailede başlar.
Ve kavramların doğru öğrenilmesi.
Dönem kavram karmaşası dönemi. Öğretiler yanlış hale geldi.
Öyle.
reeldeki aşklar çok mükemmel sanki 🙄
Reeldekilee çok mu sağlıklı😄
Hayır inanmıyorum
En sağlıklısı hjk
Hayatta her şey mümkün, olmaz dersin olur
İnanmıyorum
Hayir
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?