Arkadaslar ben bi suredir bir cocukla konusmaktaydim. Bugun bir bulusma ayarladik bulustuk bi baktim cocukla ayni boydayim. Sok oldum resmen bu kadar beklemiyordum. Cocukta pek tipte yok acikcasi ama boy var gibi gozukuyordu bi baktim boyda yok. Ama davranislari falan cok iyi cok nazik beyefendi biri yani. Sizce napmaliyim hic gozume hitap etmedi ya 🥺
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadına karşı iyi davranan erkekler, genelde cinselliğe aç tecrübesiz beta erkekler olmakta. İyi davranırsan, belki verir diye düşünüyorlar ama hayal kırıklığına uğrarlar. Bu tür erkeklerle kadınlar, asla evlenmeden cinsellik yaşamaz. İstisna olsa da kadın başka iyi erkek bulunca iletişimi keserler. Böyle erkekler , zengin olmadıkça da evlenemezler. Bu yüzden ne dersek diyelim, sen bundan ayrılacaksın. Çünkü kadınlar, aynıdır. Hep ilişkide üzülen erkek olurlar ve üzülmesinler diye Red Pil öğretileri derslerine yönlendiriyoruz.
Red pil kuramı nedir?
Red pil, kadın ve erkekler arasında ilişkileri düzenleyen temel kurallardır Red pil kuramı, kadınların hoşlandığı erkekleri doğru olarak tanımlayıp eksik erkekleri tam erkek etmeye çalışır. Red pil kurumlarının tamamının doğru olduğunu, gerçek hayattan görüyoruz. Zira red pil kadınların; güçlü, özgüvenli, kendisine fazla değer vermeyen , böylece sıradan erkek izlenimi oluşturmayan erkeklerden hoşlandığını belirtir ve böyle erkek olmayanların da nasıl böyle erkek olacağına dair tavsiyeler verir. Özellikle, seks yapmayan veya evlilik düşünülmeyen kadınlara; özel günler harici hediye almamayı tavsiye eder. Böyle erkek olmayı beceremeyenlere karşı da seksi odak noktasından çıkarmaya uğraşıp dikkatlerini başka yönlere çekmeleri gerektiğinden bahseder. Böylece tecavüzleri , azaltıcı etkisi mevcuttur. Tüm bu tavsiyeler kadına ulaşamayan erkekler, kadına karşı umursamaz yapar. Bu yüzden de Red Pilcilerden, sapık olmaz. Zira kafaya takan erkek, sapık olur; umursamaz erkek kafaya takmadığından sapıtmaz. Yani Red pili benimsemeyen abazalar, sapık olur.
Ayrıca Red Pil beta erkeklere, sadece kendisiyle aynı kazanan kadınlarla evlenmelerine dair tavsiyeler verir. Çünkü bir kadın, kendisiyle aynı kazanan erkekle sadece severek evlenir. Severek evlenen kadın ise, sadık kalır.
Her kadına ulaşamayan erkek, Red Pil kuramını bilmeli ve alfa evrimi geçirmelidir. Ben bu yıl tanıştım ve '' evlenmeden vermem ''diyenler yazmaya başladı. Yoksa bunlar da yazmıyordu. Red Pili benimseyen erkek, şiddete meyilli ise; kadınlara zarar verir. Çünkü umursayan erkek, kendine yediremez. Red Pil, umursamamayı öğretir. Kpss den sonra, evlenmeden önce seks yapacak kadınlar üzerinde çalışmalara başlayacağım. Ortalama iki sene sonra, başarılı olmaya başlarım diye tahmin ediyorum. Zira başarıya giden yol, başarısız olarak taktik geliştirmeye bağlıdır. 35 den önce de kesin evlenen. şu an 28 im. Zira seks yapan kadınlar, evlenmeden önce sana cinsellik vermiyorsa; hanımın seni hiç arzulamaz. Zira kadınlar, aynıdır..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÖncelikle merhaba. Bakin etrafiniza ebru gundesin hayatinda olana madonnanin lady gaga diana gibi say say bitmez.. insanlarin dış görünüşü ile kararlar almış olursak o sevgi aşk olmaz. artı karsinizdaki insani tanımadan yargılanmış olursaniz bu babaniz dahil olsa ona olan sevginiz dahi kalmaz. boy tip benim açımdan inanki bir anlam ifade etmez... karşınızdaki insanin duygulari ve hislerinize verdiği değeri, sizi kollamasi, size saygi duyup değeri vermesi en büyük detaydir. ben in yargılarımı yillar önce benden de buyuk bir insanda yiktim. hayatimda sacma sapan guzel diye giren fakat gerçekten katekter yoksunu insanlar tanidim. fakat bu son insan her seyi alt üst etti. size en büyük tavsiyem tanimadan yargilamayin. guzel diye göze hitap ediyor diye asla birini sevmeyin.. içi boş hisleri boş bir güzellik sadece görselde kalir. senin ruhunu aşamaz. Laf bile vardir ben ne elbiseler gördüm içinde insan yok, ben ne insanlar gördüm üstünde elbise yok misali. kalbini göremediğin hiç bir insan, kabuğu kırılınca içinin çıkan çürük bir ceviz tanesi kadar degersiz değildir. 🙏
22 Yorumla- +1 yıl
Böyle düşünmenize sevindim teşekkür ederim 🌹🙏
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanların içine değil dış karakterine bakarsınız ömür boyu yalnız kalırsınız böyle kendinizi kalıplara sokup milleti eleştriceğinize biraz merhametli olun iyi birini bulup da kaybedince anlarsınız ben olsam o çoçuk yerinde bir daha işim olmaz senin gibi birileri öyle yapması saygısızlık bence !
00 Yorumla
Gözüne hitap etmesi de önemli bence.
Boyundan ziyade aldığın hissettiğim enerji önemli. Beğenmen gerekiyor karşındakini. Herkes inkar etsede insan hem gönlüne hem gözüne güzel geleni sever. O yüzden olmuyorsa kendini buna mecbur hissetme02 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
42
Cevap
53Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 268,2b cevap paylaştı.
u +1 yılO zaman boya göre seçiyorsanız uzun arayın
00 Yorumla Ona bakarsan belki senin de bazı huyun konuşma tavrın ya da fiziksel özelliğin onun hoşuna gitmemiş olabilir ve bunu dile getirmiyor olabilir kimse mükemmel değildir sonuçta illa ki kusurların vardır seninle ben kocamla aynı boydayım ne olacak sanki düğünde topuklu ayakkabı giymedim düz bir şey giydi
30 Yorumla
+1 yılBoy takıntın varsa şal bırak çocuğu önüne baksın çünkü boy takintin varsa ne kadar iyi biri olursa olsa senin içine sinmeyecek kimsenin vaktini çalmayın.
30 Yorumla
+1 yılBunun böyle sorulması çok tuhaf geliyor bana bizler tanımasakta onur kırıcı. İçine sinmediyse nasıl seveceksin zaten?
31 Yorumla
+1 yılGözüne değil gönlüne hştp etmesi önemli. Çok yakışıklı olan erkeklerde yaşlanınca çirkin olmuyor mu nasılsa.
210 Yorumla- +1 yıl
Valla adam olsun yeterli dicem bu seferde adam olmicak diye korkuyorum kskssksnsns
- +1 yıl
Tövbe de aaa kız
- +1 yıl
Öyle ama kalp önemli yani benim için tip yok gerçekten
- +1 yıl
Teşekkür ederim iyi geceler
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılGörüştüğün süre içinde ısındıysan, daha da önemlisi sevdiysen insanın gözü boy görmez bence. Demek ki bir insanı sevip sevmemeyi gerçekten boy, kilo, görünüş gibi etkenlere bağlıyorsun. Hitap etmediyse mutluluklar dilemek düşer.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 724 cevap paylaştı.
+1 yıl1.80 da alsan evlenince göbek yapıp kısa görünmeye başlıyorlar😂 en iyisi huya bakmak değişmeyen tek şey bu çünkü
30 Yorumla Gözüne hitap etmedi ise ileride gönlüne de çok hitap etmez veya sana göre olmadı ileride gözüne batar şimdiden kırmadan dökmeden ayrıl
20 YorumlaAynı şeyi bende yaşadım hatta kız dibime gelip bana dokunana kadar fark edemedim ki o beni hiç görmemişti ama ben görmüştüm onu daha önceden baktım aşık oluyor 3 gün direk ayrıldım
00 Yorumla
+1 yılCevap soruda gizli aslında beğenmemişsin ama pi*lerden çok çektiğin için düzgün karakterli birini görünce zodlamalımıyım diye düşünüyorsun.
Denklemler hiç bi zaman oturmuyor bu işlerde maalesef.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyakışıklı olsaydı napıcaktın ben onu sevdım de ne oldu sana tavsiyem dış görünüş çok ta önemli değil adam olsun yeter buna bak bende senin gibi düşünüyodum ama artık öyle düşünmüyorum
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Görmeden nasıl tanıştınız? Internetten mi tanıştınız?
Bence önemli olan karakter kişiliği insan olmak önemlidir.10 Yorumla
+1 yılDavranislari fake mi diil mi, rol yapiyo da olabilir. Sonucta bi amaci varsa ona ulasana kadar durust olacak diye bi kural yok.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılNe yapalım çocuğu gerelim mi uzasın diye baktın olmuyor bırak gitsin
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 792 cevap paylaştı.
u +1 yılYani şöyle eğer anlaşabiliyorsan kafan uyuyorsa devam edin her şey boy demek değildir devede de boy var ona bakarsan
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 923 cevap paylaştı.
+1 yılBoy bu kadar önemliyse sen boş ver onu zaten 20 seneye kemiklerin erimeye boyun kısalmaya başlayacak.
00 Yorumla
+1 yılÇok iyi biride olsa çok tanimiyorsun onu geçtim beğenmedin bir zaman gelecek seni öpmek isteyecek dokunmak isteyecek
Napacaksin?00 Yorumla
+1 yılBiraz zaman geçsin sana karşı duygusal hislerim yok arkadaltan öteye gidemeyiz de bence fazla sorun yapma açık açık söyle ama kırmadan
00 Yorumla
+1 yılGözüne hitap etmediyse mümkün değil ısınamazsın. Çünkü zaten önceliğini vermişsin. Yapman gereken hislerini dinlemek
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
m +1 yılKafaya takılacak bir şey yok, önemli olan sana karşı nasıl davranıyor?
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı.
s +1 yılAynı boyda olsanız ne fark eder karakteri düzgünse?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkanka yaşın 27 zaten evde kalmışsın gelmiş buraya boyu kısa çıktı yazmışsın. senin derdin eğlenmek mi evlenmek mi ona karar ver
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhe aynnn
Cevap sahibi+1 yılbul bi keko kendine kardeş ona layıksın skskmsmks
Aşk İlişkileri konusunda 518 cevap paylaştı. Gözüme hitap etmeyenle sevgili olmam ben. Senin de kafan karışık. Bence yolları ayır
00 YorumlaBoyu veya dış görünüşü için seviyorsan hiç sevme daha iyi iki tarafta üzülmemiş olur
00 Yorumla
+1 yılSeninle aynı boydaymis diyorsun bı de burun kiviroyuesun. Hani kendin uzun olsan tamam dicem😅
00 YorumlaSöylede bari seni her yerden şutlasın zaruri nefes alıyorsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılgeçen ay aynısını yaşadım. hem kısa hem kekoydu. ertesi gününde ilişkiye hazır olmadığımı söyledim taktı kafayı geliyorum konuşucaz falan dedi iyi ki bitirmişim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 507 cevap paylaştı.
+1 yılSenin gözüne hiç hitap etmediyse içine sinmediyse Gereğini yap yani
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 648 cevap paylaştı.
+1 yılÇocukla aynı boydaysanız bu senin de kısa olduğun anlamına gelir. Sorun nerede
01 Yorumla- +1 yıl
Kadin için boy farkli erkek için boy farkli
Bu kadinlar cok enteresannnnnn. Adam kibarmis iste sanada iyi davranmis ne takiliyorsun boyuna filan
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Allah bir yerden almış başka bir yere vermiştir yani hemen karamsar olma 😅😅😅
00 Yorumla
+1 yılŞimdi ne yap bilemem de sonrakilerle buluşmadan önce boy kilo sor bari
00 YorumlaBeğenmediğin biriyle ilişki düşünme hersey tip değil ama beğenmekte önemli
00 Yorumla
+1 yılanladık kızdın cevabıma şaka yapmıştım. içine sinmiyorsa bırak onu
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBenimde böyle bir datem olmuştu sonrasında reddettim fakat çok koştu peşimden kabul ettim, önemli olan karakter ve size olan ilgisi
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Ogguzzzaa hayır, aşık oldum fakat, önyargımin kırıldığını anlatmak istedim. Hâlâ peşimde ama duygum bitti. Beni atlattığı için ayrıldım.
- +1 yıl
Date ne
Cevap sahibi+1 yıl@Çağhan2734 buluşma
Gizli Üye(25-29)+1 yılBeyefendi sevmiyorsan mecburen abaza erkeklerle olursun napalım senin tercihin
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAynı boyda olmak kötü değilki, kısa olmasında aynı olsun boyunuz. Sorun olmaz. Boya çok takılırsan istediğin birini hiç bulamazsın yoksa
Cevap sahibi+1 yılİlerleyen zamanlarda anlarsın o zaman
Aşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Boyu poşu takma kafana kişiliği iyiyse sorun kalmaz
00 Yorumla
+1 yılDirekt yol ver, kısa erkeği kimse beğenmez. Özellikle güzelliğine güvenen hiçbir kadin kısa, dışarda bakınca güven vermeyen çelimsiz biriyle olmaz.
00 YorumlaArkadaş olarak kal. kavak'ta da boy var ama hüner yok. Güven kokup, dürüst olması yeter.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılozaman fazla uzatma karsındakının vaktını bosa harcama dırek soyle
00 Yorumla
+1 yılİçinin istemediyi biriyle sevgili olmak mantıksız kafana yatmadiysa birak
00 YorumlaKavakla çık ya da çınar ağacı da olur madem bu kadar boy takıntısı varsa
00 Yorumlagozune deıl ruhuna ıfade etsın goze hıtap edenler baska seye hakaret ederler
00 Yorumla
+1 yılEn azından senden kısa değil daha ne istiyon
00 YorumlaGörüşmeyi kes. Umut verme hiç
12 Yorumla
+1 yılGözüne hitap etmeyen gönlüne hitap edemez.
20 Yorumla
+1 yılSorsaydın ya en başta
01 Yorumla2. Ci buluşmaya uzar belki 🤣🤣🤣
02 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Merak ettim boyu kaç?
03 Yorumla- +1 yıl
Ben 164 um o da o civardir
- +1 yıl
Tipsiz olmasa, gizli topuk falan falan giyer 3-5 cm uzar belki biraz kurtarır diyecektim ama tipsizmiş de.😅 boş ver için almadıysa görüşme bir daha. Davranışlarının iyi ve kibar olmasına da aldanma, tipi bozuklar kızı elde ettiklerinde hemen şımarırlar ve gerçek yüzleri ortaya çıkar.
- +1 yıl
Evet haklisin. Bitirdim zaten daha fazla devam etmeye tahammulum yoktu
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Basketbola yazdır cndnfdgc
12 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılSana karşı nasıl o önemli asıl
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılIkinci bulusmada uzar belki
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Gozune hitap etmediyse sal..
00 Yorumla
+1 yılgörüşmek istemiyorum de
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Begenmediyse ayrıl
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. bi kaç kere daha buluş belki uzar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Topuklu ayakkabı al
00 Yorumla
+1 yıldevam et bi süre ona göre karar ver
00 Yorumla
+1 yılAyrıl bence yol yakınken
00 YorumlaEğilerek konusun
00 Yorumla- Devamını Gör (35)
Devamını Gör(80)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi