Konuştuğum kız beni engelledi?

Merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 5 aydır bir kızla Instagram üzerinden yazışarak ve sesli görüşerek konuşuyorduk lakin ben bu kızı 2. Ayda felan yanlışlıkla herhalde takip isteğimi kabul edince nasıl biri olduğunu gördüm ben ise fake hesap kullanıyorum foto felan hicbirsey yoktu bir gonderide tanistik ikimizde İstanbul'da okuyoruz o İstanbul üniversitesi hemşirelik ben yıldız teknik üniversitesi elektronik ve haberleşme mühendisliği okuyorum ben uzun zaman konuşunca artık beni görmesi lazım diyerek dün fotoğrafımı attım bana kalırsa fotoğraf attıktan sonra biraz konuştuk işte beni beğendin mi dedim iyisin felan dedi bence çok begenmedin dedim mesajalrima geç cevap vermeye başladı fotomu atınca sabah kalkınca da engellemiş ben geleyim mi senin yurda felan diyordum sarılma felan olmaz gibi konuşuyorduk çok konuştuk ama maalesef uyanınca engellemiş beni, ben şişman biriyim yakışıklı değilim tipsizim on uzerinden iki felan veririm kendime sizce ben bunu hakediyormuyum çok koydu bana ağladım ciddi düşünüyordum ben kızlaaa😔

Konuştuğum kız beni engelledi?