Güncellemeler
+1 yıl
Devlet memuru falansanız burada gizliye geçince suç unsuru hakaret taciz içeren paylaşımların tespit edilemeyeceğini falan düşünüyorsanız yanılıyorsunuz.
Bunun kişide yarattığı suçluluk psikolojisi, yetersizlik hissiyatı ya da vicdan azabı nasıl bir şey?
NOT: Boşuna beklentiye girmeyin. Hiçbir soruma gizli üye almıyorum. Aptal herifler, mavi hesaplar bile her soruya her kategoriye gizli geliyor. Kimsiniz ya hayırdır. Kendinizi niye gizlemeniz gerekiyor. MİT elemanı mısınız ya da CİA'nin, Mossadın, KGB'nin Türkiye şefi misiniz mk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Herkes kendi tarzını yaşar kabul ettiğin şeyleri yaşarsın. ben aldatmadım aklimin ucundan geçmedi, aldatilmaktan da asla hoşlanmam..
👏👏👏👏👏
Teşekkürler 🌹🙏
Red Pill, bütün insanların duygusal olarak tek eşli ama cinsel anlamda çok eşli olduğunu öne sürüyor.
Erkeklerin hipogomik çok eşli, kadınların hipergamik çok eşli olduğunu söylüyor. Yani Red Pill kuramına göre erkekte cinsel seçicilik yok. Erkek, fırsat bulursa sevdiği kadını ondan daha düşük standart bir kadınla da aldatırken, kadınlar sevdiği ondan adamı ondan maddi görsel ya da sosyal anlamda daha üst segmentte yer alan bir erkekle aldatıyor.
Tabi ki Red Pill kuramı materyalist bir prakseoloji olduğu için olanı ya da olması muhtemel olanı anlatıyor ama idealist bir öğreti olmadığı için neyin meşru olup olmadığını öğretmiyor bize. Erkeğin kadının doğası budur deyip geçiyor.
Halbuki doğamızda olan her şey norm değildir. İnsanların cinsel anlamda çok eşli olması, aldatmayı ya da aldatılmayı meşrulaştırmaz.
İnsanın doğasında adam öldürmek de var, hırsızlık da var, tecavüz de var, uyuşturucu madde bağımlılığı da var. Ama buradan hareketle bunları normalleştirip rasyonalize etmek etik de değildir, vicdani de değildir.
İnsan, hayvani içgüdülerini eğitip meşru yöne kanalize edebildiği ölçüde insanlık vasfıyla öne çıkabilir. Yoksa attan, eşekten, kediden, köpekten, maymundan, gorilden çok da bir farkımız yok biyolojik anlamda.
Basit bir örnek vermek gerekirse olaya sağlam ve mantiksal bakmalıyız. Bu bir sağlık sorunu değil değilmi? bu olmuş olsa bir dr dan yardim alip dediklerini dinlemek mantikli gelir. bir insaat isi olur bir makine arzasi dogru teknik ekipman ve usta lazim. red pill nedir? ayni ortak bir platform ve sapik insanlarin düşünceleri ni kabul ettirmeye hedef alan bir topluluk platformu.. bunu bur iliskide adlandirip ortaya çoklu eş doğru karardır aldatma normaldir demek.. o tezin içinde kendini kandirip, ben buna inanıyorum demektir. yani aldatmam lazim demek. bu doğru bir tez değil bunun yanlış olduğunu bilmelsiniz. bu teze hak vermek evliligin sonu demek tir. kiz aramaz sin kadin kiz dürüstlük ahlak hepsi biter.. buradaki sanal sunumlar ve sapıkça paylaşımlar en büyük yaradir. ben hepsini karşı yaşayan kendi ahlak prensipleri olan bir kişiyim. Bir yanlışa sirtimi dayayip bende onalrdan im diyemem.. bu tezi unut kadani boş seylerle doldurma derim. o internetin kaosu anonim hesaplardan yapilan sacmalik..🌹🙏
@sananedergibi Hocam şimdi madalyonun iki yüzü var.
1. YÜZ: Red Pill özünde kadın avcısı ya da kadın düşmanı içi boş sapık dogma bir ideoloji değildir. Referans noktası evrimsel psikoloji/evrimsel biyoloji olan ve ilişkiler üzerine geniş ölçekli saha çalışmalarıyla tezleri doğrulanmış ama sonuçlanmamış hala genişleyen, temel ilkeleri sabit olmakla birlikte tali konularda zamanının şartlarına göre değişim ve genişleme gösteren bir düşünce pratiğidir.
Sapık, dogma ve içi boş olan şey Red Pill değildir. İnsan doğasına aykırı olan toplumsal cinsiyet eşitliği zırvasını ortaya atıp erkeği feminen, kadını maskülenleştirerek dünyayı cinsiyetsizleştirip insan nüfusunu azaltma ya da niteliksiz hale getirme amacı güden zorba feminist toplumsal anlayıştır.
Red Pill bize kadın erkek doğasının aynı olmadığını, kadın erkek cinselliğinin, ikisinin de cinsiyet rollerinin ve cinsel stratejilerinin farklı olduğunu öğretir. Kısacası Red Pill, kadın erkek ilişki dinamiğini ahlaki öğretiler değil evrimsel gerçekler temelinde izah eder.
Bugün yeryüzü, Red Pill tezlerini inat ve nefret üzerine inkâr edip terkedilen ve aldatılan erkekler ve kadınlarla doludur.
2. YÜZ: Benim eleştirdiğim yüz... Red Pill erkek/kadın doğası ve kadın erkek ilişki dinamiklerine dair tüm gerçekleri öğretirken meseleyi etik çerçevede olması gereken çerçevede değil olması gereken yörüngede ele alıp insanın ilkel içgüdülerini eğitmesini tavsiye etmesi gerekirken tam aksine bunlar üzerinden ilişkilerde bir strateji/taktik savaşım önermesidir. Benim Red Pill'e dair temel eleştiri ve itirazım budur.
Ayrıca meseleleri şahsileştirmeye gerek yok. Ben hangi düşünce sistemine ne kadar inanıp inanmamam gerektiğini ve o düşünce pratiğine dair neyi satın alıp almamam gerektiğini bilecek yaşa ve donanıma sahibim çok şükür.
Yine de önerilerin için teşekkürler.🙏
*Benim eleştirdiğim yüz... Red Pill erkek/kadın doğası ve kadın erkek ilişki dinamiklerine dair tüm gerçekleri öğretirken meseleyi etik çerçevede olması gereken çerçevede değil olan ya da olması muhtemel hadiseler yörüngesinde ele alıp insanın ilkel içgüdülerini eğitmesini tavsiye etmesi gerekirken tam aksine bunlar üzerinden ilişkilerde bir strateji/taktik savaşım önermesidir.
Yok abi iyi bak o konuya evlen esin seni sen esini aldat modu bir furya o insanlari bilgilendirmiyor kaosa sokuyor. Şu an dusun o kavramda kal evlen yani normal gibi o furyaya katil.. tabi yazmakta kötü de anlam olsun. karin baska sen baks iliski pesinde koş gibi.. bak noktasi. Bu konunun? çoklu... ile alakali fatkli ruh hisler vs beni asar yazmak ta bana dusmez benim uzaktan yakindan konum dahi olamaz. abi bu konular.. saygilar🌹🙏
@sananedergibi Yok azizim. Ben o teoriyi en doğru kaynaklardan okudum. Senin dediklerinin hiçbirini önermiyor. Birbirinizi aldatın demiyor. Ha Kırmızı Hap'a itiraz ettiğim noktalar var. Körü körüne iman ettiğim bir din değil benim için ama senin anlattığın ölçekte marjinal uçlara sahip bir düşünce değil.
Her insnani sistemin eksik, aksayan, hatalı, çıktıları olabilir. Sonuçta Cebrail vasıtasıyla bir peygambere inmiş mukaddes bir kitaptan bahsetmiyoruz.
İnsanın icadı olan hiçbir şey yüzde yüz hakikat değildir, yüzde yüz batıl da değildir. Bu tip paradigmaları okuruz. Hayatın içindeki pratiklerle teyit ederiz. Doğru olan kısmı alır, yanlış olan kısmı çöpe atarız azizim.
Bu nedir bakin size söylemek isterim açıklık olsun diye.. ben bir duygu yaşarım ayrilik aci ya da ask vs diyelim.. birisi de buna video çeker.. nedem çeker bunu.. bu aciyi o yaşamadığı için çeker ve paylaşır amaci nedir? tiklanma izlenme ama acinin ne olduğunu bilir mi? hayir.. ayni bu olay o ama biriside gider o videoya beğeni atar ya ayni ben ask acisi çekmiş der izler.. halbuki alakasi yok o para kazandı sen acini daha da deprestirdin.. ya da o p aciyi bile yasadi say.. kimse ayni ortam zemini hazirlayip ayni sekide acilar bir olmaz abi. maddiyattir. anne baba aldatmak tir vs vs say biter. sehir hayati ile koy hayatinda askin bitmesi bile ayni değildir abi.. yani birileri birilerine dogru olmayan kaynaklardan bir akim baslatir. bunu insanlara empoze dikkat edin buraya empoze etmeye çalışırlar.. bu 1 den baslar ciftlik bank gibi ya da saadet zinciri düşün abi. o onu o onu çeker paylasir.. saglam kaynaklar degil bir uzman anlatimi degil sapik bir toplum hurafeesi bu.. ona buna derken al sana da abi gelmis bu bulaşmış. Biz mantik insaniyiz bilime saygımız var o insanların dedikleri dogrudur asla itiraz etmeyiz de bu ne abi. kafandan at sunu bu bir pislik zincirin yeni halkasi.. sayanistler neler gördük tarihe bak. ben buna hic bir suretle katilmiyorum hic te dogru bulmuyorum. Sen onalrin bile abi bak mantigin var kirmizi... acma abi cocuklar da var... diger dedigin katılmadığını ifade ettigin konu var demi... bir dogrulukta 1 şüphe asla olmaz en ufak şüphede o doğruluktan kopmuştur tartışmaya kapalidir. benlil konu degil abi bunlar ben ahlaki bilimsen gerçekler peşinde bilgi paylaşıp o degerler de konu varsa dinler yazarim ama bu konu dogru şeyler savunmaz ama acmakla iyi yaptin demiyorum. benim fikrim ce kapanmali bu silinmeli. yayilir bunu fiesat bilen zihniyetler bakin bu var ya bu yapilir abi tam benlik der hoş olmaz. bu gibi bilime dayanmayan kaynaklar tolumsal çöküşlere sebep verir saygilar abim🌹🙏
1. Red Pillin bilime dayalı olmadığını, dört tane it kopuk icadı olduğunu iddia etmen aşırı düzeyde komedi içeriyor.
Hakkında neredeyse 1 cilt kitap dahi okumadığın bir akım için bilime dayalı değildir diyebiliyorsun.
2. Zaten toplumsal çöküşü yaşıyoruz günaydın. Sen toplumsal çöküşten ne anlıyorsan. Ne olması gerekiyor daha toplumun çökmesi için. Ama bu çöküşün daha 15-20 senelik Red Pill ile bir ilgisi yok.
Toplumsal cinsiyet eşitliği denen zımbırtıyı aşılayan ve bütün erkekleri uydu erkeğe dönüştürmeyi amaçlayan köhne cinsiyetçi feminist sosyal ve hukuki yapılanmadır.
3. İnsanın ürettiği her fikir sisteminde de şüphe ve tereddüt içeren bölümler, sorgulanması gereken kısımlar olabilir. Ama bu demek değildir ki bu fikir sistemi bütünüyle çöp. Bu kadar toptancı düşünmeye gerek yok. Hayat siyah beyaz kutuplardan ibaret değildir. Gri tonlara gözünü açmayan bir toplum bir adım bile ileriye gidemez bir adım bile.
4. Red Pille bir toplum hurafesi demek için ya ölümüne feminazi ya da babası değil annesi tarafından yetiştirilmiş mavi hap kültürü ve enformasyonuyla büyütülmüş bir uydu erkek olmak ya da hayatın boyunca 1 satır Red Pill okumamış olmak gerekiyor.
Ürettikleri tüm saçlar, bilimsel öğretilere ve akademik çalışmalara dayanıyor.
Aldatıldım ama aldatmadım. Aldatmayı tamamen karaktersizlik olarak görüyorum. Bunun bahanesi olamaz.
woman with green flag... Zaten simandan belli aldatmayan karakterli bir insan olduğun. Yüzün çok temiz maşallah.
İyi kadınların yüzünde meleksi bir güzellik olur şefkat uyandırır. Kötü kadınların yüzünde şeytani bir güzellik olur şehvet uyandırır.
Təşəkkür edərim, çok naziksiniz.🙏🏻
Senin yaşında sevgililerim oldu son birkaç yılda. Hepsi de senin gibi kapalı, hanım kızlardı. Onlara hiçbir yanlış yapmadım, hiçbir şeye zorlamadım. Hatta ilk teklif eden onlardı. Ama terkedilen taraf yine ben oldum.
Ayrılırken şunu söylediler hep. Fikret, sen çok beyefendi bir adamsın. Karakter olarak da birçok erkeğin üstündesin ama ben sana karşı artık bir şeyler hissedemiyorum.
Erkekler, uyumlu ve güvenilir kadınları sever.
Kadınlar ise ulaşılması zor, gizemli ve tehlikeli erkekleri sever, onlara bağlanır.
Fikonun bir gizemi, bir numarası yok. İçi dışı bir. Yüreği insan sevgisiyle dolu. Öfkelendiği zamanlar olur. Ama kimseye nefret beslemez. Yalan söylemez, hırsızlık, dolandırıcılık yapmaz, alkolik ve uyuşturucu madde bağımlısı da değil. Kavgacı, kabadayı da değil. Koluna jilet atan bir psikopat lümpen de değil.
Eeee geriye ne kaldı ki. Ben kız olsam ben de Fikoyu seçmezdim.
Seçilen değil seçen olmak önəmli. Başkalarının size bakış açısı kötü diye bu diğer kızları da kötü yapmaz ki. Veya her erkek de bir değildir. Siz kəndinizden eminseniz gerisini boş verin. Geçmiş geçmişte kalmış, önünüzde daha güzəl günler olacağına inanın.
Hayır hiç aldatmadım ya da aldatılmadım ama dolandırıldım
aldattım sanaldaki birini ama çok pişman oldum sonra zaten ayrıldım ben
Düşünce bile olarak başkasını düşünmedim hayatım da birisi varsa
Benim sevgilim bile düzgün olmadı ki biri vardı o da azıcık sürdü zaten uzak mesafeydi başka yok😅😅
Aldattım. Suçluluk duymadım.
Neden aldattın hocam. Ayrılmak gibi bir opsiyonun varken.
Anlatmakla olmaz onu yaşamak gerekir.
Ufaktan da olsa aldatıldık
Aldatıldım.
Aldatılan kaybeden değildir. Aldatan, aldanmıştır, aptaldır.
Aynen öyle sonra geri geldi yine aynı..🙄
1 kere aldatan 10 kere de aldatır 100 kere de aldatır. Niye geri gelmesine müsaade ettin.
Hataytı yaptım işte geçti artık😑
Evet aldattimda aldatıldımda
Buna şimdi gelirler vay be aldatmış diyen olur ulen en azından ben evli değilim. millet burada aldatmanın kitabını yazıp master yapmış sonra burada çıkıp kocam söyle karım böyle diye övünen g@v@tlar gibi olmadık en azından
Neden aldatma ihtiyacı duydunuz hocam. Ayrılık gibi bir opsiyonunuz varken.
Sevgilimle alakalı bir durum değil tamamiyle benim birinle hesaplaşmam