Davranışlarında dengeyi kuramayan biriydi. Bende sinirlenip küfür ettim.
Ama iri siyah gözleri ve tatlılığı sürekli aklıma geliyor ve eğer devam etseydik nasıl olurduk diye düşünmeden edemiyorum sanırım onu çok özlüyorum, ne yapmalıyım
Davranışlarında dengeyi kuramayan biriydi. Bende sinirlenip küfür ettim.
Ama iri siyah gözleri ve tatlılığı sürekli aklıma geliyor ve eğer devam etseydik nasıl olurduk diye düşünmeden edemiyorum sanırım onu çok özlüyorum, ne yapmalıyım
Davranışlarında dengeyi kuramayan biri ile devam etseniz sence ne kadar iyi olabilirdi? Bittiği iyi olmuş bundan sonra yapman gereken o kişiyle alakalı her anıyı aklından silmeye çalışmak.
Doğru söylüyorsun ama 2 haftadan fazla geçti hala aklımdan silemiyorum. Ne kadar daha böyle sürecek 🥹
Sen ne zaman bu kişi hakkında konuşmayı bırakırsan o zaman. Unutamadığın belli ve sen bu kişiyi burada bize sorarak kendi kafanda daha çok düşünüyorsun çünkü burada gelen yorumları merak ediyorsun ve muhtemelen cevaplardan iyi bir şey çıkarmaya çalışıyorsun ki bu da yanlış çünkü sadece unutmanı uzatıyor. Karşı tarafla alakalı hiçbir şey düşünme, soru sorma, herhangi bir şeyine bakma ve kendi hayatına devam etmeye çalış. Hoşlandığın şeyleri yap/yeni hobiler edin/dışarı çık gez v. s sana kalmış.
Cevap
4Cevap
Aslında üst baş yırtmalı şekilde sevişseydiniz her şey düzelirdi
Baya uzağız ve iletişim kopukluğu da çok oluyordu
Hakkettin o zaman bunu
Ee hayat böyle işte
Ne konuştunuz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?