• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Erkekler mi çok sever yoksa kadınlar mı?

Bravehrart
Bravehrart Takip Et
Master Yaş: 24
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
04
Yapay Zekaya Sor
İlişkiye göre değişir.
Güncellemeler
+1 yıl
Kadın, erkekten daha çok sever.
Sevgi Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
5 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • ŞairBirBey
    ŞairBirBey Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Aşk ve sevgi, cinsiyetten bağımsız olarak insanların yaşamında önemli bir yer tutar. Her bireyin tercihleri, deneyimleri ve duygusal yapısı farklıdır, bu nedenle genellemeler yapmak zor. Erkeklerin veya kadınların hangisinin daha çok sevdiği konusunda kesin bir yanıt vermek mümkün değil çünkü herkesin sevgi ve ilişki deneyimi farklıdır. Her iki cinsiyetten insanlar da sevme ve sevilme ihtiyacını hissederler ve bu duyguları farklı şekillerde ifade ederler. Sevginin yanında saygı ve sadakat oldukça bir birey, erkek de olsa kadın da olsa sevmeye devam eder. Sevme duygusu cinsiyeti olan bir duygu değildir. Sevme duygusu kriterleri olan bir duygudur. Bu kriterleri karşılayacak olan da bireylerdir.

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Besiktas_JK
    Besiktas_JK Takip Et
    Bilge Yaş: 110 , eic 99%
    +1 yıl

Sevme ve ilişkiler konusu hem kadınlar hem de erkekler için önemli bir konudur ve her insan bu konuda farklı deneyimler ve tecrübe durumuna sahiptir. Genel olarak, hem erkekler hem de kadınlar derin duygusal bağlar kurabilir, sevebilir ve ilişkilerde başarılı olabilir.

Cinsiyet farklılıkları, insanların duygusal ifade ve ilişki taleplerinde farklılık gösterebilir. Bazı çalışmalar, kadınların duygusal ihtiyaçların daha belirgin olduğunu ve duygusal bağlar kurma konusunda daha hassas olduklarını göstermiştir. Bu yüzden kadınlar demem daha doğru olur. Ancak, bu her birey için geçerli olmayabilir ve genel geçerli bir kural değildir.

0
    0 Yorumla
  • ÇağataySancaktar
    ÇağataySancaktar Takip Et
    Xper 7 Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Erkek/Kadın diye ayırmak doğru olmaz. Herkesin yaşadığı sevgi biçimi farklıdır. Kimisi, çıkarı için sever gibi yapar; kimisi, gerçekten sever. Kimisi, paraya ve güzelliğe bakar; kimisi, karaktere ve zekaya. Genellemekten kaçınmalı ve her iki cinsiyette de iyi/kötü karakter olduğunu kabullenmeliyiz.

1
    0 Yorumla
  • psychoparadıse
    psychoparadıse Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 93%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı.

Kadın daha çok sever top noktasına gelince yavaş yavaş düşer. Erkek aslında kadından daha çok sever ama belli bir dönemden sonra aynı derece de kesilir. Erkek anlık yaşıyor duygularını. Kadın duygu patlaması yaşıyor ve daha uzun süreli o duyguda kalabiliyor.

1
    9 Yorumla
    • Karayeller28
      Karayeller28
      +1 yıl

Knk Erkek ve Kadını yazdıklarında değiştirirsek tamamı doğru 🤣👍

Yorumla
    • psychoparadıse
      psychoparadıse
      +1 yıl

@Karayeller28 la erkegin aski bosalana kadar. Seksuel olarak kendine es seciyor. Kadin hayata gore, yasatabilecegi kaliteye gore es seciyor. Bu yuzden erkek seksuel olarak hevesini alinca kadini eskisi gibi sevemeyebiliyor. Kadin ise kendisini mutlu ettigi surece ( seksten bahsetmiyorum) askina bagliliga devam ediyor. Bunlardan sonra oku bir de 😅

Yorumla
    • Karayeller28
      Karayeller28
      +1 yıl

Doğrusu şu yorumun için Erkek ilişkide bireyselleşir bireyselleşmeye gider çünkü performans yükü altındadır Tarih boyuncada böyle olmuştur. Cinsel ilişkiden sonra sevgisi bitmez Normalde şayet en başından bu niyetle yaklaşmamışsa En basitinden bir erkek çocuğuna baktığında yeni alınmış bir oyuncak olsun mesela kamyonet bir süre sonra bir kenara kaldıracaktır. Ama eğer olurda çalan olursa kıran olursa çocuk delirir Zannedersin ki artık hiçbir değeri yok Bu ilişkilerde de aynı dinamiği görürüz. İşte başta ilgiliydi şimdi niye değil sorusu örneğin Kız ayrılma manupilasyonu yapar Erkek hemen peşinden koşmaya başlar niye sevgisi arttı diyemi Hiç azalmamıştı ki zaten Stabildi Elinden gitmesin diye arkasından koşuyor mesele bu Kadınlara gelirsek Kadınların duyguları anlıktır geçicidir sürekliliği yoktur Aksine erkeklerin duyguları stabil uzun devamlı seyreder. Hatta kadınların duygu durumundan bir duygu durumuna atladıkları sıkça görülür ki Çok büyük oranda Borderline piskolojik hastalık bu yüzden kadınlarda görülür. Zira borderline duygu atlamalarının yoğunluğuyla bilinir ERkekde baya nadirdir. Yine aynı şekilde duygusal boşluktaydım bahanesi Kadınların ilişkilerde yaptıkları hataların en çok dillendirip ön aldığı gerekçedir Neden en çok ilişkilerde anlık hataları yapan taraflar Çünkü DUYGUSAL VE DÜRTÜSEL haraket eden yine kadındır. Son olarak ayrılıklara bak en sık ve en çok terk eden taraf kim Mesela boşanma davalarının %70 inden fazlasını neden kadın açıyor. Erkeklerin çok daha sadık olduğunu pek çok örnekte neden görüyoruz Aynı şekilde Madem ilgi göstermiyor Neden ilişkiyi bitirmiyor anlamıyorum Diyen neden bu kadar çok kadın var. Sence sevgisi ve duyguları anlık olan taraf mı bunu yapar Yoksa uzun süren taraf mı Kimden nerden ne şekilde bu bilgileri aldın bilmiyorum Ancak söylenen herşeyin tam tersi oluyor. Resmen Ters algı çarpıtması gibi bir şey

Yorumla
    • psychoparadıse
      psychoparadıse
      +1 yıl

@Karayeller28 Sen tum dunyayi Turk kulturunu yasamis, bu cografya kadini saniyorsun dostum. Hic cikmadin mi disari. Senin bu soylediklerin bu cografya kadini icin gecerli. Neden bosanmalarin %70 inden fazlasini kadinlar aciyor? Cunku haklari var artik. Bundan 50 sene once kadin bosanmayi agzina bile alamazdi dunyada boyle haklarinin oldugu ulke sayisi parmakla sayilacak kadardi. Ayrica borderline hastaligni sadece iliskiye yorman da sacma. Erkek cinsel isteklerini karsiladigi yemegi pistigi surece kadini siradanlastirir. Bu hayvanlarda da insanlarda da aynidir. Ureme durtusu. Kadinlar matinelerine katildin mi hic? Erkek arkadaslarinla muhabbetlere girmissindir diye tahmin ediyorum. Erkeklerden de kadinlardan da yasadiklari sikintilar ve partnerlerinden istedigi seyleri dinlemedin mi hic? Ayrica verdigin ornekler hep belli bir egitime sahip bilincli bireylerin verileri. Hanginiz annesinin borderline hastaligina yakala digini soyleyebilir? En azindan benim neslimde neredeyse hic. Cunku bu hastalik tanisi alan kisiler psikologa gider duzenli olarak sence halkin cogu gidiyor mu? Ya da kadinlar iliskilerini kurtarmak icin mi psikologa gisiyor erkekler mi? Yani sunu ozetlemek istiyorum. Sen egitimli belli bir sosyal statuye sahip insanlarin tanisini aldigi hastaliktan bahsederken psikologa evliligini iliskisini kurtarmaya giden insanlarin kacta kacinin erkek kadin oldugu verisini paylasirsan meden cogunlukla kadinlara bu tani konuyor anlayacaksin. Kamyon ornegi gsrip benim tezimi savunmak icin kullanmissin resmen kanks. Velhasil kelam... Erkek kadin gibi degil anlik cok sever elde ettiklerini elde edince soguyor. Icgudusu uremek olan bireylerden bahsediyoruz. Kadin ise hayat boyunca kendisini mutlu edecek kendisine ilk gunku gibi hissettirecek erkek arayisinda. Uremek onlar icin oncelik degil. Ilk insandan neredeyse bu yuzyila kadsr bu durum boyleydi. Ki bana sorsan onlar red etse de hala bu yuzden seviyorlar. Dolayisiyla o kisiye olan sevgisi uzun solukludur.

Yorumla
    • Karayeller28
      Karayeller28
      +1 yıl

Bunun türk coğrafyasıyla alakası yok ki küresel şeylerden bahsediyorum Hastalığada indirgemedim Borderline kadınlarda çok görülüyor çünkü Duygusal atlamalar yaşıyan duygu durumundan duygu durumuna geçen Kadın olduğu için Borderline en çok kadınlarda görülür çünkü Bu piskolojik rahatsızlığı olan kişiler bir sıcak bir soğuk geçişleri sık sık olur. BOşanmalara gellirsek günümüzde kadınlar buna teşvik ediliyor ve onlara toz pempe hayaller sunuluyor her şey harika olacak şeklinde öte yandan Sosyal medyalarından dm kutusuna yüzlerce abaza yazınca ufak tefek bahanelerle ayrulıyorlar ayran gönüllü davranıyorlar Son zamanlada ki boşanma davalarında Şiddet aldatma kumar şiddetli geçimsizlik gibi sorunlar yok pek çoğu boş beleş sebeplerden Piskoloğa gitme argümanın tamamen saçmalık ben Sen benim anlattıklarımı anlamamışsın bile bu tip piskolojik rahatsızlığın kadınlarda çok olması normal çünkü bu tip bir hastalığı doğurmaya yatkın yapısı kadınlarda var diyorum 2. kez Sen sana satılmış palavraları sıkıyorsun sadece hiçbirinin temeli dayanağı yok. Kamyon örneğinden bunu mu anladın O zaman okuduğunu anlamanda sorun var senin Senin argümanını desteklediği kanısına varman Düşüncelerinde aşırı bencil davranıp dikkafalılık ettiğini gösteriyor Okuyan kişi örnekten Argümanının nasıl çürüttüğünü anlar Kadınlar onları mutlu edecek değil Kendilerini güvende hissedip Aynı zamanda arzu duyabilecekleri erkekleri aralar Güvence sağlayıcılık ve ARzu bunada DUAL SEÇİLİM stratejisi denir Bu yüzden efendi erkekleri damızlık inek olarak kullanırken Alfa yani serseri p, iç erkeklerle ilişki yaşarlar Bununda pek çok alt nedeni var Fakat sen Aklı feminize edilmiş beyni yıkanmış medyanın sattığı yalanlarla kandırılmış bir erkeksin ki Kadınların mutluluğu aradığını zannediyorsun hey gidi hey

Yorumla
    • psychoparadıse
      psychoparadıse
      +1 yıl

@Karayeller28 Ashshdhdh cok guzel giderken birden scmissin. Neden biliyormusun? Cunku kendini ben biliyorum diye satmaya calisiyorsun. Ben cumlemi senin bildigin sana benim bilsigim sana diye bitirmistim de sigmadi yorum alaninaUnutma yaptigin is ile okudugun okulda aldigin bilgi arasindaki iliski neredeyse hayalet formu kivaminda. Yasanilan seylerle senin guzel cumleler kurarak anlattigin seyler cok farkli. Tipki bir seyin olmasi gerektigiyle gercegi arasindaki fark gibi. Okuduklarini satma cik piyasaya gor bakalim nasilmis bu isler. Neyse senin gibi ben bilirim sen palavra * falan gibi bilmislik taslamayacagim. Medyanin sattigi ana akimin sattigi seylere inanmissin demissin. Ben kimim neyim neciyim bunu bile bilmeden kafanda kurmus oldugun kaliplara beni oturtman bile ne kadar gercekten uzak tespitlerde ve yorumlarda bulunduguna bir ornek kanks. Ben cevremseki insanlari bu bahsettigin seylerden uzak tutmak uyandirmak icin caba veren, size yalan soyluyorlar diye uyarabilsiklerimi uyarmaya calisan modadan ve ana akimdan kacan daha cocukken bile bir hoca ya da bir ogretmen bana anca seklini temelini anlatir olaylarin arastirmadan kendim gormeden hicbir gercrge inanmam diye yasayan bu dusuncem yuzunden cokca dislanan birisiyim. Burada tam batirmissin. Ayrica tekrara dusuyorum ama guzel cumlelerle ya da bilmedigimi umarak vermis oldugun safsata bilgilerle alt edemeyecegin kadar kendini bilen biriyim. Ve tekrar, senin bildigin sana benim bildigim bana yarar. Haydi kal saglicakla...

Yorumla
    • Karayeller28
      Karayeller28
      +1 yıl

Sadece alaya dayalı utandırma manupilasyonları ile cevap vermişssin Sıçı, p batırmanın güzel bir ironisi olmuş senin için ve yazdıkların için Ben bilirim edalarıyla beni suçlayan olarak yeni bir ironi yaparak ""arastirmadan kendim gormeden hicbir gercrge inanmam diye yasayan bu dusuncem yuzunden cokca dislanan birisiyim. ""Gerçektende oldukca mütevazi bir söylem Bir insan kendisini anlatıp ancak bu kadar tezata düşer Bİlmişlik taslamak ayrı bir ironi söylediklerinin medyanın palavrası olupda gerçekmiş gözlemmiş gibi ifade etmek ayrı bir garabet. Benim söylemem gerekenleri benim yerime söylemişssin bana bi söz kalmamış diyebilirim bu güne kadar Ortada kadının mutluluk aradığından tut Duygularının stabil uzun vadeli kalıcı oluşuna kadar Feminenlik kokan cümleler resmen Gerçekte gözlemde biz bunu görüyormuyuz cidden resmen şaka gibi Dediğin doğru olsa her gün efendi hanımcı erkek hezayanlarını okumaktan görmekten usanmazdık Mutluı edebilmek için bir tarafını ayırıyorlar Sonuç Serseriye bi günde vermekle bitiyor Evet kesinlikle mutlu olmak ve Evet kesinlikle duyguları uzun vadeli ve stabil Zaten o yüzden kılıfları DUYGUSAL BOŞLUKTAYDIM oluyor. Neyse Bildiğin okuduğun öğrendiğin her şey sana tersinden satılmış Argümanın yoksa karşındakine utandırma alay yaparak kendini küçük düşürme bari diyorum gerçekleri bilen bilsin yeter.

Yorumla
    • psychoparadıse
      psychoparadıse
      +1 yıl

@Karayeller28 O bahsettigin genel insan problemi kafasiz insan. O kadin bad boylara verirken sen barbie bebek * pesinde degilmisin? Bunun kadini erkegimi var. Cozumleyemedigin yerlerde benim cozumlemelerimi bana satarak hakli oldugunu dusunmen egosol problemler yasamanla alakali. Ogretilmis caresizlik seninki. Boyle okudum boyle yaziyorcusun... Kim ne derse desin insanin kendisini olusturan temel sey yasanmisliklari. Tabii ki kendi gozlemlerime gore yasayacagim. He bu seviyeye gelmen icin cokca ortama girmen lazim. Kendini gelistiren herkes dogruyu yanlisi ayirt eder. My way denilen bir kavram var aq ona da mi uzaksin. Sen sana dayatilan bilgilerle yasamaya devam et mutluysan ne guzel. Buraya gelip sorana verdigim cevaba ahahah bunun soylediginin tam tersi diye satasman bile ne kadar megolamanyak oldugunun kaniti. Sen simdi iki saat cevap yaz. Ben bildirim gelince ya hadi sttir git mk deyip okumayacam. Hayatim boyuncs bir megolamanyaga laf anlatilmayacagini cok iyi anladim. Sana senin bildigin sana benim bildigim bana diyorum kabullenmeyio kendi soylediginin dogru olduguna israr edip benim "ben bilirim, benim ki dogru" diye bir dayatmada bulundugumu soyleyebilecek kadar da iqn dusuk kanks. optum seni her sey gonlunce olsun ins.

Yorumla
    • Karayeller28
      Karayeller28
      +1 yıl

Olayın bad boy barbie bebek meselesi vardıya olmadı hiçbir zaman çünkü Erkek ve Kadın Doğası hakkın bilgin sıfır sağda solda söylenen palavraları ortalara koyuyorsun Mesele hiçbir zaman Seçilen Erkeği pi, ç bad boy olması olmadığı gibi Erkeklerinde senin tabirinle barbie olmadı. Efendi hanımcı sünepe tayfa sevilmiyor sadece sömürülmek için kabul edilebiliyor Çünkü Pasif arka plan adamı Kadını elde etmenin yolunun Kadına yatırım yapmak suyuna gitmek yalakalık yapmak olduğunu zannederek Çaresizlikten dolayı bunlara sarılan Eril Erkeksi yönleri zayıf Kadına hayır diyemeyen prensip ve çizgileri olmayan bu yüzdende Kadınların Shiit testlerini geçemeyn adamlar Olduklarından dolayı Sevilmezler Olay bad yani good Yani iyi veya kötülükle alakası yok Serseri p, iç bad boylarında sevilmesi arzulanmaları Kötü olmalarıyla alakalı değil. Özgüvenli domainant baskın ayağı yere sağlam basan Eğlenceli Prensipleri olan kadına hayır diyebilen Yatırımı KENDİNE YAPAN ki kendine yatırım yaptıkca daha çekici daha arzulanır olursun Bunun yanında Erkeksi Eril özellikleri daha güçlü oldukları için arzulanırlar. Bunu binlerce kez görüpte Gerčekler şudur Ben gözlemlemeden inanmam demen Adamı Hayretler içinde bırakıyor Bunca örneği varken insan bunu nasıl anlamaz. Benim tek maksadın doğru bilinen yanlışları düzeltmek satılan beyin yıkamalarını silmek hepsi bu kadar.

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

3

Cevap

10

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.

Karaktere göre değişir bu durum

1
    0 Yorumla
  • MrKuzey
    MrKuzey Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 28
    +1 yıl

Bana göre sevmenin cinsiyeti yoktur seven sevdiği zaman her türlü çok güzel şekilde seviyor yeter ki sevmek istesin...

2
    0 Yorumla
  • Semih6934
    Semih6934 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 12,8b cevap paylaştı.

Ben sevmeyen ve aldatan kadın da gördüm, sevmeyip eğlence peşinde olan erkekler de zaten hayli fazla, yani bence karakter meselesi esasen.

1
    0 Yorumla
  • TheSaintBalloon
    TheSaintBalloon Takip Et
    Guru Yaş: 110 , eic 100%
    +1 yıl

Trans

1
    0 Yorumla
  • koksalemin
    koksalemin Takip Et
    Xper 4 Yaş: 22
    +1 yıl

Erkeklerin ya da kadınların birinin çok sevmesi diye bir durum yok. İnsan kendini ve eksikliklerini bulduğu insanı sever. Bu kadın için geçerliyse kadın , erkek için geçerliyse erkek daha çok sever

1
    0 Yorumla
  • suböcüğü
    suböcüğü Takip Et
    Xper 4 Yaş: 23
    +1 yıl

Umursamayan taraf sevilir hatta bazen roller değişir

1
    0 Yorumla
  • Jeynepp
    Jeynepp Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Kişiye göre değişir, cinsiyete bağlı değil.

1
    0 Yorumla
  • Bubifake24
    Bubifake24 Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl

Erkek ister, kadın sever.

1
    0 Yorumla
  • zeynep3000
    zeynep3000 Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.

Kadinlar daha derin seviyor sevince

1
    0 Yorumla
  • ᏝAVAᏁᏖA
    ᏝAVAᏁᏖA Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 99%
    +1 yıl

Kadınlar deli gibi sever..

1
    0 Yorumla
  • Barmecide
    Barmecide Takip Et
    Master Yaş: 52 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.

evet ilişkiye göre değişir

1
    0 Yorumla
  • Atlantis55
    Atlantis55 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

Kadınlar sevmez genelde

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Garı bayani

1
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkekler mi çok sever yoksa kadınlar mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkekler mi daha çok sever yoksa kadınlar mıı? 16 cevap verildi
Erkekler mi daha çok sever yoksa kadınlar mı? 34 cevap verildi
Erkekler mi daha çok sever, yoksa kadınlar mı? 45 cevap verildi
Erkekler mi çok sever kadınlar mi? 12 cevap verildi
Kadınlar mı daha çok sever yoksa erkekler mi? 67 cevap verildi
Kadınlar mı daha çok sever yoksa erkekler mi? 42 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • ChatGPT'nin Dünya Kupası tahminleri için ne diyorsunuz? Sizce Kupayı hangi takım alır?
  • Evli bir kadın iş hayatına atılırsa değişir mi?
  • Fazla kilolu olmama rağmen kadınlar neden bana ilgi gösteriyor?
  • En sevdiğiniz çorba nedir?
  • Senin için dürüstlük mü, sadakat mi daha önemli?
  • Bebekler selam 💅💗 en sevdiğiniz rengi tahmin edeyim mi?
  • Sıcak havalarda araba mı yoksa motor mu en iyi tercihtir?
  • Dağa çıkınca her tarafım kelebek oluyor, siz de doğada böyle huzur buluyor musunuz?
  • Terbiye ne zaman verilir?
  • Sevdiceğin sana bu şekilde bir kahvaltı hazırlamış ne düşünürsün?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨