Selammm Hareketli hayatı heyecanlı yaşayan bir karşı cins mi daha çok ilginizi çeker yoksa daha sakin daha rahat olan tip her zaman bir adım önde midir? #reda
Heyecanlı birisi mi daha çok çeker yoksa rahat birisi mi?
Ben kendim gibi olanı daha çok severim.. eğlenceli ve deli dolu olması lazım.. biraz uçlarda kaçık birisi de olabilir :D Çünkü heyecan aksiyon ve macera türü bir ilişki bana göre tam da ama aynı zaman da olgun da olmalı.. ergen gibi birisini istemem ben ilişkim de.. rahatlık olarak da huzur olsun yeter ara sıra
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İkisinin ayarını yapabilen biri. Sürekli heyecan olmaz sürekli sakinlik de çekilmez..
Heyecanlı biri toy olur. Olgun ve sakin ama o heyecanı yerinde hissettiren biri daha çekici olur. Heyecandan kasıt napacağını bilmeyen, tecrübesiz biri beni çekmez.
Hepsi karışık. Hem heyecan vermeli , hemde rahat olmalı. Ve aynı zamanda eğlenceli:d Eğlenmeyi seven ve benimle aynı düşünen insanlarla daha iyi anlaşırım ve ilgimi çeker. Her an herşeyi yapabilmeli. Biraz yapısında çılgınlık , delilik olmalı :d
Ben hep heyecanlı ya da sakin değilim. O yüzden bana ayak uydurabilen ya da tam tersi ben sakinken modumu yükseltip heyecanlıyken sakinleştirebilen biri de olabilir. Ama sabit olmasın yani