Eminim sana öyle geliyordur sandığından dağa guzelsindir ve her insanın bir kusuru olur çok normal ama seni seven insanın gözünde kusurların bile kusursuz gözükür inan ayrıca birine gerçekten aşık olunca evlenmek isteyeceksin yani o süreç boyunca da kendinin en iyi versiyonu ol kendinde rahatsız olduğun ne var bilmiyorum ama fizigini beğenmiyorsan spora pilatese gidebilirsin selülit varsa at kılı fırçası kullanabilirsin cildin kötüyse de türlü türlü yöntemler var az ve öz ürün kullanarak halledebilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılİnan bana anlattığın gibi kolay olmuyor. Ne yapsam başka bir şeyler çıkıyor. Zorlanıyorum artık bu cildimle de baş etmek çok yorucu. En basiti bu çatlatlarıma bile çare bulamıyorum daha da artıyor o kadar nemlendirici sürmeme rağmen hemde
En İyi Cevaplar
+1 yılŞimdi sana, yok seni kalbin için sevecek seni sen olduğun için sevecek, birisini tercih et, mühim olan iç güzelliğin bla bla gibi klişe edebiyatlar yapacaklar. Lakin soruya gelelim, kusur herkeste vardır çok güzel olursun duruşun fiziğin her şey tamdır ama huyunda bir kusur olur, dış güzellik olarak bir kusurun vardır huyun güzel olur. Ufak şeyleri kadınlar kusur olarak görebilir, insan takıntılı olduğunda bir parmağı uzun olsa da kusur olarak görür ona takılır. O yüzden kusurun büyüklüğüne göre kendine yol çiz Ablacim.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🥹💕
+1 yılBirinci olarak fiziğe takıntılı sapkın bir erkek değilde senin kalbinle mutlu olmayı bilen bir erkek tanıyacaksın aklı bacak arasında değilde kalbi ile orantılı çalışan bir erkek ikinci olarak fizik su gibidir şekil vermek senin elind ben antrenörım milli sporculuk yaptım ve birçok milli sporcu yetiştirdim bu alanda akademik eğitim almış biriyim vicudu bir kalıba sokmak kusrlarından krtulmak çık değil eğer inanır veistersen evde yapılacak günlük 45 dakikalık egzersiz ile 3-4 ayda tamamen değişecektir.
15 Yorumla- +1 yıl
Hocam yüz hatlarim vs çok güzel boyum vs de iyi ama benim kusurum boyum 165 kilom 48 kilo alamiom pekte yemiyorum gerçi yani bu laflariniz bana umut oldu ben nasıl kilo alicam
- +1 yıl
Eğer sizin içinde bir sakıncası yoksa
- +1 yıl
Tabi
- +1 yıl
@nsnsnejejejej manyak mısın daha ne istiyorsun kilo almana gerek yok
- +1 yıl
@banafelsefeyapma cidden mi
+1 yılHayatımm hepimizin kusurları var, eğer aşk evliliği yaparsan emin ol müstakbel eşin senin kusur olarak gördüklerinde ayrı güzellikler bulacaktır.
İnsanız kusursuz olmamız mümkün değil, bir yerimizi düzeltsek bir yerden yine kendimize kusur bulabiliyoruz, maalesef. İyimizle kötümüzle yaşamayı öğrenmeli, kendimizi sevip kendimize değer vermeliyiz. Bunu yaptığın zaman emin ol çok mutlu olursunn. 💖
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim umarım aşarım 💕🙏🏻
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
76Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılBence kendinizi sevin.. sizi seven de olduğu gibi sevsin zaten
00 Yorumla Bu hayatta kusursuz insan mı var sanki? Bu bakış açısından çıkmalısın ki aşk, sevgi dediğimiz şey zaten bunlara bakmaz seni seven kişi sen olduğun için sevmeli vücudun için değil. Vücudun için seninle olan adamdan sana hayır gelmez zaten
40 Yorumla
+1 yılSen kendini güzel görürsen dünyanın en kusurlusu da olsan dünya güzeli muamelesi görürsün. Önemli olan karşı tarafa kendini böyle algılatabilmek bence. Bir de nasıl bir kusursan bahsediyorsun bilmiyorum ama elinden gelen bir şey varsa en başta kendini daha iyi hissetmek adına bir şeyler yapabilirsin.
14 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim ama sanki ne yaparsam yapayım düzelmeyecek gibi hissediyorum. Uğraşıyorum ama buna doğuştan sahip olanları görünce sinirlerim bozuluyor
- +1 yıl
Güzellik göreceli bir kavram. Sana güzel gelen biri de bana güzel gelmeyebilir. Bence en başta sen bu düşünceni değiştir ve kendinin kıymetini bil. Özgüveni tam olan bakımlı insanların her zaman gözler üzerinde olur. Kişisel bakımına dikkat et kendine güven gerisini Allah’a bırak. Karşına hayırlı biri çıkar inşallah
Soran+1 yılBen zaten ciddi bir ilişkinin içindeyim ancak kusurlarımı aşırı kafaya taktığım için evlilik sürecini uzattım da uzattım ve bir türlü o yola giremiyorum.
- +1 yıl
Yaa ne güzel çok sevindim bak seni seven yanında olan birisi var. Eğer güveniyorsan seviyorsan bence daha fazla erteleme
kusurluysan , kusurlu biriyle evlenicen denklem bu kadar basit.. ya da ikinizde kusurlu olcaksınız ve tamirhane yani "bakıma" gireceksiniz kusurlu yerlerinizi kapatacaklar. kusurlu olanın kusurlarını kapattırıp "doğal " güzel olanla kendini eşitlemesinden vicdanım rahatsız oluyor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılTek kelime ile saçmalıyorsun sanki evlendiğin kişi kusursuz da affedersin ama sende kusur olduğunu iddia eden erkek varsa dönsün g! tüne baksın bir insan eşinde kusur aramamalı.
13 Yorumla
Soran+1 yılAnlıyorum ben de öyle derdim ama sonuçta herkesim zevkleri var ve benim vücut kusurlarım çekici değil yani
- +1 yıl
Bende öyle düşünüyordum amaaa artık düşünce yapımızı değiştiriyoruz ve kendimize bakıyoruz bedenini sevmeyi öğrenmen lazım hayat böyle geçmez ki eminim kusurlu da değilsindir hani kadınlar olarak kafamızı birşeye takıyoruz ya hanii çok kilo aldım şuramda şu var ama aslında abartıyoruz bunlar küçük şeyler, İyi geceler sağlıcakla kal.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim iyi geceler 💕❤️
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Birileri size, 'Bedensel kusurlarınızdan utanmayın,' dese de, muhtemelen içinizden 'Söylemesi kolay' diyeceksinizdir. Ancak unutmayın ki asıl kusur, kötülüklerini gizlemeye çalışan görünmez kusurlara sahip olanlardadır.
21 Yorumla- +1 yıl
Değerli gizli üye Sorunuzun cevap yerine size şöyle soru cevap yazsam düşünün ki bugün düğününüz var beyaz gelinlikler içersindesiniz ve işte o imkanasız gibi düşündüğünüz olaya gerçek oluyor ve evleniyorsunuz. Siz nasıl bir eş olursunuz, sizi seven bir kişi ile mutlu mesut bir hayatı paylaşmak yaşamak için neler yapardınız. Evlileklerde bir çok insanın yaşadığı Ekonomik, kalabalık aile, çocuk, Alkol, kumar, aldatma, ilgisizlik, agresiflik, pasiflik ve seks... gibi sorunlar karşında siz neler yapardınız.
Ne güzel demiş Hazreti Mevlana: "Kusur bulmak için bakma birine, bulmak için bakarsan bulursun, kusuru örtmeyi marifet edin kendine. İşte o zaman kusursuz olursun.."
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,8b cevap paylaştı. Boyun posunbelli güzelliğin vardır onları öne çıkararak dikkat çekebilirsiniz asla çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır kendine bakıyorsan guzelsindir mutlaka beğenen cikar
02 Yorumla
Soran+1 yılBen çirkin bulmuyorum kendimi ancak kusurlarımı düşündükçe ayrıntılarda boğulup üzülüyorum
+1 yılher evlenen kadının vücutları mükemmel mi? öyle bir şey yok kusurların ile sen sensin ve karşındaki de kusurlu olacak zaten o veya bu şekilde ama sen sevince onun kusurlarını da seveceksin olay bu
01 Yorumla
Soran+1 yılAslında bakarsın kusurların görmezden gelindiğini sadece düşünüyorum. Etrafımdakilerin cilt sorunları dahi yok. Ben sürekli izlerle, çatlaklarla vs uğraşmaya çalışıyorum. Bakımlı ol demesi çok kolay ama doğuştan bahşedilen güzelliklere erişemez bu bakımlar.
Gizli Üye(18-24)+1 yılSporunu Yap bakimli ol yediklerine dikkat et esinede kendinde kusur olarak goedugun seyleri soyleme yoksa gozune batar dediklerimi yaparsan evlenirsin biri sende kusur olarak bisey goruyorsa asiri ozguvenli ol umursamiyormus gibi Yap
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 927 cevap paylaştı.
+1 yılAbartıyosun bence, kusursuz insan yoktur ayrıca
Evlenceğin erkek bi kendine baksın boşa dert ediyorsun
Seni fiziğin için de sevmemesi gerekiyor. Gerçek sevgi öyle bir şey değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYorumlarda gördüm catlaklarim var diye kafana takmışsin da bu 10 kadından 8 inde var bende de var ve seviyorum onları ne var bunda sıkma canını özgüvenini düşürme böyle kafana takıp takıp hailey Bieber da bile var çatlak
03 Yorumla
Soran+1 yılHer yerimde var. Scar izlerim de var ve tedavi sürecinde olmama rağmen ilerleme yok. Gene de çok teşekkür ederim kızlar gerçekten çok destek oldu 🥹 çok tatlısın
Cevap sahibi+1 yılScar izleri de sabır isteyen bir süreç bunlar çözümü olan şeyler belki zaman alır ama düzelir Allah sağlık problemi vermesin 😘💕
Soran+1 yılAmin bebeğim sana da dert yüzü göstermesin 🤍
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılKusurlar olabilir kimse tam guzellige sahip olacak diye bir şart yok. Olan ile mutlunolnumasi gerekir. Kusur olarak bakma bu şekilde kendine yazık edersin
00 Yorumla
+1 yılSenin kusur sandığın şeyi bir başkası sevebilir. Mesela benim de kaşlarım kalın ve bence bu bir kusurdu. Çoğu kişi kaşların çok güzel diyordu.
12 Yorumla
Soran+1 yılSen gayet yakışıklısın
- +1 yıl
Teşekkürler, insanların seni kötümseyişlerini takma. Kendine de haksızlık etme. Dediğim gibi yüzünde ben vardır, çil vardır da beğenmezsin. Başkası için çok çekici bir unsur olabilir bu
+1 yılYavrum kimse kusursuz değil zaten. Sen kendini nasıl görürsen diğerleri de seni öyle görür. Kusur düzeltilecek şeylerdir. KENDİN rahatsız oluyorsan düzeltmek için gerekenleri yap. Düzeltilemeyecek bir şeyse ki bu kelimeyi kullandığım için rahatsızım çünkü bizim kusur olarak gördüğümüz şeyler bizi biz yapan şeylerdir. Evlenmekten daha önemli bir problemimiz var bence , senin kendini sevmen ve beğenmen gibi. Seni öyle veya böyle kabul etmeyecek birini zaten hayatına sokma.🩷
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Seni spor yapman için bekleten nedir? Tabi ki tembellik kalk ve işe koyul kendini alıştır mücadele et iyi sonuca ulaş
03 Yorumla
Soran+1 yılHer kusur kilo ile mi alakalı
Soran+1 yılEtmedi ne yazık ki
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSeven kusur görmezki olduğun gibi sever seni bir şey kötü ise diğer güzel olan şeye odaklanır seven insan
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 300 cevap paylaştı. Kusursuz insan mı var. Hepimizin var bir yerinde sorun. Yeter ki kusurlar kalpten beyinden olmasın. Seni seven doğru kişi ise o kusur ona cennet gelir
20 YorumlaSen de kusurlu biriyle evlen kendi bedenini dert etmezsin o zaman
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılExpertiz yaptır bence. Ona göre raporu taliplerine göster. İşlerine gelirlerse evlenirler
012 Yorumla
Soran+1 yılKomik misin küstah mı nesiniz siz
- +1 yıl
Abla kendi kendini komik duruma düşürüyorsun. Ne demek vücut kusurlarım var?
Kör müsün topal mısın yoksa sağır mısın? Üç beş sivilce biraz kilo vs bunları dert ediyorsan ne insanlar var. Otur haline şükret.
Soran+1 yılŞükrediyorum elbette ama elimde değil sürekli kafama takıyorum çünkü etrafımdakiler fazla güzel. İzmir de yaşayan bilir belki.
- +1 yıl
Kusurdan kastın ne?
Soran+1 yılAkne scarlarım çatlaklar vs aşırı kafama takılıyor
- +1 yıl
Hepsinin çözümü var. Ayrıca senin güzel dediğinin çoğu makyajı iyi yaptığı için güzel.
Soran+1 yılBen böyle sorunlarla uğraşınca dipsiz bir kuyuya düşüyor gibi hissediyorum. Medikal işlemler de yaptırmaya başladım ancak sanki hiç çözülmeyecek gibi geliyor. Nasıl hissettiğimi ben de anlatamıyorum ama teşekkür ederim gene de.
- +1 yıl
Bak şimdi şöyle düşün. Elin ayağın tutuyor. Sağlıklısın. Bu bir lütuf bence. Kalan şeyler ise tamamen zevkine bağlı olarak çözülmesi muhtemel şeyler. Bunları kendine sorun yapıp canını sıkmaya değmez. İnan değmez
Soran+1 yılÜlkenin güzellik algıları beni aşağıya çekiyor yani sandığımız kadar önemsiz bir konu değil. Diğer konularda elbette şükrediyorum ve çirkin olduğumu düşünmüyorum. Sadece ayrıntılar can sıkıyor ve baş etmesi zor diye yıldırıcı oluyor.
- +1 yıl
Ülkenin güzellik algısını afedersin ama p*rno belirliyor. O yüzden çok takılma. Sende kusur arayan kendine baksın önce dört dörtlük müyüm diye
Soran+1 yılAhaha teşekkür ederim biraz rahatladım 💕
- +1 yıl
Rica ederim. İyi hissetmene sevindim gerçekten.
- Aşk İlişkileri konusunda 354 cevap paylaştı.
+1 yılKusur varsa sende kusurlu biriyle güzel mutlu bir aile olabilirsin çok takma bunlara her zaman her halinle seni sevecek biri çıkar
10 Yorumla
+1 yılBeyinden kusurlu olma bacım her şeyin çözümü var 😊
01 Yorumla
Soran+1 yılKeşke olsa ama bazı şeyleri hep çekinip korktuğum için erteledim şimdi de uğraşmak zorundayım 🙁
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖnce kendine güven senin dile getırdıgın begenmedgın bırşeyi başkasına begendırmek nekadar mümkün olabılırkı o yüzden değişime önce fikirlerinden başlamalısın herkesin kusuru vardır ama öncelık kendine güvenle başlar
00 YorumlaKusur olarak gördüğün şeyler belki de başkası için kusur değildir.
10 Yorumla
+1 yılSeni gerçekten seven kişi olduğun gibi sevecek. Kendini üzme. Her halinle güzelsin
10 Yorumlabaşkalarınında senin gibi kendinde kusur olarak adlandırdığı şeylere aşık olan insanlar var
10 Yorumlane gibi kusurlar var bazıları sporla duzelir bazıları estetikle
11 Yorumla
+1 yılEvleneceğin kişi seni vücudun için kabul edecekse zaten o kişiyle hiç evlenme
00 YorumlaBen sevdiğim kişinin vücudunda ki kusurları önemsemezdim. Niye dert ettin bu kadar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılBu kişinin bu kusurları ne kadar önemsediği ile alakalı
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGüzellik merkezine gidebilirsin eğer fazla pahalı olacağını düşünüyorsan sana alacağın aletleri söyleyebilirim ama sakın kullanımını öğrenmeden denemeye kalkma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılideal kiloya gelmek zor değil kiloluysan. onun dışında kusurların ne. kendi gözünde mi büyütüyorsun
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenim vücudumda öyle. Aynı şeyi düşünüyorum emin ol, konuşmak istersen konuşabiliriz
12 Yorumla
Soran+1 yılBunları gün yüzüne çıkarmış gibi olacağım o yüzden çekiniyorum üzgünüm 😞
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum ama çekileceğin bir durum yok, ben kendimi öyle seviyorum artik
Gizli Üye(36-45)+1 yılkusurlar çok önemli değil herkesin kusurları var herkes insan. bahsettiğin kusurlar neler mesela?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılNefes alsın yeter diyen bir ülkede yaşıyorsun.. bu dert tasan niye?
01 Yorumla
Soran+1 yılKimsenin öyle dediği yok herkesin delicesine kriterleri var geriliyorum artık
Gizli Üye(30-35)+1 yılKusurlu hissedeni de, mükemmel görüreni de karşı tarafa aynı sonu yaşatıyor. Madem birileri bizi üzecek, ihanet edecek, en güzeli yapsın
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılher şey düzelir düzelmese bile bir adam seni güzellik için almıyor.
03 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerin ne denli güzellik düşkünü olduğunu çok iyi gözlemledim inan bana öyle değiller
Cevap sahibi+1 yılBi olgun saygılı adam var.
Birde sokakta gezen ör çocuğu var onlarla karşılaşmaman dileğiyle.
Soran+1 yılUmarım canım teşekkür ederim 🙏🏻❤️
+1 yılÇatlak felansa çatlak tedavıleri goreılırsın kalıtelk guzellık merkezlerinden kararma vs ıse cıldıyede cok guzel kremler var her bolge ıcın çeşitli serumlar var onemlı olan duzenlı kullanmam ve unutmakj once kendı bedenınj sevmen onemlı
10 YorumlaSeni isteyen boyle istesin seven boyle sevsin kimse icin heleki evlenmek icin asla kendini degistirme
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHangimiz mukemmeliz, cok fazla takiyorsunuz bos gereksiz seyleri
10 Yorumla
+1 yılLazere git kiloluysan zayıfla sivilcem varsa cildiyeye git
12 Yorumla
Soran+1 yılUtanıyorum
- +1 yıl
Utanma bence hayatın değişir cidden
Bence seni gerçekten seven biri bu kusurları sorun etmez. Kusurlarımızla kendimiz oluyoruz bunu unutma
00 YorumlaKendini öyle görme kusurun varsa bile bakımla ilaçla halledilir ayrıca seni gerçekkten seven o kusurları görmez
00 Yorumla
+1 yılKalbin kusurlu olmasin o yeter vucut nedir geluo gecici seyler
00 Yorumlaseni seven kusurlarını görmezden gelir ondan takma. kafana
00 Yorumla
+1 yılNe kusuru mesela? Kilo falan de de bi güleyim ahajshajag
10 YorumlaKusur kilo anlamındamı var
12 Yorumla
Soran+1 yılAslında sürekli kilo alıp vermekten çatlaklar var. Akne scarlarım var, kararmalar, saç dökülme problemleri vs. Doktora da gittim ancak çözüm bulamadım.
- +1 yıl
Çatlak zaman zaman her kadında olur kilo alıp vermeye dayalı özel bölgede kararmada aynı şekilde bende bile var bunları çok sorun etme sen elinden geleni yap sporunu yap kararmalara bitkisel çözümler var ben denedim iyi geldi onu kullanırsın çözümzüz bir şey değil senin durumun..
- Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı.
+1 yılSeni seven kusurlarını görmez
12 Yorumla
Soran+1 yılBöyle bir şey var mıdır gerçekten bu devirde
- +1 yıl
Tabii ki var canım
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Karpuzun yamugu topalin kukusu
010 Yorumla
Soran+1 yılBu ne senin köyün ünlü atasözü mü
Soran+1 yılAvam avam lafları bırak ben kör değilim topal değilim
Soran+1 yılBenim zaten sevgilim var yahu yorumlarda da söyledim sadece bunları aşırı kafama takıyorum o yüzden evliliği erteliyorum sürekli
Soran+1 yılİşte takma diyince de olmuyor aman neyse ahaha sevgilim beğense de takıyorum ben de anlamadım
Soran+1 yılSöylüyorum da anlamıyor pek hassasiyetlerimi, takıntılarımı vs
Gizli Üye(36-45)+1 yılSanmıyorum öyle olduğunu çünkü kadınlar en küçük şeyi bile kusur olarak görebiliyor
08 Yorumla
Soran+1 yılÇatlaklar, saç dökülmeleri, cilt lekelerin vs vs bunlar gözden kaçan kusurlar değil
Cevap sahibi+1 yılSeni seven erkek için bunlar hiç sorun değil karımda da var bunların bazıları hiç sorun etmiyorum ve çok seviyorum onu vücudunuda kusırlaroyla seviyorum
Soran+1 yılKarını seviyorsun ve gözün dışarıda aynen aynen
Cevap sahibi+1 yılBenim mi gözüm dışarıda beni tanımıyorsun bile bu kanıya nasıl varabiliyorsun
Soran+1 yılYorumlarınızı gördüm bence birbirimizi kandırmayalım. Sizin için hep daha güzelleri var olacak ve gözünüzün önündeki asla yetmeyecek. Sırf bu yüzden evlenemiyorum ve kimselere bu korkumu söyleyemiyorum anormal gördükleri için
Cevap sahibi+1 yılYorumlarım ne alaka her konuda paylaşım yapıyorum şu an bana iftira atıyorsun farkında ısın bilmiyorum
Soran+1 yılHer konuda yorum yapıyorsunuz ama cinsel sorulara sanki eşiniz yokmuş gibi yorumlar yapmışsınız. Eşinizin yerinde olsam ben rahatsız olurdum. Bunu iftira olarak algılamayın. İrite edici bazı yorumlarınız var ben size evli demezdim mesela siz söylemeseydiniz
Cevap sahibi+1 yılBurada da rahat yorum yapmayacaksam ne işim var
Ne gibi kusurların var bilsek yardımcı oluruz
03 Yorumla
Soran+1 yılHepsi estetiklik olmasa da cilt sorunlarım var. Aşırı scar izlerim var prp de yapsam bir işe yaramayacak ve gene sivilce basacak diye korkuyorum zaten geçmeyen izler de var.
Soran+1 yılÜç yer gezdim. Scar izlerim için medikal işleme başlayacağım ama nedense o bile işe yaramayacak gibi geliyor 😕 ciddi manada kötü hissediyorum ve gelinlik falan giymek istemiyorum. Kimseye bunu açıklayamıyorum
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Millette manken değil zaten herkesin kusurları var
06 Yorumla
Soran+1 yılBenim gördüklerim manken midir nedir bebek gibiler
Soran+1 yılTövbe bir şey derim de şimdi şirke girer neyse
Soran+1 yılYok zaten size değil de benim hayatımla alakalı bir kaç isyan edecektim yazarak kendimi durdurdum yani teşekkür ederim 🙏🏻
+1 yılSpor estetikle her şey halloluyor artık
06 Yorumla
Soran+1 yılParam olsa yapmayacağım şey yok
- +1 yıl
O zaman senin para kazanman lazım. Sorun çözüldü
Soran+1 yılAtanamayan yaşlı gözlerle okudum
- +1 yıl
Para için atanmak şart değil. Milyonlarca insan özrlde çalışıyor.
Soran+1 yılEstetik yapacağız diye sürüncez iyi mi ahaha sağol
- +1 yıl
Asgari ücret bile bekar birine gayet iyi miktarda kazandırıyor. Biryerden başlamazsanız hiç ileriye gidemezsiniz.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılYeter ki kalbin kusurlu olmasın boş ver
02 Yorumla
Soran+1 yılKalp kusuru olanlar bile evli 😕
- +1 yıl
Evlilik nasip işi kim ile evli olduğun önemli seven kusur görmez herseyinle sever
- Aşk İlişkileri konusunda 522 cevap paylaştı.
+1 yılkankam erkekler kusursuz mu sence
01 Yorumla
Soran+1 yılBebeğim değiller ama beni her şey çok yoruyor artık neresinden tutsam elimde kalıyor
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBi memesi eksik sanki
02 Yorumla
Soran+1 yılYok onlar yeterince var çok şükür 😅
- +1 yıl
E birak seni alacak olan yorum yapsin sen niye stres yapion ki
- Aşk İlişkileri konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılİlk once kendini sevmeyi ogrenmelisin
10 Yorumla Doğru insan seni kusurlarinla mükemmel görür ztn
00 Yorumla
+1 yılKabul edeni bulacaksin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Macfit ile eski formuna kavuşabilirsin
00 Yorumla- Devamını Gör (64)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat