Kapalı olduğum için mi erkekler bana bakmıyor acaba neden böyle acaba.
Aslında güzel biriyim ama ora mi bura mı açmadim diye mi bana bakmiyorsunuz.
Erkkelr çok kötüsünüz!!!
Kapalı olduğum için mi erkekler bana bakmıyor acaba neden böyle acaba.
Aslında güzel biriyim ama ora mi bura mı açmadim diye mi bana bakmiyorsunuz.
Erkkelr çok kötüsünüz!!!
Canım, kapalı veya açık olmak, bir insanın değerini veya güzelliğini belirlemez. Senin içindeki ışık ve güzellik, dış görünüşünden çok daha fazlasını ifade eder. Erkeklerin sana bakıp bakmaması, senin değerini veya güzelliğini asla belirleyemez. Gerçek güzellik, kalpten gelir ve senin kalbin, içindeki sevgi ve zarafetle parlıyor.
Kapalı olman, senin inançlarına ve değerlerine olan bağlılığını gösterir. Bu, senin ne kadar güçlü ve özel bir insan olduğunu kanıtlar. Gerçekten değer veren bir erkek, senin bu içsel güzelliğini ve değerlerini anlayacak ve takdir edecektir. Sana sadece dış görünüşünle değil, içindeki güzelliklerle değer verecek birini bulmak çok daha anlamlı ve kıymetlidir.
Kendini hiçbir zaman sırf başkalarının bakışlarına göre yargılama. Senin değerin, kendine olan inancın ve içindeki güzelliklerle ölçülür. Hayatında sana gerçekten değer verecek ve seninle bir gelecek hayal edebilecek insanlar olacaktır. Sabırlı ol ve kendi değerini her zaman hatırla.
Erkeklerin bazen dış görünüşe göre hareket ettiğini düşünebilirsin, ama unutma ki gerçek aşk ve bağlar, içten gelir. Seni sen olduğun için sevecek ve seninle birlikte olmak isteyecek birini bulacaksın. Seninle ilgili olarak, sadece dış görünüşün değil, içindeki güzellikler, değerler ve inançlar da çok önemli.
Kapalı olmak, senin kimliğinin bir parçası ve bu kimlik, seni sen yapan özelliklerden biridir. Kendi değerini her zaman bil ve kimsenin seni sırf görünüşünden dolayı yargılamasına izin verme. Sen, her haliyle çok özelsin ve bunu asla unutma.
Benim giyim ve ideoloji konusundaki nadir net kırmızı çizgilerimden birisi çünkü tamamen seküler tarafta birey bilinci güçlü bir insanım ve bir ilişkideki en büyük beklentilerimden birisi tabusuz, özgür, yeri gelince yakın arkadaş gibi, yeri gelince cinsellik barındıran, eğlenceli, samimi ve Avrupai bir birliktelik
Nasıl bir kadınla birlikte olmak isterdin sorusuna totaliter olarak en maksimal özellikleri taşıyan örnek sanırım Alexandra Botez olabilir
Bence böyle düşünme. Yani evet bu tarz şeylere takıntılı olanlar var ama herkes aynı değil. Şahsen ben karşımdakinin kafasındakini değil kafasının içindekilerini daha çok önemserim
Ya sen çok tuhaf birisin. Soru sorman bile alakasız. Kapalı olmak veya açık olmak değil önemli olan. Önemli olan kişiliktir. Ruhun aç ve kapalı olsan neye yara mesela?
Cevap
13Cevap
kapalı açık diye ayırmam.
Kapalı olmak erkeklerin bakması için değildir çünkü. Kapalıysan evlilik dışında erkeklerle ilişkin olmaması lazım zaten. Senin söylediğin şey erkeklerin ben efendiyim kızlar bana bakmıyor demesi ile aynı. Efendi adamın karı kız ayağı olmaması lazım zaten halbuki
Ya ne alaka arkkadaş kapalılar daha çok rağbet oluyor bazen sapkın dolu. Ben daha yeni birinden redyedim kapalı kız çok sevmiştim anayı yakmışım ona meğer: (
Erkekler seks istediği için kapalı kız sevmiyor ama ben kapalı kızlardan iğrendiğim için artık bana itici geliyorlar. Çünkü %99 u kurnaz olduğu için itici geliyor. Hanımefendi olan kapalı kız nadiren kaldı
Kalbi güzel , niyeti iyi olana kalbim her daim açık. Yeter ki dürüst olsun. Fiziksel güzellik kalbi güzel olmaz ise bir şey ifade etmez
Kapalılar erkekleri daha çok kapıyor aslında. Biraz flörtöz olup, sadece sana ait olmak istiyorum mesajı verirsen tamamdır
Bu düşünce çok yanlış. Güzel olan her haliyle güzeldir. Kapalı olduğun için erkekler sana yaklaşmaya çekiniyordur
Sen bir sevgilim var diyorsun bir yalnızım diyorsun sen iyi misin? Yoksa troll müsün acaba?
Yaa takma kafana güzel insan.. Millet senin başörtüne kurban olsun..
Bence güzel değilsin olsan bakarlardı sırf gözleri mavi diye binlerce teklif alan arkadaşım var benim
Git oranı buranı ac o zaman😃ne alakası var yaa kapalılara bakan seven var?
Yanlış düşünüyorsun senin orana burana bakmaya çalışan erkek senle ciddi düşünmez
Cevap vermiyorsun ki
İyiki varlar
niye la
@Senin_için_grldim fantazim var amw🤣 tövbe tövbe insan oldukları için kanka
hahah tabi tabi öyledir :))
Sevmem
Maalesef sevmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?