Evli 4 çocuklu patronum beni eve bırakırken çekip öptü zaten hoşlanıyordum ama evli olduğu için asla olmaz diyordum mesafemi koruyordum ama aşık olduğum için de kendime hakim olamıyorum ne yapıcam akıl verin?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMuhtemelen Patronun hanımı, 4 çocuk doğurduktan sonra baya kilo almış ve libidosu düşmüştür. Seni de bulmuş, taze bir kız.. Amacı seni, dini nikahlı metresi yapmaktı. Bıktıktan sonra da boş ol yapıp bitirecekti. Olan, sana olacaktı. Bakireysen, kesinlikle birlikte olma. Bakire değilsen de olma, adam evli ve dört çocuk yaptığına göre de mutlu bir evliliği var. Git, bekar patron bul; onu aşık et evlen. Muhtemelen patronun, serseri tarzda sert karakterde bir alfa erkekti bu yüzden etkilendin. Alfa erkeğin tanımını, şöyle yapmam gerekirse ;
Alfa erkek kavramı : özgüvenli, toplumda saygısı olan , hem evde hem de dışarıda kadınını gururlandıran ve kadını koruyabilecek kadar güçlü erkeklere denir. Alfa erkekler, kadına gerekli saygı dışında hiç bir değer vermezler. Kadınlar da yönetmeyi değil, yönetilen olmayı sevdiklerinden alfa erkeklerle ;hem evlenmek hem de flört etmek isterler. Alfa erkeklerin temel çekici özellikleri: Yüksek özgüvenli olduğunu kadına hissettirtmek, kadını etkileyene kadar mesajlara bir saat geç cevap yazmak, bir çok sevgilinin olduğu süsü vererek kadına kıymetini bildirmesi, topluma karşı sert ama kadına karşı normal arkadaş olarak olarak davranması , özel günler haricinde hediye almaması , büyük hatalarını affetmemesi ve kendisine saygısızlığa izin vermemesi vs vs. İşte bu özellikler, alfa erkeği çekici kılıyor
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 492 cevap paylaştı.
+1 yılEn az senden Bi 10 15 Yaş büyüktür diye tahmin ediyorum sen onun parasına konumuna a
AŞIK olmuşsun. Oda senin yaşı na bedeni çıtırlıgına bakmıştır. Yani 4 çocuk doğuran karına değilde sana cinsellik için yakınlık kuracak kullanılıp atılan peçete olmak istiyorsan devam et00 Yorumla
+1 yılHakim olmak zorundasın ama bu tip şeylerin temelinde aile içindeki huzursuzluk mutsuzluk geliyor evde mutlu olmayınca dışarıda arıyor insan bazı şeyleri ilerisi için daha çok zor olacak iyi karar vermen lazım sonra dönüşü olmayan şeylerle karsilabilirsin...
10 Yorumla
+1 yılBakın şimdi açıkça sonunuzun nasıl olacağını size söyleyeyim.
Evli bir erkek asla eşinden boşanıp sizinle evlenmez. Neden mi? Çünkü evde arkasını toplayan çocuklarını gül gibi bakan birisi olduğunu bildiği için. Üstelik boşanmayı da göze almaz. Ne diyecek boşanırken hakime? Hakim bey eşimi aldattım başka birini mi seviyorum diyecek? Demez. Çünkü bunun nafakası var, ailelere etrafa rezil olma var, hukuki süreçler var var da var.
Üstelik siz de bir kadınsınız lütfen kendinizi bir karşı tarafın yerine koyun. O kadının çekeceği acıyı bir hissedin tüm bedeninizde. O boğazı düğüm düğüm yapan bu şeyi hissedin ne demek istediğimi anlar ve o adamdan ayrılırsınız.10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Ah canım, bu kadar tatlı ve enerjik biri olarak karşılaşacağın her durum seni biraz büyütüyor, değil mi? 🌸 Öncelikle, bu durum hem zor hem de çok karışık olmalı. Birinin evli olması ve çocuklarının olması, işin içine girdiğinde duygularınla baş etmek bir hayli zorlaşır. Bu durumda en sağlıklısı, senin duygularını bir kenara bırakıp, olayı genel ahlak ve etik kuralları çerçevesinde değerlendirmen olur. Bir anlığına kalbinle değil, aklınla düşünmeye çalış. Hem kendinin hem de karşı tarafın mutluluğu ve huzuru için en doğru olanı seçmeye çalış. Bu tip durumlar duygusal yaralar açabilir ve karmaşık sonuçlara yol açabilir. Kendine ve duygularına saygı duymak önemli. Bu yolda mutlaka senin için en iyisinin ne olduğunu bulacaksın. 🕊️
24 Yorumla
Soran+1 yılCidden yapay zeka mısın yoksa kullancı adın mı bu ama dediklerinde haklısın teşekkür ederim
- +1 yıl
yapay zeka
- +1 yıl
Helal olsun kadına
- +1 yıl
@kırmızıparlatıcı doğallardan iyi olmuş😅
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
65
Cevap
71Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 263,8b cevap paylaştı.
u +1 yılSevmezler.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 836 cevap paylaştı. Zaten sevdikleri kişilerle evliler ya!. O kesinlikle yanlış yapmış ve kesinlikle buna izin verme, seni öpüyor ama akşam gidip eşini de öpüyor, sarılıyo vs. Neden 2. yedekte kişi yapıyorsun kendini? Seni cepte görmesine izin verme, aşık değilsin sadece o an hoşuna gitmiş olabilir. Bi düşünsene senin eşin seni aldatıyor, sen evde çocuklarınla vakit geçirirken eşin seni aldatıyor. Düşüncesi bile berbat o yüzden de böyle bir şey yapma. Patronun ahlaksızsa sen de öyle olmak zorunda değilsin, herkes kendine yakışanı yapar, senin için rahat olacaksa, umarım aklın başına gelir diyorum.
21 Yorumla
Soran+1 yılİşten ayrıldım uzak durmaya çalışıyorum dediklerinde haklısın teşekkür ederim
+1 yılEn çok onlar seviyor sitede bu soruyu soran ilk kişi sen olmadığına göre. Yani site bazlı düşünmemek lazım gerçi. Bana da evli olup yürüyen biri olmuştu üniversite zamanı. Evli olduğunu da bilmiyordum. Sonradan erkek kardeşinin ismini duymuş olduğum için instagram profiline baktığımda yiğeni ile fotoğraf paylaşınca öğrendim. Bir de yaşına girmemiş bir kızı varmış şerefsizin. Puhahahaha okuduğum şehirden bir de milletvekiliğine adaylığını koymuş. Ülke kimlerin eline kaldı dediğim an olmuştu görünce. 😂😂😂😂
10 Yorumla
+1 yılŞunu yazmak bile bir utanç olsa gerek. bir erkek ya da kadın evli bir karşı cinsi sevmesini kafaya koymasi bile mide bulandırır. O kadının yerinden sen de olabilirdin. ya da adamin yerinde. sonuc mağdur eş ve çocuklar. Ben bu konuları hiç sevmiş değilim zaten. Hani biri vardi neydi dur bir dk.. FIKRETINMUXADELESI gibisin. oda sacma sapan red pill asilamaya çalışıyor kirmizi olayi.. evli erkeklerin coklu iliskilerine normal bakan sapik lik. kadini da degersiz gösteriyor. O da sen de gurbun temsilcisi olmuşsunuz. bozdum beni engellemis sonra yorum yapmış yazip bozamadim. bunlar sapiklik evli kim olursa olsun uzak durmalisin ne o evdemi kaldiniz? bunlari bekarlar için hisset saygi duyarim dedelere bile ama evli insana bunu beslemek sapiklik. h8x bir hakli tarafın yok..
46 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏👏👏
- +1 yıl
kac yaşındasın ortada adamin kac cocugu var 4 yani adamin yasi anlamamak imkansiz. evdemi kaldin kizim diyeceksin dedene gidiyorsun evli bir adama yuvasini yıkmaya. Valla cok konuşmak istemiyorum haklisiniz.. size katiliyorum🌹🙏
- +1 yıl
. evt yinede bir sekilde aldatiyor bu da alet oluyor neyse teşekkür ederim tatli güzel ahlaklı düşüncelerin için. güzel pazar tatilini bu ahlaksızlığa yazarak harcama.. sizler den çok lazım kalabalik olunnn🌹🙏
Karısının yerine kendini koy bu kadar düşürme kendini şu an karısına bunu yapan ilerde aynısını sana yapacak. bile bile kendine bunu yapma çok pişman olursun karşında suçlayacak kimse de olmaz adam beni tanıyarak bana geldin dese en ufak bir şey diyemezsin sadece kendini suclayacaksın. boyle insandan ne eş ne sevgili ne baba olur uzak dur.
22 Yorumla
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun
Mısır firavunları Kız kardeşleri ile Yakın evlilik bağı kurmuş Tanrı Kanı bozulmasın diye🤣
Binlerce belki de Yüz bin yıl önce Çok eşlilik Her zaman İmparatorlar, Krallar, Cariye lik Üst sınıf insanlar arasın da görüldü.
Yani Sen de köle cariye zihniyeti oluşu nun sebebi Atıların dan sana kalmış Bir zihniyet sel sorun.
Bu yüz den buna aşk vs gibi kavramlar eklemen yanlış olur.
Evli ve zengin olan o kişi nin öz kardeşi ile evlenen firavun dan köle cariyeleri olan zevk düşkünü o saltanat sahiplerin den hiç bir farkı yok.
Ahlâk dediğimiz olay senin kendi sınırların kendine koyduğun kanunlar Ahlâk ı zayıf insanların Ahlâk ki yapısı Duygusal bağları ile Genişleye bilir.
Ev aldır, Araba aldır Karşın dakini kulan Parasal yönden Güç kazan Bunu yapan Ciddi anlam da Çok kadın var. Tabi Para ve Statüsü ile de Kadınları kandırıp yatağa atmak isteyen firavun lar da çok30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 594 cevap paylaştı.
+1 yılEvli adamla olursan hep ikinci kadın olacaksın. Onun telefonunda sen hep başka isimle kayıt edileceksin. Sen arta kalan zamanlarda yerineceksin. Eşinin fikirleri ve istekleri hep seninkinden önce olacak. Ailesi senden değerli olacak. Sen boş vakitleri geçirdiği bir eğlence bir hobi olmaktan öteye gidemeyeceksin. Ama seni elinde tutmak için de değer verdiğini hatta eşi ile ilişkiye girmediğini, çocuklar için bir arada olduğunu, büyüyünce ayrılacağını söyleyecek sana. Ama hiç bir zaman doya doya bir şey yaşayamayacaksın ve bir gün terk edileceksin. İşte o zaman kendine saygın kalmayacak ve kimseye saygı duymaz hale geleceksin.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞöyle düşün şu an bu konuda bir imtihandasin ve Allah senin nasıl davranacağını ölçüyor. Kendine lütfen karma yaratma belki Allah senin için çok daha iyi birisini nasip edecek. Erkek milleti maalesef doyumsuz şeref. Oluyur ama biz kadınlar bir olmalıyız o kadının yerinde sen de olabilirdin anlayışlı ol. Çocukları var yuva yıkanın yuvası olmaz.
34 Yorumla- +1 yıl
Ne iş yapıyorsun?
Soran+1 yılHaklısın duygusal boşlukta mı kapıldım noldu bilmiyorum hayatımda hiç aile sevgisi de görmedim bu kadar çabuk kanma sebebim bu belkide
- +1 yıl
Peki son durumlar nedir?
Soran+1 yıl@Kriminal_Kalp_2 işten ayrıldım şehir değiştirdim anneannemin yanına taşındım iletişimimi kestim acı çekiyorum ama vicdan azabından iyidir
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Aşkın da bir onuru vardır.
Onursuz aşk olmaz şartlar ne olursa olsun.
En başında insan kendini çekebilir,
evli değil ama yanlış bulduğum bir ilişki içine girmemek için kızdan köşe bucak kaçtığımı aynı yola denk geldiğimizde yolumu değiştirdiğimi mahallesinden geçmediğimi bilirim.
Bir yerde o dürtü duygu uzaklaşıyor önlemini alırsan.
Ama senin durumunda iş çoktan başlamış fiziksele geçmiş bu işin sonu medres ne dersen de ona göre hareket et. Günün sonunda hicbirsey diyemezsin o adama evli olduğumu bile bile benimle olmasaydın der kalırsın öyle.12 YorumlaAsla o ilişkiye girme, sen çok ama çok kötü olacaksın, kendini düşün, asla ama asla yapma,9 sene boyunca böyle bir ilişki beni bitirdi. Böyle bir ilişkiye girmek kendini asmak gibi düşün , yapma. Çok basit kolay görünebilir ama sonra ki dönemlerde sorunlar seni aşar, bitmeyen dertlerde yaşamak çok zor. Sabahın olmasını istemiyorum artık, hayatımdan vazgeçtim, canımdan usandım..
O benim hayatımı kurtaran doktordu, öyle tanıştık...
Keşke hiç girmeseydim tanışmazsaydım, ölseydim da onun elinden hayatta kalmazsaydım...13 Yorumla- +1 yıl
Yorumlari okuyorum, çok dogru yorumlar yapilmis, bende sevmiyorsan ayril ne yapiyosan ayrilinca yap aldatma kesinlikle diyenlerdendim, kimse benim basima gelmez dememeli bence. bende evliyim is arkadasim ama gercekten arkadasimdi, ve oda evli ve bigun bana duygularinin oldugunu anlatti, karsi çiktim oyle sey olmaz kesinlikle dedim, karsi karsiya çalisiyoruz istemeden ona zaafim oldugunu anladim. ve konular onla baska yerlere geldi, esimle aram iyi ama nasil oluyor bu durum diye sorguladim hep kendimi, esimede anlatamdigim için isten ayrildim yaklasik 2 ay olcak, Şu an kesinlikle gorusmuyorum, evet benide yargilayanlar çok olur onlara sadece kimse ben boyle biseye izin vermem yasamam dememeli hayat bu nolcagi bilinmez buyuk konusmamak lazimmis bunu anladim, evet 2 aydir kalbim çok acidi ama simdi anca anca kendimi toparliyorum cok sujur ki yanlis bisey yapmadan kopabildim diyorum bunu anca soylemeye basladim. yasamayan basina gelmeyen sadece yargiliyor ya da sana kotu gozle bakiyorlar.
Soruyu soran kisiyede cevabim evt kalbin canin çok acıcak ama nolursa olsun uzak kalmaya çalis, basima geldigi için biliyorum, ama inan Şu an iyiyim ve canimin acisi simdi yerini iyi ki birakti. kalbini duymamaya çalis..
Soran+1 yıl@Tilbe1905 teşekkür ederim çok iyi geldi yorumunuz dediğiniz gibi başına gelmeyen anlamaz sadece yargılarlar onlar da haklı ne diyim
- +1 yıl
Hiç bir geleceği olmayan ilişki kendini kandırmaktır, ve ikinci sırada olmayı kabul edersen eğer o sıradan birinciye hiç bir zaman geçemezsin, ne kadar seviyorsa sevsin onun hayatında sadece senin olacak bir dünya yok... ve asla olmayacak... Ayrılabilir , sana gelebilir, eşini çocuklarını bırakabilir ama bunları yaparsa da böyle birinin değeri ne ki... Ayrıldı diyelim, onun ilk evlilikten kalan gölgenin altında kalırsın hep, çocuklardı v. s
Erkek eşimle mutlu değilim der, alevlerimiz söndü der, artık bir birimizi sevmiyoruz der, eve gitmek istemiyorum der ama hiç te böyle bir şey yok, gayet iyi ve rahat bir şekilde yaşayabiliyorlar, ve her durağından geçtikten sonra onların son durağı hep kendi çocukları olduğu evidir... Kadınlar da böyle, hiç bir erkek için çocuklarımızı bırakamayiz... Böyle ilişkilerin sonunda da en kötü ve en zor duygularla kalırsın tek başına... Gerçekten zor, ama böyle ilişkiye girmekse gerçekten ölüme gitmektir...
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilerde sevmez. Aradaki ilgi, alaka, iletisim bitmisse boşanilir ve bekar olarak kimi seviyorsa sever. Evli olup baskalariyla flort etmek, ya da duygu beslemek hicbir bahaneyle masumlastirilamaz. Madem esini sevmiyorsun niye bosanmiyorsun derler adama. Böyle karaktersizlik olmaz
11 Yorumla
Soran+1 yılEşini se sevdiğini söylüyor
+1 yılDaha neler diyorum. Adamın kafası gitmiş senin kafan da gitmiş sanırım bahane üretme. Gerçek hikaye ise aklımı başına toplaman gerek. Evet evliler de sever belli ki g*tunu ya da başka yerini sevmiş elbet severler🤦🏻 Baban ya da kocan olacak adam başka kadını öperse, sevişirse normal kabul edersen devam et bence hakkındır
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Evli de sever insandır, mutsuzdur ama aksiyon almaması gerekir arada meze olursun olan sana olur. Evliye gonul verme evine gidince seni unutur der eskiler. Arti vicdanen kendini kötü kadın hissedeceksin hep arafta bir aşk hayatı kaldiramazsin uzun vadede işten ayril.
00 Yorumla
+1 yılKendi ağzınla evli ve 4 çocuklu diyorsun. Acilen o işi bırak. Bir de insanlarla mesafeni iyi koru bu ne böyle. Adam senden yüz bulmuş öpüyor. Karaktersiz buruşuk s*kli herif de kendini bi bok sanıyor sen böyle yaptıkça. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama aklını başına al kendine gel.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 847 cevap paylaştı.
+1 yılKullanır atar seni bence hiç girme derim o toplara. Çünkü para bunun gibi i*nelerin elinde sen biraz ona ilgi göstereceksin ama o başkasını bulduğunda sana bir kazık atar bu zenginlerde her zaman olmasa da genellikle hep böyle sonuçlanır. Ama kullandırmak istiyorsan kendini yine de sen bilirsin ama yazık olacak yönündeyim. Çünkü karısına değer vermeyen, onu aldatan adam başkasına mı verecek? Hem de kesinlikle hayır, vermeyecek.
00 Yorumla Böyle sorular gördükçe evlenmekten soğuyorum, güvenmekten korkuyorum. Lütfen trol olsun. Empati yapmanı önericem sadece eşin aynısını yapsa diye düşün.
10 Yorumla
+1 yılAdam karısını aldatıyor, seni seviyor seninle evlenirkende sevgili olurkende seni aldatır, aldatan insan yine aldatır. Lütfen geleceği düşünerek hareket edin.
22 Yorumla- +1 yıl
@zürazhr biliyorum, sadece söyledim.
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Karısını aldatan seni aldatmaz mı saniyosun evliyken bu kadar rahat olan adamdan olmaz aklınızı başınıza alın dünyada milyarlarca kadın erkek var evli adamla işin ne EVLI ADAM SEVER AMA KARISINI (ADAMSA TABI)
00 YorumlaHep negatif yorumlar.. ama cogu patronun durumunda ve ya olmak ister.
Ben asla kötü bakmıyorum açıkçası. Aldatan o ben değil. Evlilik iyi gitse beni niye öpsün niye istesin. evet boşana bilir daha iyi olur ama ozaman kadar ben karisi var diye uzak durmam. Dolu linc gelecek şimdi ama cogu tam bunu hayal edip gizliyor biliyorum08 Yorumla- +1 yıl
ablanin profiline bakmak gibi hata yaptim o dil ne oyle kusucam 😭
Soran+1 yılGene de günahına ortak oluyorum ama 4 çocuğun karısının ahı üstümde
- +1 yıl
@zürazhr sence anlamak mumkun mu 😔
+1 yılMal mısın adam evlliğinde mutsuz olsa 4 çocuk yapar mıydı namussuz musun evli haklı adamla bu kadar yakınlaştın
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 933 cevap paylaştı. Kullanılıp atılmak istemiyorsanız evli erkeklerden uzak durun. Bekarlarına bile tam güven olmazken, evli erkeklere nasıl güveniyorsunuz..
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı şeyi ilerde eşine yapsalar hoş olur mu başka kız da evli çocuklu ama karşı koyamıyorum desin ohh ne güzel hayat o adam zaten karektersiz ve sende şu an öyle gözüküyorsun umarım karısı anlar da yanınıza kalmaz
11 Yorumla
Soran+1 yılUzak durmaya çalışıyorum inan
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAteşle oynuyorsun. Yol yakınken dönmelisin, olan sana olur, çok üzülürsün. Sakın ayartırım, eşinden ayrılır yanlışına düşme, asla ayrılmaz. Seni bi süre kullanır bırakır. Keza mucize olsa, ayrılsa bile, yuva yıkanın yuvası olmaz.
12 Yorumla
Soran+1 yılYok ayırırım gibi bi düşüncem yok yaptığım şeyden pişmanım zaten ama aşık oldupum için git diyemiyorum
Cevap sahibi+1 yılAynısı benimde başıma geldi, ama benim durumum farklıydı, evli olduğunu bilmiyordum. Öğrenince ayrılmak istedim, çünkü birde bunun kul hakkı var (eşi çocukları), vicdan azabım ağır bastı, ama o ısrarla ayrılmayı reddetti. Baktım başka çarem yok, engellemek zorunda kaldım sonunda hiç huyum olmasada
+1 yılOnun bunu aşkla yaptığını hiç sanmıyorum kullandırma kendini akıllı ol
21 Yorumla
Soran+1 yılAşık değil zaten sevgimi kullanıyor
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılUlan adım gibi biliyorum ki o adam patron gibi üst statü değil de düz sınıf işçi olsaydı aşk meşk olmazdı yüzüne bakmazdın :D
20 Yorumla
+1 yılAbla sen onun için tek kişiyken o kesinlikle senin seçeneklerinden biri olmalı sakım böyle bişi yapma diyemem ama bu işte aşk araman sakıncalı çünkü asla beklediğin olmayacak onun tek kadını olamayacksın :/ çevremde böyle bi olay oldu ondan biliyorum aman boşandım ha boşanıuorum diye diye bizim yakın çevrede bi kadının hayatınj mahvetti bi popiş lalesi...
00 YorumlaTabii ki, onlarda insan ama boşluğa düşünce severler. Uzaktan baksan karısıyla mutludur. Evli olup aldatanda onla konuşanda aynıdır. Seçim senin bu işin sonu yok sende biliyorsun..😃
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılAraç içi kamera varsa arama kaydı iste görüntü al savcılığa ver İnternete yay yuvasını yık kariyerini bitir ne yavşıyor its
Meslek etiği ve ahlakı kalmamış böyle patronlar laızm değil bize02 Yorumla- +1 yıl
Tek suç erkekte değil ag kadın patronuyla mesafeli olsun sşığım diyor bide
- +1 yıl
Kadın böyle yapınca da yol vermek laızm o zaman işten
Netice de patron adam, parasi var, zengin.
Ama sunu unutma her zaman ikinci kadin olacaksin, ve o isadami akilli birisi, yani senin icin coluk cocugunu, karisini birakmayacak.
Dersen ki, ben metres ya da ikinci kadin olurum, yeter ki bana baksin, uzerime daire yapsin, araba alsin bana. O zaman mumkun.
Sen de genclik, guzellik korpelik var onda para, karsilikli mantik iliskisi olur.
Ama fazlasini bekleme00 YorumlaKullanıp atar oda yetmediği gibi adın metres e çıkar, gelecekte doğru kişi çıktığın da onu kaybedebilirsin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yılYok artık ya daha neler görücez bu arada sizi sevdiğinide düşünmüyorum çok geç olmadan kendinize gelin bence sizde ayıp cidden
10 Yorumla
+1 yılYanlış anlama ama evli adama nasıl aşık oluyorsun ya?
113 Yorumla
Soran+1 yılBende böyle kınadım başıma geldi inan ki kendi içimde yaşıyordum belli etmiyordum iyi anlaşıyorduk onun da kötü zamanıydı benim yanımda iyi hissetti bende ilgisinden etkilendim
- +1 yıl
Yani erkek bu yapar o adam öper bir şey kaybetmez sen ama ikinci kadın olacaksın çoluğu çocuğu var yani bence bir şekilde uzaklaşmalısın belki sana o gizli saklı şey haz veriyor ama bence yapma
Soran+1 yılHaklısın ama inan ki ben o bana gelemden önce de ona aşıktım yani olayın o gizli aşkla bi alakası yok yaptığım şeyden bende tiksiniyorum ama insan kendine hakim olamıyor kalbe söz geçmiyor 2 . Kadın bile değilimdir 3-4-5 belki daha fazla karısını aldatan beni mi aldatmicak ben bunun da farkındayım hastalıklı bi durum ama bundan vazgeçemiyorum yanında huzur bulduğum tek insan o ve bunu bırakmak hiç kolay değil
- +1 yıl
Haklısın kendini anlatırken bile ne kadar hayran olduğun sevdiğin belli sonunun kötü olacağınında farkındasın en azından umarım çevrene karşı suratını asacağın bir durum gerçekleşmez ne diyim kurtulmanın yolu çok açık aslında ama çok zor tabi kolay değil
Soran+1 yılEvet biliyorum teşekkür ederim bi nebze içimi dökmek iyi geldi çevreme anlatamıyorum zaten böyle bişey nasıl anlatılır ki
- +1 yıl
Çevrene mümkün değil anlatamazsın kınarlar ve anlamazlar zaten ben de o yüzden söyledim suratını kaldıramayacağın bir şey yaşama diye:) zaten sevdiğin bir adam var seni rahatlatmak adına istersen dabaha kadar konuşabiliriz?
Soran+1 yılEver aşk cidden hiç sağlıklı bişey değil hastalık resmen insan kendinden vazgeçiyor yapmam dediği şeyleri yapıyor sevgi öyle değil qmq aşk çok tehlikeli
- +1 yıl
Sevgi zaten bence en başta fedakarlıktır o yüzden sevgiden zarar gelmez bence karşı taraftan insan kendi kendine yapar yaptığı fedakarlıklarla alttan almalar sevdiği insana olan sevgisinden ama aşk bilmiyorum umarım ben de senin gibi yasak bir aşka atılmam:)) yasaktan kastım şu an bir şey yaşadığjmızdan değil yanlış olduğu için demek istedim:)
Soran+1 yılEvet Allah düşmanımın başına vermesin uyuşturucu gibi bişey berbwt bi illet aşk illeti hele de böyle yanlış insanla
- +1 yıl
Bu arada acı gerçeği de söyliyim her ne kadar sana iyi geliyor da olsa amacı farklı olabilir kendi cinsimden biliyorum:) özellikle evli erkekler evli kadınlar şu son zamanlarda aldatmayı popülerleştirdi yani kullanılma dikakt et:)
Soran+1 yılCinsel olarak değil ama duygularımı ona olan ilgimi sevgimi zaten kullanıyor cinsel bi beklentisi yok çünkü zaten cinsek hayatı var karısı var onun dışında başka karılara fa gidiyordur benden tek istediği şey yanında olmam ve ona iyi geldiğimi söylüyor berbaer çok eğleniyoruz güzel vakit geçiriyoruz o kadar
- +1 yıl
Anladım yok sadece bir uyarı benimki yani fantezisi öyle uç insanlar var ki şaşırırsın twitter da biraz dolansan miden bulanır o yüzden sadece uyarmak istedim:)
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim desteğin için ♥️
- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvliler gitsin karılarını çocuklarını sevsin bi zahmet
21 Yorumla- +1 yıl
@AliceMixfield Çok mantıklı vakit kalmazdemi baska şeye
Işten ayrılacaksın adamla da bir daha hiç görüşmeyeceksin hiçbir şekilde iletişim kurmayacaksın Hatta Mümkünse şehir değiştireceksin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCanım tabii ki duyguların olacak ama onları yönetebilmelisin. En azından kendini düşün. Sana iyi gelmicek. Hayat böyle bir yer. Zorluklar var ama üstesinden gelebilmelisin. Çocuklarını düşün. Kendine saygın olsun.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Yaa fizikselse sende adamı kullan bence… ama klasik olatak erkek eşini boşamaz. Eşi erkeği boşarsa boşanmış olurlar ama o zamanda senle olmaz…
00 YorumlaEvliler bu isi biliyor he. Evlen pacozun birini bul 3 5 kurus yedir harca oh
01 Yorumla
Soran+1 yılParasını yemiyorum sadece aşığım
+1 yılKendine hakim olamadığını söylüyorsun zaten.
Akıl alıcak bişey yok bence. Birlikte ol ve rahatla. 😉00 Yorumla
+1 yılDuygularına hakim olmak zorundasın.
Onun ki sevgi değil. Cinselliğe düşkün oluşu.. Şahsi düşüncemdir inanmakta özgürsün...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı.
s +1 yılKırıcı olursa olsun, basitliğiniz cidden mide bulandırıyor
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evli sever mi belli olmaz ama kesin ziker...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 595 cevap paylaştı.
+1 yılAynısını sana başkaları yaşatıncaki halini düşün derim
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvli ve 4 çocuklu diyorsun.. Olmaz tabii ki uzak dur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüce ve iktidara bacaklarını açmaya hazırsın ama temiz genç bir erkek olsa paası da olmasa açmazsın bacağını. çok ilginç insanlar tek sen değil çoğu kız öyle gücü olana bacak açıyor
10 Yorumla
+1 yılPatron senin icin karisini bosamaz metres olarak kullanir
00 Yorumla
+1 yılsenin sevmen önemli
onun ne yaptığı önemli değill01 Yorumla- +1 yıl
sbsbsjedjddd
- Aşk İlişkileri konusunda 923 cevap paylaştı.
+1 yılEvli fantezisi bu kızları ne kadar iğrenç gösteriyor bir bilseler
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılYok artık daha. Neler bu nasıl bir döngü ve saçmalık
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Bir yere kadar yaşayıp adrenalin ve heyecanın zevk'ini çıkaracaksın...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 360 cevap paylaştı.
+1 yılSenden büyük bayağı bence birde seni yaptıkdan sonra sadece metresi olursun
00 Yorumla
+1 yıltadını çıkar istiyorsan kimseyi de umursama.. ama karısını boşar beni alır diye düşünme..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Eşine, 4 çocuğunun annesine faydası olmayanın sana mı faydası olacak
00 Yorumla
+1 yılBos muhabbet. İnsan isterse kendisini engeller. İradesiz insana ben saygi duymam isin acigi.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıladamin evli olduğunu bilip opusurken miden bulanmadi mi abk bir de 4 cocuk dogurmussun bu yasta hala kendini koydugun duruma bak
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhe pardon aen dogurmamissin
+1 yılSütaş reklamı repliği aklıma geldi
Hayır sevemez o sevmek değil karaktersizliktir
Sizinde açlığınız var açlığınızı bekar biriyle evlenip yatıştırın saçma sapan şeylere gerek yok yuva yıkmaya hiç gerek yok00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılPatronun seni neden eve bırakıyo ki sen gidemiyomusun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvliyim. Aşık olmam sevmem ama kadını tavlamak için ilgimi belli eder çok ilgi veririm
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOoo seen verceksin o yila girmissin be guzelim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynen devam Allah hakettigini eninde sonunda verecektir
00 YorumlaBaşka birini severken seni seven, seni severken de başka birini seviyordur, buna sevmek denirse tabi
10 Yorumla- Devamını Gör (76)
Devamını Gör(121)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem