Seni çok sevdiğini söylüyorum 16 saat yol geldi benim için ve ciddi ilişki düşünüyor alyans yüzük almış ikimiz için oturduk yemek yedik bir tane gül alsa çok mu olurdu defalarca geldiler çiçekçiler bende istediğimi ima eder şekilde davrandım ama ona rağmen almadı zaten bir günlüğüne gelmişti ve gitti bugün
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
kazıkcı çiçekçilere neden para versin gıcık oluyodur belki
Kanka sonuçta uzak mesafe ilişkisiz kaç ayda bir buluşuyoruz yani 🥲
sen ona alsaydın hep erkekler mi çiçek alıcak
Saçmalama ya Allah için istersen evlenme teklifini de biz edelim
demek istediğimi anlamadın sanırım sürekli erkelerden bir şey beklemeyin bencillik ediyorsun kendinde diyosun o kadar yol gelmiş demek ki seviyor değer veriyor ama sen saçma bir çiçeğe içerlemişsin yaptığın çok ayıp cebinde fazladan nakiti de olmayabilir biraz onun açısından düşün
Ben de ona pasta falan yaptım götürdüm hediyeler aldım kaç tane ne bencilliği kanka bilip bilmeden yorumluyorsun şu an
Demek istediğim sadece şu erkeğin yapması gereken farklıdır bir ilişkide kadının yapması gereken farklı Yani bu rolleri son zamanlarda çok karıştırdık her şey normalleştirilmeye başladı
Maddi durumunu bilmesem zaten bir çiçek koymaz açıkçası ben bir çiçeği giderken kendim de alırım ama ondan almak farklı
Knk yüzüne de neden almadın hatta mesaj at de böyle susarak olmaz
Kanka ne diyeceğim ki bana neden çiçek almadın mı diyeceğim o düşünememiş midir Yani bizi düşünmek istediği şeyleri çok da güzel düşünüyorlar valla ayrıca gittiğimiz yerde pamuk şekerci ve helyum baloncular falan da vardı daha biz yeniyiz ayrıca 3 ay oluyor tanışalı bu ikinci buluşmamız Yani henüz çok yeniyiz bu tarz jestler de yapamayacaksa nasıl olacak ki ileride ayrıca bir erkek bilir yani bir kadının nelerden hoşlanacağını ben bilerek almadığını düşünmeye başladım şahsen çünkü bunun önceden iki tane ilişkisi olmuş
Ne yapacağımı bilmiyorum aşırı kırıldım yani bu davranışından bir de diğer görüşmemiz 3 ay sonra olacak aileler tanışacak sözde resmen bu davranışı beni biraz soğuttu 🥲
Hayır sakın knk sende benim gibi hasasın sormandan bildim knk git yaz de belki senin ilk adımın olacak o yüzden onunla konuş ya
Sen ona de demesen içinde kalıp gidicek konuş diyorum knk sen
Birkaç gün sonra konuşayım madem şimdi zaten yolda yani orada senden bir gül beklemiştim ya da bir balon falan mı diyeyim kanka
Çok mutlu olurdum incelik yapsaydın açıkçası biraz kırıldım düşünmeyişine falan mı diyeyim
Yok knk deki o çicekciler gelince senin bana bir çicek almanı çok istiyordum
Bı çiçek almadi diye sevmiuor mu olucak
Kanka bu çiçek almak zor mu bu kadar kaç ayda bir buluşuyoruz zaten bir kadın çiçek alınmasını ister yani ayrıca pamuk şekerci ve helyum balon geldi onlardan birini de alabilirdi onlara bile yanaşmadı
Yazık çocuğa aw
Neden çocuğa yazık
Düşüncesizsin çünkü
Ben düşüncesiz miyim güldürme beni ya bilip bilmeden yorum atıyorsun şuraya karşı taraf bana hangi sevap işlerine denk geldin diye dua ederken bunu söylemen 😂
Düşüncesiz falan değilim eğer düşüncesiz olsam onun parasını yemek için elimden geleni yapardım emin ol istediğim tek bir güldü onu da çok gördüyse canı sağ olsun
O laflar klasik laflar yalnız çok safsin galiba sen
He he sakın sen alışmışsın klavye delikanlılığına beyin hücrelerden ölmüş anlaşılan yaptığın yorumlardan fark ediliyor maalesef
İnsanları atıp tutana kadar iki kitap okumanı öneririm çünkü buradan insanlara laf atınca karşı taraf bir şey kaybetmiyor karakterinden ancak senin karaktersizliğin ve karşı tarafa laf atarak egonu beslediğini sanıp aciz duruşun çok acıması
Acınası...
Sen ne anlation bea abi
Her şeyi bildiğini zannediyorsun ama bir b** bildiğin yok bunu zamanla senin adına üzülerek söylüyorum ki anlayacaksın
Knk boşuna yorulma onun kafa şu an 16 17 yaş
Kücük ayrıntılara takılmayın belki parası az kalmıştır veya yol yorgunluğuna aklina gelmemiştir
Kanka zaten uzak mesafe ilişkisiyiz kaç ayda bir buluşuyoruz yani her gün buluşsak zaten böyle bir şey sorun etmem bir çiçek alacak kadar nasıl parası olmaz Aylık 27.000 kazanıyor
Çicek onemli değil boş ver neticede seni seviyor ki geliyor
Vallahi bilmiyorum yani illaki birazcık kırgınlık oldu bu durumdan dolayı ayrıca şöyle bir şey var gittiğimiz yerde pamuk Şekerciler ve helyum baloncular da vardı en azından onlardan bari alabilirdi bu arada bu ikinci buluşmamız daha başta böyleyse sonradan nasıl olur ki ilk buluşmalar da yapılmıyor mu bu tarz resimler
Bu tarz jestler olacak
Benim 3 senelik ilişkim var bu tarz jestleri her zaman yapmiyorum fazlası karşı tarafı şımartır herşeyin azı iyidir değerli olur sık olan bişey insanı sıkar ve alışkanlık yaptirir hep bi beklenti olur. Ayni mahalledeyiz ve ilk 1 ay aramizda hediyelesme olmadı bu 3 senede 40 sefer filan hediyeleşmişiz max o yüzden bu hediye ve jestlere çok takılmayın bu zamana kadar max 8 10 sefer çicek almisimdir
sen 18 yaşındasın değil mi şu an
20 yasimdayim burada bilgileri yanlis girdim
18 yaşındaki bir çocukla 28 yaşındaki bir kişinin maddi durumu bir mi sence biraz empati yap kendi ayaklarının üzerinde duruyor maaşını alıyor
Her neyse fark etmez yani yaş konusu ama olgun bir kişi ondan bahsediyorum ne yapması gerektiğini nasıl yapması gerektiğini biliyor ayrıca ciddi yönde ilerliyoruz şu an
Hani ilişkimiz daha fazla ilerlediği evlilik aşamasına gittiğimiz için bunları ları yapması lazım
Her ilişkinin dinamikleri farklıdır yani biz 3 sene sevgili kalmayı düşünmüyoruz ki seneye evlilik planları yapıyor karşındaki kişi o şekilde mi evleneceğim ben benim açımdan da düşün birazcık insan bekliyor Yani jestler falan evlilik öncesi olması gerekiyor Ben şahsen ona pasta yaptım götürdüm hediyeleri aldım bir yüzükle olacak iş değil ki bu
1. si Maddi durumun yaşla alakası yok aylık net 45 alıyorum.
2. çicek almanin veya balon almanın ciddilikle alakası yok. Almak istememiş olabilir. Günü iyi geçmemiş olabilir kafası dolu olabilir aklına gelmemiştir bencede almamakta iyi etmiş zaten. Bende nişanlanıyorum yakında ve bu tür durumlarla hiç karşılaşmadım allah çocuğun yardımcısı olsun
Daha ilişkiniz demekki yerine oturmamişki bu kadar kafaya takmışsın ama bence takılma bu konulara üzülen sen olursun erkekler böyle durumlardan pek hoşlanmazlar bu tür sebeplerden ötürü yüzük atan tanıdıklarım var
Gidipde çocuğa da bana niye almadın filan deme. Çocukda kafasinda o kadar yol gittim bir çicek almadım diye bunu nasil yazabiliyor diye kafasinda kurar amac ne diye
Anlamakla İyi yapmış derken
Ben ne yapmışım da bu yorumu attın sorabilir miyim çocuğa ne yanlışım olmuş pardon?
Çicek veya balon almamakla iyi yapmış. alsaydi her geldiğinde bi beklentin olurdu şimdi neden almadı diye düşünüp duruyorsun bu bi yandan güzel bişey merak iyidir belki bi hata yaptin yan yanayken ondan almadı bilemezsin
Erkek dayanışması bacım