böyle ısmarlama olmaz bu is, 30 yaşına kadar bunu anlamadın mi, aşık olmak istemez misin? insan bi kere evlenmek ister (bence) onu da doğrular kisiyle kalbini çarpıtan kisiyle yapman gerek
mesela ben görücü usulüne karsiyim bu yüzden boyle oldu zaten aman uzun hikaye...
Bu devirde vefakar kalbi güzel değer nedir bilen merhametli ömürlük insanı bulursan sorun yok gerçek yuva budur insanlar evliliği olağanüstü sanıyor önemli olan gerçek evlenecek insanı bulmak Bu yüzden evlenen boşanıyor demekki birşeyler eksik
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Beklesen ayrı dert, beklemesen acele etsen ayrı dert
hiç sorma :/
Cok beklemen lazim o sans ayagina kadar gelmisti ama sen beyenmedin 2 ci sans baya uzun surer
nerde gelmişti
Herkesin karsisina istemedigi biri gelir
Sapık ruhlu, özgürlüğü arzulayan, ateist, deist kafada biriysen bir deneyebiliriz
Yani bunun için insanın yapacağı bir şey yok adı üzerinde nasip 🙄
Nasıl bir erkek bekliyorsun ki anlatır mısın merak ettim
Ben de nasibimi bekliyorum 30 yaşındayım mütahitlik yapıyorum ama iyi bir insan kısmet olmuyor hep kötü kızlar geliyor
böyle ısmarlama olmaz bu is, 30 yaşına kadar bunu anlamadın mi, aşık olmak istemez misin? insan bi kere evlenmek ister (bence) onu da doğrular kisiyle kalbini çarpıtan kisiyle yapman gerek
mesela ben görücü usulüne karsiyim bu yüzden boyle oldu zaten aman uzun hikaye...
Benimkide aynı şekilde aslında boyum Felanda uzun istersen hikayeni dinlemek isterim
sen hiç aşık oldun mu? lisede falan bile?
Tabii ki o yaşlarda oldum işte öyle aşkları arıyorum şimdi öyle olsam 1 dakika düşünmeden evlenirim
bu işler aramakla değil hiç ummadığın zamanda oluyor sabırla bekle derim 😄
Sosyal medyada aramamak lazım
Sen adım at bekleyeceğim yere harekete geç
adim atacak kimse yok, bi kere sordum reddedildim yani değecek biri olsa adim da atarım ama adam gibi adam yok ortalıkta
Beklemek iyidir. Sabretmeyi öğretir insana.
nereye kadar
Gittiği yere kadar
böyle gitmesin artık
Acaba nasıl birini istiyorsun
Peki evlilik nedir
Bu devirde vefakar kalbi güzel değer nedir bilen merhametli ömürlük insanı bulursan sorun yok gerçek yuva budur insanlar evliliği olağanüstü sanıyor önemli olan gerçek evlenecek insanı bulmak
Bu yüzden evlenen boşanıyor demekki birşeyler eksik
Zamanını bekliceksin sakin ol
Sen. Ekleme o zaman kendin birini bul
Bekleme olacaktı , sen kendin birini bulmak için birşeyler yap
Dua et insanları tanı
Güzelsen ben talibim
Öyle hep bekliyoruz
Benim de ayni
Bekleme sen ara
nasıl aranır nerde napilir bilmiyorum
Biraz sosyal ortamlara görebilirsin. Spor salonu olabilir arkadaş ortamı olabilir
kısmet canım bellımı olur
Bana sor
Kendini keşfet
3 vakte kadar evlilik görüyorum senin falında. d
Dua ve sabır
Nasıl bi erkek
Benim de öyle
Nasıl birini isterdin
Dua wt
ettim :/
Bir daha etb😁🤠
Kritel nedir