Sevmeyen adam bunları der mi...
Eşim olmanı istiyorum.. senle ciddi düşünüyorum (daha bulusmdk) 2 hafta sonra buluscaz fakat resimlestik... fikrim degismycek vs diyor sizce ciddi mi
Sevmeyen adam bunları der mi...
Eşim olmanı istiyorum.. senle ciddi düşünüyorum (daha bulusmdk) 2 hafta sonra buluscaz fakat resimlestik... fikrim degismycek vs diyor sizce ciddi mi
:) daha buluşmayan geriz. bunları diyor ve sende ciddiye alıyorsun öyle mi , nasıl bir açlık nasıl bir saflık sizinki. seni zükmeyi kafaya koymuş , tüm tuşlara basıyor ikna için.
böyle bir geriz. gerçekten evlense evleneceksin yani öylemi. Bari çocuk yapmayın. ülkede yeterince ap. tal var
Tam tersi... ciddi niytle konuşuyoruz
buluşma olumlu geçerse söz olur... Gcmzse konuşma kesicez.. öyle konuştuk.
Hiç kötü bir yanını görmedim..
senin gibileri kandırıp züküp bırakıyorlar
Kandırılcak bir kadin değilim...
Fakat beni kandıran da kendini kandırmış olur
Kaç yaşında insanlarız evlilik niytlye konuşup buluşacaz aklmz fikrmiz cinsllkte değil. Ki bunu anladgm anda konuşma çoktan silinmiş olurdu. Fakat öyle bişey görmedim
kaç yaşında insanlarsınız da hiç görmediği karşısında oturmadığı biriyle evlenelim diyen birinden koca mı olur. insna tanır biraz. neyse evlenirseniz de dediğim gibi çocuk yapmayın siz
Ya öyle demedi sen anladığın kadarıyla yorum yapıyorsun...
Adam diyor ki seni tanıdığım kadarıyla aklımdaki evleneceğim kadınsn diyor.. o yüzden seni bırakmak istemem diyor sen ise direk dış görünüş den gidiyorsun seni görmeden nasıl böyle diyor her şey dış görünüş dehilki önemli olan uyuşmal anlaşmak ve biz de bu var aksi bişey olmadı adam da bnu dile getiriyor illa senle evlcnm diye bişey demedi
evlilik gibi kelimeler bir kadına umut verir , hayaller kurdurur ,
eğer görüştüğünüzde sen beğenir o seni beğenmezse çok üzülürsün.
Erkek bu cümleleri kurarken daha sorumlu davranmalı , daha hassas olmalı.
Bir erkek daha buluşmadan bu sözleri söylüyorsa, emin ol zayıf karakterli birisidir ve boşta kalmamak amacıyla seninle sevgili olmak istediği için bunları söylüyordur. Bende internetten çok sayıda kızla konuştum, insan buluşmadığı birisinden hoşlanabilir fakat direkt evlenmeyi düşünmek saçmalık. Böyle diyen bir erkeğin kendisine de saygısı yoktur. Sen bu kişiye çok fazla güvenme.
Yüz yüze görmeden bişey demk istemiyorum açıkçası
İyi o zaman konuşmaya devam et. Fakat buluşmadan evlenmeyi düşünmek bir yerde de saçma bir durum. Bu kişiyle nereden tanıştınız ki
Aynı şehirdeyiz... ortak tandklar var.. vs. Çok ortak yönümüz var. Muhafzkar bir aileden geliyor. Bilmiyorum fakat tam evlencilk bir erkek öyle diym
Cevap
1Cevap
Öyle adamdan uzak dur derim. Mantıklı birisi değil ve amacı farklı.
Sencə daha seni görmeden doğru düzgün tanımadan sana "Seni seviyorum bitanem, hatunum ol." deməsi nə kadar mantıklı? Evlilik ve sevmək o kadar basit olsaydı şuanda kimsə yalnız olmazdı. Sağlam adım at.
Uyardım... beni görmeden böyle şeyler deme dedim ama içimden geliyor kndimi tutamıyorum dedi... Bnde bişey demedim artk yinede buluşmadan sonra neticelenir.. yoksa bnde onun gbiym görmeden duygulr daha ağır basabilir
Ben öyle adamdan soğurum ama senin tercihin.
Bende farkındayım dediğinin.. banada garip geldi fakat adamdan hoşlanıyorm o yüzden onu gerckte görmeden bitirmek istemiyorum.. sapk falan olsaydı çoktan silmiştim. Fakat gerçkten saf bir insan olduğunu düşünüyorum
Sen bilirsin canım ama şüphelendiğin bir şey olursa bil ki şüphen gerçektir.
İlk sevişmeye kadar ciddi olur sonrası lay lay lom tekme
Sevisme olmyck.. ciddi düşünüyorz buluşma olumlu geçerse söz olur... Gcmzse konuşma kesicez.. öyle konuştuk.
Ne zamandan beridir konuşuyorsunuz
2 ay olcak... Bir 10 gün sonra buluşacaz.. bildim bileli böyle iltifat eder bna..
Bilmem olabilir seviyor olabilir ama biraz acele gibi...
Flört sevgili bize göre değil cnkü.. olursa ciddi olur söz olur. Olmazsa konuşmayi kesicez.. buluşmada netleşir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?