AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Neden evlenmiş o zaman sorun var birisi vardır hayatında diye evliyim eşimle yaklaşık hergece beraberiz haftada 1 olsa neden derim çünkü bir kişi duramaz
oha haftada 1 olsa neden mi dersin o kadar libidon yüksek
Ben yatağa girdiğim an kocam in ki kalkar haftada 1 olsa suphelenirim
kac yasindasin kac aylik evlisin
25 in içindeyim 8 aylik evliyim 4 aylik hamileyim
o ne beeee siz hemen çalışmalara baslamissiniz nerelisin kocis nereli
Ben evliliğin 2. ayinda hamile kaldım da düştü 1 buçuk aylıkken bu 2. cocuk Trakya eşim 33 yaşında ondan erken yaptık çocuğu
Yaşım geçiyor dedi
onun yüzünden o zaman onun yasi yüzünden yani
Aynen
sana göre baya yaşlı bence o 8 9 yas farki var
Aynen aramızda yaş farkı var
evliligine 10 üzerinden puan verecek olsaydin kac verirdin
çok uzun sürerse sebebini sorarım benim işime gelir meraklı değilim zaten ilişkiye
diyelimki evlendin 5 bucuk ay olmadı
İllaki konusu açılır konuşulur sebebi öğrenilir
utanıyorum derse sana çok aşırı çekiniyorum korkuyorum derse 🤣
Derim bende yavaş yavaş aşarız o şeyleri
hic yapmasa daha iyi değil mi canına minnet değil mi senin
Evet ama bir Zaman sonra bebek yok mu diyen olur 😂
diyelimki bebek yok mu fiye sürekli soruyolar sana herkes ama seni cok darliyolar kociste yanasmiyor coum olarak bir seferlik çok aşırı yakışıklı bir erkekle yapip cocuk yapwr miydin 🤣🤣
Hayır yapmam
bosar mıydın
Şiddetli kavga varsa olur ama derdim herhalde böyle nereye kadar gidecek. Bende. Bebek istiyorum
Sevgilim evli eşiyle yatmıyor buna müsade etmiyorum demek herkes için de bu geçerlidir
hmm anladım
ne güzel
Aynen öyle
ee
Sen öyle mi yaptın?
ben evli değilim ki
Konuşurum onla ma ne yapıyım
ne yaparsın anlamadim
(ma) Kürtçe de başka anlamına geliyor dedim ki konuşurum onunla başka ne yapıyım
ne dicen adama
Dicem neden bu hareketleri yapıyorsun benimle ilgilenmiyorsun söyle eğer istemiyorsa yapmaya devam etmiyorsa boşanirim
asigim diyor sana seni seviyorum derse peki seni aldatmiyorum ama cok utaniyorum derse
Hee şey gerçekten seviyorsa aşıksa terapiste giderim onunla aşması için her türlü yardımcı olurum 🙂
terapiste gittinix diyelim hala utaniyor çekiniyor ama seni seviyor napardin
yapmiyor yapamiyor
Cok zor soruyorsun ama o anki duruma hislerime bağlı diyelim artık ne yaparım 🙃ama asla aldatmam sürmese boşaniriz
bosar miydin yani onu seni seviyor ama utanıyor yapmiyor dokunamam kiyaman diyor 🤣
Eğer ciddi anlamda aşamıyorsa tüm çabalara rağmen ben onu becerirdim ne yapalım iş başa düştü ahshs
ahahhahahahahaha sesli güldüm ben onu beceririm ne 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
İşte ben onu şey yapardım ahshs😂
Gözlerini ağzını kapatıp nanay dhdh
napcan takma oyuncak erkek siiiki yapa oenisle mi adami skcenn 🤣🤣🤣🤣
Ya bilmiyorum 🤣 baktık olmuyor yollari ayirirriz ne yapalım
düşünsene mahmekeye çıkıyorsun hkim soruyor derdiniz ne niye boşanıyorsunuz diye sen hakime beni becermiuor diyorsun 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Abi yok ya ilgisizlik derim herhalde 🙁Allah düşmanın başına vermesin ne diyim
aynen sorun büyük çok kötü bir sey sevmediğin bir erkekle evlendirseler seni görücü usulü yine peki sorun edrr miydin bunu
Evet istemediğim adamla evlenmeyi kabul etmem
görücü usulü evlendirilen cok öyle
Evet çevremde de çok Allah' yardımcıları olsun 🙏
mutsuz olan mi evliliginde
Ya benim arkadaşım kankam 17 yaşında iken 27 adamla ile evlendi kız hiç istemiyordu şimdi 19 yaşında yeni boşandılar kız çok şükür hedefine ulaştı adam takıkto ona şimdi işte sınava Hazırlanıyoruz o da
farzetki sende 24 yaşında biriyle evlendin aşiret var mutsuzsun asla bosanmana izjn vermiyorlar ne yapardın aldatmayı düşünür muydun asla ama asla izin yok tehditler ediliyor sana öyle diyelim
Bende Allah korkusu var asla aldatmazdim ama onunla boşanmak için herşeyi yapardimm
yahu yok böyle bir dey diyelim aşiret var diyorum adam bosanmanin b sinden bahsetmiyor tehditler söz konusu Birak boşanmayi evden cikartmiyor seni
Ozaman kaçarım ve gerçekten seven birini bulursam kaçarım ona ve dini nikah kıyıp birlikte de olurum evleniriz sonra
aldatirim diyorsun yani birlikte olurum derken cinsl iliski yani
Eğer gerçekten sıfır çareyse demekki evlendigim kişi beni hiçe saymış ve onunla olmamin bi manası kalmaz zaten.. ama eğer içinde bana karşı biraz olsun sevgi varsa o sevgiyi yeşertmeye çalışırım aldatmam
ama eğer zor sartlar aldatindaysan zaruriyse napcan o zaman aldatcan
Maalesef
ama bir sey diyim mi o durumda olsan aldatirken cok aşırı zevk alirsin bence
Niye
çünkü intikam atesiyle o hirsla yapilan verdiği cazibe heyecan o yasak tutkulu gelir dha da atesli svirsirsin bence o diger erkekle
Bilmiyorum artık Allah düşmanımin başına vermesin 🙏 Buarada aşiret ne alaka Kürt olduğumu mu anladın ahshs
ne bileyim aklima direkt asiret geliyor hsjsjdj
bence ama zevkten dört kose olursun kendinden gecersin aldatirken
Bilmem artık bu da fantezi herhalde aldatıcınxa zevkli olması * hiç doğru değil
adi üstünde fantezi zaten fantazilerin olagan seyler olmasini bekleymezsinki senin hic fantazin yok mu
Yok fantezim bi şey var aslında kimsenin olmadığı ıssız yerde sevişmek ahshs
issizdan kastin ama dışarda di mi 🤣🤣🤣
bence senin bir fantazin daha var tahmin edebiliyorum onu söylemiyorsun utaniyo cekiniyon
Söylüyorum evet varr şöyle ülkücü subay parmağında kurt yüzük var sakal hilal 30 yaş civarı biri ile 😀😀ben 19 yaşındayim sjfjf bu son fantazim bak söyledim
ohaaa sen 19 yaşındasin ama o 30 12 yas fark olcak sorun olmaz mi ahahhahaha
Sen yaşa mi takıldın Kürt biriyim ülkücü istiyorum demeye şaşırmadin🤣🤣benim için yaş sorun değil olgun seviyorum 🙃
olabilir ben insan ayırt etmemki türk biri ruslada olabilir italyanda bence senin asil fantazin bu değil tahmin ediyorumda aklimda bir fantezi var kesin onu istiyorsun 😅😅😅
Yok ülkücü Kürt sevmez ya ondan sjcjdj neymiş bakalım o fantezim
iki tane hilal bıyıklı 30 yaşında ülkücü olgun erkek 😅😅😅
ya da üç 😅
😀😀 yapma laa o kadarını kaldıramam ahshs
üç olmasada iki goz çıkarmaz ahahhaha
vardı ama di mi kabul et 🤣🤣🤣🤣
Evet iki olsun 😀 sonra gebereyim🤪
zevkten mi 🤪😜😜
Hem zevkten hemde ham yaparlar beni 😃🤣
dayanamaz misin 3 tanesine 😅🐈
Hayır bünyem kaldırmaz 🤧🤣
maksimum kaca dayanbilirsin ve kaç isterdin 😝
Max 2 😃 la. daha yaşım küçük koca Koca adamlar djdjd
ama 30 yaşında demesini biliyorsun daha demin soruyorum 12 yas fark var diye ona mi takildin diyorsun bana hahahahaha
30 yaşındaki bir adam yeter
yasin 25 26 olsaydı bu soruyu sorsaydim ve fırsatın olsaydı peki 2 tane hilal bıyıklı kurt yüzüklü yagiz türk delikankiyla issiz bir yerde kabul eder yapmak ister miydin 😅
Evet 😃 ama dini nikah kıyarak zina yapmam
manyak ayni anda yapcan diyorum deli misin kagayi mi yedin 🤣🤣🤣🤣🤣 iki tane diyorum dikkat et yani grup aynı anda iki erkekle dini nikah oluyor mu ki 🤔🤔
Ben ikisinide kıyarım nikah 😎
ahahhahah deli ya ee ayni evde mi yasican 🤣🤣🤣🤣🤣 ucunuz birlikte
Evet aynı evde 😃
hep grup mu yapardın yoksa mesela biri disarda ise varken diğeriyle digeri yokken digeriyle mi yapardın 🤪😜
düşünsene bir de ikiside tas gibiler cok yakışıklılar
Off djxjd onlar nasıl isterse öyle yapardım işte shsh
kız bana bakk dedigim gibi grup fantazin vardi di mi doğru mu tahmin ettim yani 😅😅
Yok bee sadece ülkücü fantazim vardı,🤧djxjd birbirmizi tersiz ya ters sert ilişki 😃
yani kısacası hard seviyorsun zorlu
Hıhı
peki 2 cok aşırı yakışıklı erkekle gruba gerçekte hayır der miydin
O anki duruma bağlı bilemem gerçekten
bir sey diyim mi gerçekten cok cilgin cesur gözü pek kızsın bence
Ahshs teşekkürler
bir fantazin daha var senin 😜🤪🤣🤣🤣
Ne
Afrikalı seyi çok aşırı büyük simsiyah kapkara zenciyle 🙈
Yok istemiyorum onu ben kumral kültürlü naif erkek seviyorum sadece ve ömrümü paylaşmak istiyorum sonsuza kadar 🙃
kiz adi üstünde fantezi daaaa işte sanki gerçek olcak olsada bir seferlik olcak ya cnsllik sadece 😅
bir sey dicem biraz komik olacak desemmi bilemedim jskskskd
Yok fantezi filan istemm ne varsa eşimle:D De bakiyim
dedik ya 2 erkek sende dedin zina yapmam 2 sinede dini nikah kıyarım dedin aynı evde yasattik senle onlarla aklima sey geldi biri hilal bıyıklı kurt yüzüklü ülkücü türk delikanlı digeri Afrikalı simsiyah kapkara zenci ikisiyle dini nikah kiyip ayni evde yasadigini bi hayal ettimde güldüm telefonun başında 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 sen kürt o türk digeriniz simsiyah zenci jeksjdjdj
kiz nere kactin yaa