Birisiyle yazışıyodum 2 haftadır falan. Bana uygun biri diye düşünüyordum. Ama konuyu başka yerlere çekmeye çalıştı. Hemen konuşmayi kestim. niye bize böyleleri denk geliyor anlamıyorum? Hepimizin bi anası babası var. şeref ve namus bu kadar ucuz değil.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılO kişi cinselliğe yönelmedi diyelim. Sırf sen öyle arzu ediyorsun diye; yıllarca seni bekler, cinsellik yaşamaz çünkü sen varsındır aradan bi 2 ila 5 sene geçer, o kendi adına hiçbir şey yapamamıştır sevmekten başka. Sevgisi uğruna ilkel haz arayışını bastıemıştır, finaldeki ödülü seninle mutlu bir hayattır değil mi? Hani o namus ve şerefli insanlar olarak. Bu er kişinin senin veya senin gibi düşünen birileriyle süreç içinde yaşama olasılığı en yüksek olasılık daha iyisini bulup onu dımdızlak bırakmaktır. Öyle bön bön bana bakma. Herkes karakterliyse, bu insanları kim üzüyor? Ahlaklı olduğunu iddia eden insanlar da fırsatını bulduğunda hiçbir ahlaki kural gözetmiyorlar. Hâl böyleyken, herkes karşısındakinden en kısa sürede koparabildiği kadarına yöneliyor. Diğer türlü tünelin ucunu biliyoruz
02 Yorumla
Soran+1 yılSaçma
- +1 yıl
Konuşma kimseyle salla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılMaalesef kişiliksiz herif çok ve çoğunluk cinsellik derdinde ama bu sadece erkeklere özgü değil kadınlarda yapıyor iki tarafta sıkıntılı o yüzden doğrular denk gelmiyor gelseler de öncesine bakarak acabalar korkular oluşuyor
03 Yorumla
Soran+1 yılEn iyisi tek olmak
Cevap sahibi+1 yılHayır değil ilk başta bende sizin gibi düşündüm yıllardır kimseyle konuşmadım ki hayla konuşmuyorum ama artık birşeylerin eksikliğini hissediyorum. Bakın doğru kişi önemli anlamak anlaşılmak önemli birlikte güzel vakit geçirebilmek bir şeyleri tartışabilmek önemli yorulduğunda bıkkın bir hale düştüğünde huzur arayacağın destek bulacağın bir kapı önemli… Eğer bilim yapmıyorsanız kainat, yaradılış, felsefe düşünmüyorsanız Yalnızlık iyi bir şey değil. Umarım hakkınızda iyisi olur doğru kişi ile karşılaşırsınız
Soran+1 yılİnşallah teşekkürler
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
38Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,7b cevap paylaştı.
u +1 yılÇoğu sapıktır evet
01 Yorumla
Soran+1 yılÜzücü
+1 yılErkeklerin 90%nın kafasi sadece cinsellige basiyo beyinleri penisleride çalışıyor maalesef. Onlar icin önemi yok karşısındaki insanın ne hissettigi ne düşündügünün o yuzden alışman lazım böylelerini gördüğün an yolunu ayıracaksın ya da sanalda ise engeli basacaksın. Hayattan soğutuyolar yeminle artık tiksinti geldi
110 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle. Direkt sohbeti kesiyorum
- +1 yıl
Sana mesaj atan zaten toplu mesaj atıyor emin ol Dönen kimse onla başlıyor. SOnra maksat belli sosyal medyadan yürüyen erkeklerin %95 i abaza ve art niyetlidir. Bayram usulü mesaj atarlar kim denk gelirde dönerse Göle maya çalma taktiği Belki engel atman sohbeti kesmen zerre kadar umrunda değil çünkü Cevap veren 3 kıza aaa buda kesti şimdi beklettiğim 2. ciye olaylar tamamen böyle Seviyesi yüksek adamlar mümkünse Reelde bu işi yapar Sosyal medyayı kullanmaz bile çünkü Abazalardan sayılmak istemezler. O yüzden orayı pas geç ordan sağlam bir şey çıkması çok zor burada da bolca var onlardan Beni ayar eden tek şeyde bu kadınların sahte ilgiye aldanıpda Ego zehirlenmesi yaşıyor olması kendi değerini çok yukarda görmesi böyle birkaç tanesi avrupaya felan gidince Zortluyorlar gül gül ölüyorum.
- +1 yıl
@Milabeni konuyu ne ara kadinlarin egosuna bagladin onu anlayamadim da kaninda ego olan bir insana kimse yazmasa bile egosu hep yüksek olur emin ol ve bunu kafana sok ki, senin de bahsettiğin gibi hemcinslerinin 95%i adam bile degil. Kaldi ki abazalik, ben ve diger kadinlar cok farkindayiz toplu mesajin merak etme. Zaten o mesajlara donen varsa da aklini yitirmistir.. simdi burada benim yorumumda ne anlatmak istedigini bidaha dusun ve tekrar dusuncelerini belirt zahmet olmazsa.
- +1 yıl
Gayet belli açık Bu kadar çok narşistin olma sebebi bu bu kadar çok talebin olmasını kendilerinin çok güzel olmalarına bağlıyorlar. Buda egoya neden oluyor. Yani Ateş olmayan yerden Duman çıkmaz Bunuda sen kafana sok ki Seninde hemcinslerin Boş yere ego yapıyor. Kendi değerini haddinden fazla görüyor Çoğu ortalama veya altı O yüzden avrupaya gidenler 5 Karış suratla ülkelerine geri dönüyor.
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Tam olarak öyle değil Onlarda cinsellik normal karşılanıyor bir erkeğin bunu istemesi felan fakat bunun yanında orada ki Erkekler yalakalık yapmıyor Bizim abazalar ah sen şöyle güzelsin böyle harikasın felan Kızın bi an önce gönlü olsunda işimi göreyim diyor poh pohluyor. Ancak yinede bizde ki kadar abazaları yok
- +1 yıl
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendimi tenzih ederek cevaplıyorum, erkeklerin %80 i bu tarz kafa yapısına sahipler. Söz konusu kendi analarını bacıları olduğu zamanlar da mangalda kül bırakmazlar ama elin kızına gelince abazan olmaktan çekinmiyorlar, özellikle bu devirde insanları tanıyorum diyebilmek için haftalar değil yıllar ayırmalısın.
13 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle. En iyisi uzak durmak
Cevap sahibi+1 yılTabiki sen bir kadınsın, kimsenin maşası ya da cinsel objesi değilsin. Soruda belirttiğin gibi namusun, şerefin hep ön planda olmalı. İnan bana yanlış insanla olmaktansa yalnız olmak çok daha güzel
Soran+1 yılÖyle tabi ki
Genelde konuşma başlayınca konu 2 gün sonra sana aşığım senden hoslaniyoruma gelir sonucu hiç şaşmaz sohbet ilerleyincede nude isterler ya da buluşup birseyler yapmak isterler anladın sen onu
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen uzak durmak iyi olur
+1 yılVallahi bende bırak sevgili olmayı konuşacak insan bulamıyorum 😢 ama neyse inanıyorum geçecek bütün bunlar geçecek
12 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah dengimizi buluruz
- +1 yıl
İnşallah ecmain 🙏🏻
Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Sen tanışmak için giriyorsan burdakiler abaza insanlar cok var.. öyle hemen düzgün bir insan çıkmıyor. Ancak denk gelirse..
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılİlgi duyduğu kadına cinsel çekim elbet duyabilir bu absürt bir durum degil ne yaşadigini bilmiyorum ama.
01 Yorumla
Soran+1 yılDaha sevgili bile değildik neyse
Bende de tam tersi oluyor siz kadınlar aynımısınız arkadaşlık kurmak istiyorum ya sevgiliye geliyor konu ya da fb ye
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Günaydın %90 abaza ve onların toplu mesajları sonucu başlattığı amacı belli olan ilişkiler.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayır oyle degilimdir 😂 ya resmen kiza yurumedim diye bana gey diyorlardi yaa!
011 Yorumla
Soran+1 yılHahaha güldürdün sağol 😄
- +1 yıl
Yani yurumeyincede gey diyonuz sjsjs
Soran+1 yılHerkese yürümeyin yine de 🙂
- +1 yıl
Ben yurumuyorum zaten sevgililige bile karsiyim oyle düşün
Soran+1 yılMaşallah nasıl evlenecen o zaman
- +1 yıl
Evlenmek icin sevgililige gerek yok tanisma surecine girmemiz yeterli
Soran+1 yılHımm görücü usulü falan mı
- +1 yıl
Oda bir secim ama bence en iyisi hoslandigin bir kizi arastirmak ve ona evlilik amaçli iliski kurmaktir.
Soran+1 yılDoğrusu o zaten. Hakkında hayırlısı olsun
- +1 yıl
Cheers 🥂
Soran+1 yıl🙂🙂
+1 yılBi de 2 hafta yolunu yapmış işsiz hayatsiz. Sal gitsin önüne bak
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen umrumda değil
+1 yılArtik insanlar herşeyi yaşamak istiyor insanlarin dusunceleri yaşam tarzlari cok degisti
03 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef
- +1 yıl
Ben sadece isteyen istedigi sekilde yasasin ama sadakat olsun saygi olsun guven olsun isterim ilişkiler yalamaya döndü
Soran+1 yılAynen Allah sonumuzu hayır etsin
+1 yılSanaldan konustugun kisiden baska bisey bekleme
01 Yorumla
Soran+1 yılBilemiyorum işte
Eleman zengin ünlü birisi falan olsaydı iki haftada en az 20 posta atmıştı buna
05 Yorumla
Soran+1 yılSen kendini para için satıyon herhalde. beni de kendin gibi sandığına göre.
Soran+1 yılSus sinir etme beni
Soran+1 yılYok böyle iyi
- Aşk İlişkileri konusunda 447 cevap paylaştı.
+1 yılReelde de sanalda da öyleler, mal bu, sadece cinsellik peşindeler.
01 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef
+1 yılİki hafta beklemiş çocuk daha ne istiyorsun ben 24 saati doldurmadan tiksinmiş oluyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir hoş değil
- Aşk İlişkileri konusunda 739 cevap paylaştı.
+1 yılBen öyle biri değilim asla ve cinsellik asla konuşmam kadınlarla ama yine yaranamazsın işte
09 Yorumla
Soran+1 yılÜzüldüm sizin adınıza
- +1 yıl
Kendi adına da üzülmelisin çünkü benim gibi birini zor bulursunuz.🤣🤣
Soran+1 yılKendi adıma da üzüldüm o zaman
- +1 yıl
Şimdi sevinebilirsin benden kurtuldun.🤣🤣🤣
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
Espri yaptım kurtulma benden🤣🤣🤣
Soran+1 yılHahaha artık çok geç
- +1 yıl
Geç oldu güç olmadı güzel bir veda akşamında seni andı bu gözler
Soran+1 yıl🙂
+1 yılcinsellik olmadan ilişki yürümez diyenler ne yaşıyor yav iki haftada sizne bekliyosunuz niyetini belli etmiş zaten eliniz şeyinizde ilişkiyi cinsellik üstünemi kuracaksınız
12 Yorumla
Soran+1 yılÖyle diyenlerin beyni yok
- +1 yıl
Bencede
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu devirdeki sıkıntı cinsiyet farketmeksizin, çünkü ben de bunları yaşıyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılÜzücü
- +1 yıl
Bana göre bunun başka bir açıklaması var
Gizli Üye(36-45)+1 yılSende tanimadigin adamla ne konusuyosun, tanimadigin adam senden ne isteyebilir 😅
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın da ne biliyim işte
+1 yılHer erkek aynı eğer cinsellik yoksa bir erkekten farkın kalmaz o kişi için. kafalar uyuşmaz zaten sohbet ve ilgi alanları aynı değil ne bekliyor kardeş kardeş geçinmeyi mi yaşın kaç
01 Yorumla
Soran+1 yıl20 ama her şeyin bir zamanı var
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızlar da öyle adam akılı yaklaşıyoruz bu sefer onlar taf davranıyor onu napcaz
04 Yorumla
Soran+1 yılValla ben öyle değilim.
Cevap sahibi+1 yılBende senin dedigin erkekler gibi. Değilim
Soran+1 yılHımm ne güzel
Cevap sahibi+1 yılNerde yaşıyorsun
Aşk İlişkileri konusunda 506 cevap paylaştı. Cinsellik olmadan ilişki yürümez. Bir yerde son bulur.
03 Yorumla
Soran+1 yılUmrumda değil
Soran+1 yılAynen ben hep kaybederim 😄 kaliteli yalnızlık severizz
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla herkes öyle değil ama aklı uökurunda sapık tipler de çoğaldı iyice
017 Yorumla
Soran+1 yılHepsini öldürecem az kaldı
Cevap sahibi+1 yılHak edenlere öyle
Soran+1 yılAynen 😄
Cevap sahibi+1 yılBiz işimizde gücümüzde sessizce çizgi filmimizi izliyoruz ahahahs
Soran+1 yılEn güzeli
Cevap sahibi+1 yılValla ya spor sanat eğlence bitti gitti
Soran+1 yılMaalesef
Cevap sahibi+1 yılMaalesef değil ki keyifli
Soran+1 yılHımm iyi bari
Cevap sahibi+1 yılAynen bugün koşuda bir sağanak yağmura denk geldim oof mükemmeldi
Soran+1 yılHasta olmadığın sürece sıkıntı yok
Cevap sahibi+1 yılOlmam ya çok iyiydi
Soran+1 yılİyi bari
Cevap sahibi+1 yılEvvet Ankara mükemmel bugün
Soran+1 yılKayseri de öyle
Cevap sahibi+1 yılÇok güzel ys böylr havalara bayılıyorum
Soran+1 yıl🙂
- Aşk İlişkileri konusunda 14,5b cevap paylaştı.
m +1 yılBunların anası yok şeref yok bunlarda emin ol
01 Yorumla
Soran+1 yılBence de
+1 yılHepsinin dm kutusu dolu kanka
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir bilemiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılİyisi denk gelir umarim
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
Sosyal medyadan bulacağın bu olur
03 Yorumla
Soran+1 yılBilemiyoruz ki işte. Niyetleri sonradan ortaya çıkıyor
Soran+1 yılHaklısın uzak duracam artık
Artık o konular dönmeden ilişki dönmüyor
05 Yorumla
Soran+1 yılKötü
Soran+1 yılEn iyisi yalnızlık
- +1 yıl
Takılma bu oğlana herkese sarkıyor bu öyle bir şey yok düzgün adamlar var konuşmak isteyen terbiyesiz dir bırak hemen
+1 yılNeden çevrenden birine bakmıyorsun
05 Yorumla
Soran+1 yılYok ki
- +1 yıl
Nası yok akraban yokmu senin
Soran+1 yılVar da akrabaya o gözle bakmıyorum
- +1 yıl
O zaman işin zor
Soran+1 yılOlabilir
- Aşk İlişkileri konusunda 923 cevap paylaştı.
+1 yılSeni ciddi görmemiş olabilir
06 Yorumla
Soran+1 yılSanmıyorum
- +1 yıl
Bilemezsin kafasındakini ciddi gördüğünü söylemiştir ama
Soran+1 yılNeyse ne hali varsa görsün
- +1 yıl
Bilemezsin tabi belki de ruh hali öyledir
Soran+1 yılBilmem umrumda da değil
- +1 yıl
Peki
Namus denen şey ile beyniniz yıkanmış sizin
03 Yorumla
Soran+1 yılYa kes sesini ucube
Herkes aynı olsa iyileri bulup evlenen olmazdı
09 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef hakkımızda hayırlısı
Soran+1 yılHahahaha boş ver 😄
Soran+1 yıl🙂
Soran+1 yılYoo
Fazla yoruma gerek yok gibi , acınası
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Sosyal medyada böyle herhalde
01 Yorumla
Soran+1 yılSanırım evet
+1 yılHepsi aynı
01 Yorumla
Soran+1 yılÇoğu öyle gibi
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bence değil
01 Yorumla
Soran+1 yılHerkes öyle değil tabi
Nereye çekti?
01 Yorumla
Soran+1 yılboş ver
- Aşk İlişkileri konusunda 865 cevap paylaştı.
+1 yılgünaydın askim
01 Yorumla
Soran+1 yılGünaydın 😍
+1 yılE her ikiside olcak yani
03 Yorumla
Soran+1 yıl🙄
- +1 yıl
Asexuelsin galiba
Soran+1 yılBilmiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 911 cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl hemen
06 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldım
- +1 yıl
Sanal ortamdan ciddi ilişki zor
Soran+1 yılYa da bize denk gelmiyor
- +1 yıl
Olur da çok nadir. Uyudun mu?
Soran+1 yılHayırlısı
- +1 yıl
Uyudun mu
+1 yılBırak o sapığı sen benimle konuşabilirsin
05 Yorumla
Soran+1 yılYok kimseyle konuşmak istemiyorum artık. İnsanlardan tiksinir duruma geldim 🤦♀️
- +1 yıl
sen bilirsin biri yüzünden diğerlerini de aynı kefeye koymak çok yanlış zamanla anlarsın bunu neyse 😏
Soran+1 yılTeşekkürler kusura bakmayın
- +1 yıl
yok estağfurullah fikrin değişirse burdayım ben
Soran+1 yılPeki
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılDeğildir efenim
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Erko işte
01 Yorumla
Soran+1 yılBıktım valla
Erkek öyle yaşıyor canım
02 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef
- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılSakin krall
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam reiss
Gizli Üye(30-35)+1 yılHepsi...
01 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef
Aynı değil
01 Yorumla
Soran+1 yılİyisi denk gelmiyor
maalesef çoğu aynı
01 Yorumla
Soran+1 yılÜzücü
+1 yılYoo degel
00 YorumlaAyni
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYaşın kaç?
08 Yorumla
Soran+1 yıl20
Cevap sahibi+1 yılKeşke sosyal medyada ya da gerçek hayatta bana denk gelmiş olsan ama kader işte:)
Cevap sahibi+1 yılBen de 21 yaşındayım ciddi ilişki düşünüyorum ama kimse yok, hani olur da konuşmak tanışmak istersen adım atmaya hazırım umarım yanlış anlamazsın
Soran+1 yılTeşekkür ederim bir süre tek takılacam
Cevap sahibi+1 yılPeki, umarım mutlu olursun ❤️
Soran+1 yılİnşallah sende🙂
Cevap sahibi+1 yılAmin teşekkür ederim 🙂❤️;)
Soran+1 yılRica ediyorum
Gizli Üye(18-24)+1 yılDeğil
00 Yorumla
Devamını Gör(38)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri