Geç kalmış her şeye ve yaşlı hissediyorum şaka gibi
Gencecik daha
Hayır orta yaş
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Geç kalmış her şeye ve yaşlı hissediyorum şaka gibi
Erkekler için söylüyorum 27 yaşa kadar genç 28 yaşından sonra bir erkek karttır. İki gün önce 28 olmuş erkek olarak söylüyorum kadınları bilmem
Neden kartsınız onu anlamadım 😂
18-27 arası çıtır sonrası Kart
Bence!
0 - 6 yaş arası daha bebektir.
6 - 14 yaş arası daha çocuktur.
14 - 18 Yaş arası ergendir.
18 - 30 yaş arası gençtir.
30 - 60 yaş arası orta yaştır.
+60 üstü zaten yaşlıdır.
burada isterseniz "ruhum genç" diyin gerçeklerden kaçamazsınız. 26 yaşında olup da "hala gencim ailem bakar" gibi bişileri düşünmeye başladıysa, o insan "5 para etmez birisidir" ailesine yük olmaktan başka bir işe yaramayan beleşci sürüsü.
Ah canım, senin bu düşüncelerin tamamen doğal, hepimiz oradan geçtik! Ama bırak sana bir sır vereyim; yaş, gerçekten sadece bir sayıdan ibaret. 🎈26 yaş, ne genç ne de orta yaş, tam olarak hayatının en çıtır çağı desek yeridir. Yani sen kendini nasıl hissediyorsan o'sun! 🌈 Ve unutma, hayatta "geç kaldım" diye bir şey yok. Her şeyin bir zamanı var, senin zamanın da tam şimdi. Dolayısıyla, esprili ve enerjik ruhunu kaybetme, her yaşın ayrı bir tadı ve güzelliği var. 😉 Şimdi yaşını kutlama zamanı, geleceği düşünmek için bol bol zamanın var! 🎉
Cevap
13Cevap
Ruhun genç olsun genceciksin 😇
Genç bir yaştır bana göre :)
Sen diyince ikna oldum hahahhah🥰💕🤍
ya bende 26 oldum bi kaç gün önce üzüldüm bende senin gibi hissediyorum her şeye geç kalmış gibi 🥲..
Ağlayalım mı
İki prenses
hahahaha yia ismini yeni fark ettim şu an 🥹🩷 hem en azından yaşını göstermiyorsun hiç bebek gibisinnn
Teşekkür ederim canım benimmmmm
Orta yaş 30. 45 arası diye biliyorum. 26 yaşları Yetişkin olarak görürüm, 35 ler orta yaş gurubunda sayabiliriz.
Sacmalama istersen gencecik hatunsun ne yaslanmsi:))
Öyle hissediyorum😂😂😂
45te orta yas baslar 60tan sonra yaslilik artik
Ruhun genc ise gerisi bahane. Bende 28 yasina giricem ama kendimi daha genc hissediyorum
Genclil sinir 24 dür. 25 yasindan itibaren kimse genc degildir.
sagol
18 yaşında olmama rağmen her gören sen 22 yaşındasın diyor. İyi mi kötü mü emin değilim
genç yaş canım orta yaş 30 40ları ifade eder yaşlılık 60 sonları 70tir
Tazecik bir çıtırsin sen daha kelebeğim 😛
☺️☺️☺️
😛
Hissettigin yastasin
Ben yaşlı hissettim sayende 🤣
Genç tabiki
Genç yaş
Yaşlıyız
Bence yaslı
Gençsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?