Avrupalı sevgilim neden böyle söyledi?

Arkadaşlar uzun zmaandır yıllardır takıldığım bir adam var. Ne kadar ayrılırsam da o ayrılmıyor. Çok sevdiğini söylüyor aslında ben de onu seviyorum ama neyse
Bugün telefonda konuşuyorduk, çok parası olsa ne yapacağını sordum sormaz olaydım. Bana türkiyede bir apartman dairesi alacağını söyledi. Beni ülkesinde istemiyor mu? Bu konuda şu an tartışıyoruz ama o zaman şöyle oldu. Buju söyledikten sonra sessizlik yaşandı biraz baya tuhaftı sonra hoşuma gitmediğini farketti vs hemen...'da ev alacağını söyledi (ülkemiz). Bu arada para yiyici muamelesi yapmayın bu piyongo flaan muhabbeti yoksa aramızda gayet eşit bir alışveriş var. Türkiyeyi de seviyor ama o yüzden mi söyledi emin olamadım. Gerçekten çok canım kaç kere ayrılsam da yazıyor. Bugün telefonum kapandı şarjı bitti onu engelledim sanıp 10 mesaj atmış. Ama her gün ilgili her saniye mesaj atar çok seviyorum ama bu beni üzdü. Bir diğer üzüldüğüm onda sevmediğim şeyler de aslında böyle hep bana ''sana hoşuna gitmeyen bir şey söylediğimde hep böylesin'' diyor.
Avrupalı sevgilim neden böyle söyledi?