" Yani, madem kalamıyorsunuz neden ilişki kuruyorsunuz? " derler adama.
Tek kişiyi sevmek ve ona sadık kalmak bu kadar mı zor?

" Yani, madem kalamıyorsunuz neden ilişki kuruyorsunuz? " derler adama.
Tek kişiyi sevmek ve ona sadık kalmak bu kadar mı zor?
Bazı insanlar da bu bir hastalık durumuna dönüşmüş. Sevgili olana kadar, elde edene kadar uğraşıyorlar. Elde ettikten sonra da, bir süreden sonra yeni bir ten, yeni bir nefes ihtiyacı duyuyorlar. Ve bunlar elindekinin kıymetini bilmeyen insanlar eninde sonunda yalnızlığa ve büyük pişmanlığa uğruyorlar. Ama artık çok geç oluyor. Hani bazen biz kızlar olarak erkeklere güzel olmaz diyoruz ya da erkekler kızlara güzel olmaz diyorlar. Aslında bunun cinsiyetle ilgisi yok (tamamen karakterle ilgili) ve bazı insanlar gerçekten karakter yoksunu Yani karaktersiz. Karşındaki kişiye sadakasizlik yapıp ona yalan söyleyip onu aldattığın zaman aslında sen ona bir şey yapmıyorsun. Onun gibi birini kaybedip en büyük hatayı sen yapmış oluyorsun. Sadakatsizlikte ben çevrenin de büyük bir etkisi olduğunu düşünüyorum. Şöyle söyleyeyim, tamamen çevreden arkadaşlardan özenip normalleştiriyor. Ama karakteri de buna elverişli olduğu için o da arkadaşlarına uyup bu hataya düşmüş olabiliyor. Benim gözümde bir kere, veya on kere yapan aynıdır. Ama bazı insanlar bir kere yapar, hatasını anlar. Ama bazı insanlar yapmaya devam eder ve pişman olmaz.
Erkeklere güzel olmaz bölümü "güven" olmaz olucak klavye çevirmiş🤦♀️😅
Hak edecek insan sayısı bir elimin parmağını geçemeyeceği gibi bunu yapan insanda ayni şekilde çok az var ve bunların birbirlerini bulma olasıkları da o kadar düşük ki. Bir sürü insanla konuşup içindeki o güzel duyguları heba edip sonra birbirlerini buluyorlar bir taraf uhte bir tarafta üzgün. Sarmasalar bile eskiden kalan kalıcı izler surekli sızlar düzeltmek isteseler bile yarım yamalak bişi olur sonuç ne olur biliyor musun bazı aşklar da yarım kalmalı sözü çıkar.
Gerçekten inanmıyordum ama oldu oluyor da. Ondan dolayı asla hak etmediği değeri kimseye vermeyeceksin. Fazlası insanı egoya surukler azı da usandirir verdiği kadar vereceksin ki kıymetin olacak ona göre uzulmeyeceksin sorun olmayacak gerisi de boş. Ben sadık kaldım da ne oldu ben adam oldum da ne oldu hiçbir şey elde var sıfır insanları güzel kullanıyorlar. Bu hayatta varsan eğer tüm kalleşliklere göğüs gerip yaşamak lazım. Sadık ol o hiç en adi insan olsun elbet bir gün çark döner herkes hak ettiğini bu sefer fazlası ile yaşar o gün icin yaşıyorum.
İntikam sevmem ama yaşamaları gereken hayatın yakindan takipçisi olmak benim için bir şeref. ☺️
Ne güzel anlattın öyle :) Eline sağlık.
Olanı gördüğümü yaşadığımı anlattım.
Bunlara bu kadar söz fazla ama olsun fazlamız sadakamız olsun ☺️
Teşekkür ederim ☺️
Ricaalr :)
Aslında hiç zor değil biliyor musun eğer ki bir insana gerçekten değer veriyorsan ona sadık kalmak o kadar kolay bir şey ki çünkü zaten gözün ondan başkasını görmüyor dünyanın en yakışıklısı o en güzel kalbe sahip olan o hatta karşı taraf sana bazen kötü davransa bile böyle onu haklı çıkartmak için kendi kendine oturup sebep buluyorsun Bazen seni uzuyor olsa bile bazı şeyleri görmezden geliyorsun bazen karşı taraf seni istemese bile sen ona sadık kalıyorsun verdiği acı bile diğer insanlarla edeceğin flört’ten sevgililik ilişkilerinden daha güzel geliyor yani kısa ve öz sadık kalmak zor değil ama gereksiz çünkü hiçbir erkek genelde kendine sadık kalan kadının değerini bilmez.
Hiçbir erkek demeyelim jdj :D Ama çok güzel açıkladın. Gerçekten sadık olmasını bilen kadın da lazım.. Bunu yaparsa, erkek de karşılık verirse eğer o ilişki bitmez.
İşte sıkıntı orada zaten erkek seven bir kadın istemiyor ki kendisine para harcatan gereksiz gereksiz trip yapan hayatı ona zindan eden bir kadını her zaman daha çok tercih ediyor😃😂 yani aslında bunu ben seçmedim ben bunu seçmek zorunda kaldım😂
O erkekler her kimse manyamış. :D Biz de aynı şeyi çoğu kadın için diyoruz. Nerede sayko keko var, gelecek vaat etmeyen tipler var onlara gidiyorlar diye. :D Ben de ilk baktığında " * " bir tip gibiyim ama ohoo :D Alakam yok
Denediklerim üstünden konuştum jdjdj
boş ver onları djjd
Aslına bakacak olursak zor değil toplum ahlak kuralları denen bir illet var bunu herkes ne kadar reddetse de bu bir gerçek bir insan hem karakter olarak hem de çevresel olarak etrafındaki gördüğü ve duyduğu şeyleri bizzat uygulamaya ve faaliyete geçirmeye çalışıyor bu durumda aldatma gibi veya başka kişilerde başka mutluluklar bulabileceğini inandığı için girişimlerde bulunuyor bu durum sadece hem kendi karakterine hem de karşısındaki insana karşı kötü bir etken bırakıyor ne olursa olsun bir insanın mayası bozuksa aslında toplumsal ahlak ve Çevresel faktörler tamamen hikaye olabilir bu kişinin kendisiyle alakalıdır Allah herkesin çarşısını pazar etsin
Cevap
9Cevap
Zor değildir. ama insanlar karaktersiz olunca maalesef böyle şeyler oluyor.. bir kişiye sadık kalmak onun en değerlisi olmak varken aldatıp midesiz bir insan olmayı tercih ediyorlar.. aşkı bilmedikleri için
Kadınlardan ilgi gören erkeğin sadık olması mümkün değil. Duygusal anlamda tek bir kadınla ilişki içinde olsa bile en azından gecelik kaçamaklar yapacaktır.
Burada erkeği suçlamaya da gerek yok.
İlişki içinde olduğu kadını yarı yolda birakmamissa diğer kadinlara da onlarla ciddi dusunmeyecegini baştan belli etmisse zaten kimseye zarar vermiş olmaz.
Kadınlarin ise tamamen karakterine bağlı.
Hipergamiyi kontrollü uygulayan kadın aldatmaz. Kendisi için iyi olanı bir kere seçer ama sonra daha iyi olanı aramaz.
Diğerleri de alfa f*ck beta bucks felsefesi ile hayatlarını harcarlar.
Tek bir kişiyi sevmek ve ona sadık kalmak gerçekten bu kadar mı zor? Evet, bu oldukça zorlu bir yaşam sürecidir. Bunu başaran insanlar, benliklerini iki kişilik bir yaşama adapte etmeyi öğrenmişlerdir. Kendi yaşamlarını eşlerinin yaşamlarına bağlayarak, bu düşünceyi içselleştirmişlerdir. Kötü geçen günler için derin üzüntüler hissetmiş, barışmak ve kendilerini affettirmek için türlü senaryolar kurmuşlardır. Yaşadıkları güzel anları paylaşarak, unutamayacakları tarifsiz mutlulukları tatmak için iyi insanlar olmayı başarmışlardır. Bu insanlar, sevdikleriyle birlikte yaşamın en güzel anlarını deneyimlemek için çaba sarf ederler ve bu yolda emek verirler.
Abi niye zorluyorsunuz ki. Bazıları çok eşlidir. Bazıları tek eşli. Çok eşli birinden tek eşli olmasını bekleyemezsin. İnsanı doğru tanırsan, doğru bir insanla kendi beklentine uygun bir hayatı daha verimli belki değerlendirebilirsin. Ben tek eşliyim mesela ama çok eşli sayısız insan tanıdım. Tanıdıklarımın hepsi de kadındı 😃 Tüh 😃 Ama yarısı da erkekti 😃 Vah, hayat acı 😃 İnsanlar da böyleymiş işte ama demek ki 😃
Bu devir öyle olmuş ki herkes nasıl olsa başka bulurum diye düşünüyor ve tek kişiye sadık kalıp ciddi ilişkiden korkuyorlar. Halbuki çok kadın hiç kadındır. Tek bir kişiye enerjini sevgini vermedikçe mutsuz olursun
Hayır zor değil de insanlar aşırı doyumsuzlaştı. Pislik insanlar :d
Bu doyumsuzluğu kim doyurabilir sence? :D
Dinsizin hakkından imansız gelir diyip sadık kalmayana sadakatsiz biri diyeyim :D
En güzelii :D
bu kadar kolay bir davranış ancak bu kadar zor gelebilir birilerine. Hayır benim için çok doğal ve zorlamadan yaptığım bir şey
Hayır zor değil yeter ki duyduğun sevgi gerçek olsun zaten gözün ondan başkasını görmez ondan başka kimseyi sevemezsin
Adam gibi adamlara zor değil, digerlerine zor demeki karakter alıp hediye etmek olsaydı keşke böylelerine alıp alıp dağıtırdım valla.
Benim için zor değil. Aldatma potansiyeli yüksek olup bu kadar tek eşli takılan numuneliklerden olabilirim 😂 ama millette nerede o yürek.
Doyumsuz insanlara ne yapsan da yaranamıyorsun. Gözü hep başkasında olur. Fıldır fıldır gezer gözleri. Çapkındır.
Bende merak ediyorumda insanlara zor geliyor herhalde (çoğu)
Zor değil bence. Güven vermek gerek karşıdaki kişiye. Ama daha önce çok kişiye sadık kalmayıp yarı yolda bıraktıysan bundan sonra da öyle olur, sadık kalamazsın.
İnsanlar her şeye kolayca ulaşır oldu ve arsızlaştı
Zormuş demekki bunuda öğrendik uygulamalı şekilde. Bana sadık kalmayana bende kalmam bunu öğrendim.
Hayır elbette zor değil. Tek bir kişiyi sevmek , sadık kalmak güzel bir şey
Benim için zor değil fakat başkasını bilemem tabii
bu çok acı bir şey yaw aslında keşke görmeseydim.
Zor değil asla ama kaç yazar ki karşındaki değerini bilmedikten sonra olmaz dediklerim hep başıma geldi sanırım sadık olunca millete bir haller oluyor bulunmaz hint kumaşısın imajı mı veriliyor anlamıyorum ki ahahsjasha
hayır zor değil aslında ama bunu başaramayan, istemeyen, yapamayan tonlarca karaktersiz var
adam olana zor olmamalı be
Bu devirde güvenecek birini bulmakta zor bende umutsuzum bu konuda
İyi de bundan size ne a*k? İçinize dert mi oldu? İnsanlar öyle uygun görüp öyle yaşıyorlar. Çevirip çevirip ısıtıp ısıtıp aynı soruyu soruyorsunuz? Size ne?
Bunu yapamayan erkekler genelde. d
Yarı yarıya diyelim :D
Hayır hiç değil 5 yıldır tek biri var kalbimde
Hayır zor değil sadece herkesin harcı değil.
Bunu yaptığın an, aldatılıyorsun :)
Hayır değil. Normal olan bu zaten.
Zor değil en güzeli aslında.
Olması gereken ve gerçek olan bu.
benim için çok kolay
Seven için zor değil
Bence zor değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?