Aşk İlişkileri Bu hatun şimdi ne demek istedi? perlamare Takip Et Master Yaş: 48 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bugün iki yıldır ailevi sebeplerinden görüşemediğimiz ex sevgilimle buluşacağız. Ben sahilde buluşalım diyorum o hayır evde buluşalım rahat ederiz diyor. Senin niyetin ne deyince de kötü niyetliyim dedi. Ne demek istedi şimdi bu hatun? Bu hatun şimdi ne demek istedi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u 27esmerim Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Yani niyetini açıkça belli etmiş işte daha ne desin art niyetliymis işte açık açık söylemiş kadın 😂 1 6 Yorumla perlamare +1 yıl Beni kullanacak mi yani? Kirletip atmasın sonra. 😂 Yorumla u 27esmerim +1 yıl her şey yapabilir gitme her eve çağırana sjs Yorumla u 27esmerim +1 yıl Beni takipten çıkmışsın bende çıktım 🙄 Yorumla perlamare +1 yıl Önce sen çıkmışsin ama farketmedin sanırım. 😂 Yorumla u 27esmerim +1 yıl Hayır ben daha yeni çıktım 🙄senin çıktığını yeni farkettim çıktım ben Yorumla perlamare +1 yıl burada tartismasak 😂 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Açıkça söylemek istediğini söylemiş aslında daha ne desin kadın.. 😄 1 1 Yorumla perlamare +1 yıl Gazozuma ilaç atacak yani 😂 Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Bir kişi daha çağır yoksa kötü emellerine alet edecek seninkini 😂😂 1 7 Yorumla perlamare +1 yıl Bu iyi fikir, kankam Esra'yi çağırayım en iyisi 😂 Esrihbaenl +1 yıl Çağır bencede perlamare +1 yıl Ama o maniak da art niyetlidir ya. Olay başka şeye döner o zaman. En iyisi ben buradaki karakterli arkadaşlardan çağırayım. 😂 Esrihbaenl +1 yıl Aynen karakterli birini bul , sen !😅 perlamare +1 yıl Sitede çok var , geçilmiyor ama hadi desem hepsi gelir 😂😂😂 Esrihbaenl +1 yıl Diyorsun, hadi bakalım 😂😂 perlamare +1 yıl 😂😂😂
Sakaryalim Takip Et Master Yaş: 37 , eic 38% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı. Ağa be. Bunu da sen soruyorsan biz sana ne diyek şimdi 😅😅😅 1 1 Yorumla perlamare +1 yıl Ben çok amatör adamım, bilmem öyle şeyler. 😂😂😂 Yorumla
arascanpolat Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. bence hiç gitme niyetini açıkça belli etmiş çünkü ne hali varsa görsün bırak boş ver insanın aklına her şey geliyor çünkü 1 1 Yorumla arascanpolat +1 yıl olsun gitme Yorumla
NSena_99 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kadınlar erkekler kadar açık değildir. Yani birden fazla şeyi kastediyor olabilir. Evine gitmeden bilemezsin. Muhtemelen şaka ama. Ben öyle aldım. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Başrol oyuncusu gibisin dizideki bütün kızlar sana aşık 🤣 1 1 Yorumla perlamare +1 yıl O nerden çıktı ya şimdi 😂Öyle bişey yok. Niye aşık olsunlar? 😂 Yorumla
unilim Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Gelde havuç doğrayalım demişşşTavşanım kaybolmuş gelde aralara saklanmış olabilir, çıkart demişşş😂😂😂😂Çok derin manası var usta yapma etme 0 0 Yorumla
Amywine_ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Benim midem bulandı kusura bakma 1 3 Yorumla perlamare +1 yıl Siyah poşet vereyim mi? 😂 Amywine_ +1 yıl Gerek yok yanımda bulunduruyorum zaten siteye girerken 😄 perlamare +1 yıl O zaman sorun yok. Hizmette sınır yoktur bizde ama tedbirli yolcuları da severiz 😂Teşekkür eder, yine bekleriz 😂
Jeasica Takip Et Guru Yaş: 54 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ayy git be napcan toprağamı götürecen 😂😂 1 3 Yorumla perlamare +1 yıl Gideyim de mi beeeee😂😂😂 Yorumla Jeasica +1 yıl Heralde , kötü emel iyi emel artık ne çıkarsa bahtına 😂 Yorumla perlamare +1 yıl Esra'yi da alıp gideyim ben en iyisi 😂😂😂 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. 😂😂 bazen yorum yapamazsın 1 3 Yorumla perlamare +1 yıl Yorumsuz diyorsun yani 😂 Yorumla Degisik_-_ +1 yıl Ailevi sebepleri merak ettim 😂 Yorumla perlamare +1 yıl Bu kadar cümlede takıldığın şeye bak😂😂Oğlu görüşmemize izin vermiyor 😂Malum bizim yaşta baba değil çocuklar karışıyor olaya. Dedeyiz ya 😂 Yorumla
falanca-filanca Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Gazozuna limon sıkcak galiba 😏😏 1 6 Yorumla perlamare +1 yıl Abuuuu, bu olmadı işte. Bari ayık olup tadını cikaraydim 😂 Yorumla falanca-filanca +1 yıl Yarı ayıkta gzl bak Yorumla perlamare +1 yıl Yarı değil de cakirkeyf olsa daha iyi olur be. Biraz rakı icirse tamamdır bu iş 😂😂😂 Yorumla falanca-filanca +1 yıl Hanımlara duyrulur 😂 Yorumla perlamare +1 yıl Duyuru yapmayalım , hepsini yetemem şimdi ya 😂 Yorumla falanca-filanca +1 yıl Puhahah Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Hangisi 😂😂 1 3 Yorumla perlamare +1 yıl Haremdekilerden birisi 😂 Yorumla flaneurx +1 yıl Listeye iyi bak , karışıklık olmasin Yorumla perlamare +1 yıl Yok yok baktım, 8 numara 😂 Yorumla
sekiron Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Ev kimin evi? 1 1 Yorumla perlamare +1 yıl Tabii ki ikimizin de değil. Kiralık villa 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yani niyetini açıkça belli etmiş işte daha ne desin art niyetliymis işte açık açık söylemiş kadın 😂
Beni kullanacak mi yani? Kirletip atmasın sonra. 😂
her şey yapabilir gitme her eve çağırana sjs
Beni takipten çıkmışsın bende çıktım 🙄
Önce sen çıkmışsin ama farketmedin sanırım. 😂
Hayır ben daha yeni çıktım 🙄senin çıktığını yeni farkettim çıktım ben
burada tartismasak 😂
Açıkça söylemek istediğini söylemiş aslında daha ne desin kadın.. 😄
Gazozuma ilaç atacak yani 😂
Bir kişi daha çağır yoksa kötü emellerine alet edecek seninkini 😂😂
Bu iyi fikir, kankam Esra'yi çağırayım en iyisi 😂
Çağır bencede
Ama o maniak da art niyetlidir ya. Olay başka şeye döner o zaman. En iyisi ben buradaki karakterli arkadaşlardan çağırayım. 😂
Aynen karakterli birini bul , sen !😅
Sitede çok var , geçilmiyor ama hadi desem hepsi gelir 😂😂😂
Diyorsun, hadi bakalım 😂😂
😂😂😂
Ağa be. Bunu da sen soruyorsan biz sana ne diyek şimdi 😅😅😅
Ben çok amatör adamım, bilmem öyle şeyler. 😂😂😂
bence hiç gitme niyetini açıkça belli etmiş çünkü ne hali varsa görsün bırak boş ver insanın aklına her şey geliyor çünkü
olsun gitme
Kadınlar erkekler kadar açık değildir. Yani birden fazla şeyi kastediyor olabilir. Evine gitmeden bilemezsin. Muhtemelen şaka ama. Ben öyle aldım.
Başrol oyuncusu gibisin dizideki bütün kızlar sana aşık 🤣
O nerden çıktı ya şimdi 😂
Öyle bişey yok. Niye aşık olsunlar? 😂
Gelde havuç doğrayalım demişşş
Tavşanım kaybolmuş gelde aralara saklanmış olabilir, çıkart demişşş
😂😂😂😂
Çok derin manası var usta yapma etme
Benim midem bulandı kusura bakma
Siyah poşet vereyim mi? 😂
Gerek yok yanımda bulunduruyorum zaten siteye girerken 😄
O zaman sorun yok. Hizmette sınır yoktur bizde ama tedbirli yolcuları da severiz 😂
Teşekkür eder, yine bekleriz 😂
Ayy git be napcan toprağamı götürecen 😂😂
Gideyim de mi beeeee😂😂😂
Heralde , kötü emel iyi emel artık ne çıkarsa bahtına 😂
Esra'yi da alıp gideyim ben en iyisi 😂😂😂
😂😂 bazen yorum yapamazsın
Yorumsuz diyorsun yani 😂
Ailevi sebepleri merak ettim 😂
Bu kadar cümlede takıldığın şeye bak😂😂
Oğlu görüşmemize izin vermiyor 😂
Malum bizim yaşta baba değil çocuklar karışıyor olaya. Dedeyiz ya 😂
Gazozuna limon sıkcak galiba 😏😏
Abuuuu, bu olmadı işte. Bari ayık olup tadını cikaraydim 😂
Yarı ayıkta gzl bak
Yarı değil de cakirkeyf olsa daha iyi olur be. Biraz rakı icirse tamamdır bu iş 😂😂😂
Hanımlara duyrulur 😂
Duyuru yapmayalım , hepsini yetemem şimdi ya 😂
Puhahah
Gel davulu çal diyor aga ne dcek
Hangisi 😂😂
Haremdekilerden birisi 😂
Listeye iyi bak , karışıklık olmasin
Yok yok baktım, 8 numara 😂
Ev kimin evi?
Tabii ki ikimizin de değil. Kiralık villa 😂
Saçmalamış takma kafana