Aşk Acısı için ilaç kullanmak mantıklı mı?

Merhaba arkadaşlar,

Şimdi yazarken basit normal görünecek ama aşk acısı semptomlarında genellikle uykusuzluk olur ben kendimi uykuya veriyorum ama uyandığım anda kalbimde gerçekten maddi bir acı oluyor sızlıyor yaşayan herkesin bileceği üzere.. Sosyal bir ortamım da yok bana bu acıyı unutturacak ve taze işsizim, uyanık olduğum zaman duvarlar bana bakıyor ben duvarlara hiçbir şey mutlu etmiyor devamlı bir ağlama hali var üstümde, iş aramaya gitsem bu suratla kimse beni almaz bir önceki aşk acısı tecrübemde bir hafta bir yerde çalışmıştım suratsızlığımdan ağlamaklı donuk halimden dolayı çıkarıldım. Üç günlük bir olay ama beni mahfediyor ev o kadar dağınık pis ki o pisliğin içinde yaşıyorum ve içimden asla bir iş yapmak gelmiyor yemek yapmak yemek yemek gelmiyor dün bir arkadaşımın kullandığı psikiyatri ilacından bir tane kullandım onun etkisi midir dün biraz birileriyle sosyalleştim onun etkisi mi bilemedim dün kalp sıkıntım gitmişti ama sabah uyandım geçen biten bişey yok ben zaten yeterince yalnız ve mutsuz hissediyordum hep bu yüzden yaşamak için çok isteğim yok normal zamanda da ama böyle extrem bir durum yaşadığımda dünya başıma yıkılıyo

• bu zamana kadar ilaç kullanmamıştım artık belli yaştan sonra bu hisleri insan kaldıramıyor psikologlar dünyanın parası, psikiyatriye gidip ilaç kullanmalı mıyım ya da benle aynı şeyleri yaşayıp aynı semptomları gösteren var mı nasıl başediyorsunuz?
Aşk Acısı için ilaç kullanmak mantıklı mı?