192 i adamım 155 kız bile yazdı bana kişiliğimi karakterimi geç sadece boy için bundan 5-6 yıl önce böyle bir şey yoktu şu an moda bu oldu diye saçma saçma insanlarla muhatap oluyorum.
Kısa kadınlar çekici gelmiyor , çocuk duruyorlar yaşlardan da çakmam sübyancı olacağım diye korkuyorum.
Ben mehtaba karşı sevdiğimi öperken Notre Dame'in kamburu gibi eğilecek miyim? Elimi attığımda belinden tutup gözlerine bakmak istiyorum
Tahmini ne zaman eşit boy popüler olur?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
sallıyor sanki he bi kız pek öyle sadece boyun uzun diye yazmaz yani 😄 bide elmamı seçiyoruz yani yok 175 altı çocuk geliyor falan 😄
Gözüme hoş gelmeyen gönlüme nasıl hoş gelsin elma seçmiyoruz eş seçiyoruz ve evet çocuk geliyor yaşlardan çok anlamıyorum 18 yaş altında gibi duruyor kısa kadınlar
yani olabilir sana öyle gelebilir 6 cm kısayım diye daha genç duruyorsam da hoşuma gider 🤣🤣🤣
Yani o yönden iyi evet minyonlar yaşlanmıyor ama ben yaşlanan bir hayat arkadaşı arıyorum öyle beraber kırışırız yaşlanırız falan. d Dünyaya çok bir bağım yok
169um açıkçası minyon olduğumu düşünmüyorum. sana göre minyon olabilirim canın saolsun 😄
Arkadan gördüğüm kadarıyla küçük duruyorsunuz :)) minyonsunuz bence. d
foto da daha kısa çıkmışım aynen ama benim boyda birisine de minyon denmez yani
İyi sizin demiyim sizin canınız sağ olsun. d
Sen şu 1.60 çocuk değil misin sürekli bir 90'ın diye yalan söyleyen hep böyle bir konu açan
Hayır
Tabii efendim
La niye öyle bir şey yapayım sdkjsdds
Kanka yorumumu sil bak anlarlar senin olduğunu
Hayır ben değilim
Bugun devamlı boy postu acan bı mavılı var eger sen ısen boyundan baska bı vasfın yok heralde degılsende eee yanı? Engelle gec begeneceksın dıye zorbalıyolarmı
ilk postum evet zorbalanıyorum
Yakana yapısmıyolarsa pesınde takıp etmıyolarsa zorbalama degıl, sosyal medya kullanımı herkesın herkese ıletısımını kolaylayıp ımkan saglar ısteyende ıstedıgıne yazıyo, acık profıl degılse ıstege duser engeller gecersın. Ha reelde boyle bı durum yasıyosan acıkca der yıne ılgılenmezsın, esmer sevene sarısın sarısın sevene kızıl olan da talıp oluyo bu da onun gıbı bısey. Sadece boy uzunlugundan dolayı yaklasılması kırıcı ama buna yapabılcek bısey yok.
Kız arkadaşım oldu beni geç kıza yazdılar yakışmıyorsunuz vs diye benimle dediğin gibi iletişim olunca kesiyorum ama bir yapışkanlık var kıza diyorum ki çocuk gibisin yok erkekler 1 65 sever diyorum ki kadınsı gelmiyorsun yok erkekler sever görüşelim garip bir durum
Ilk postun degıl son kelımenden anladım ama neyse , ergenlerın boy sevdası vardır aklı kıt olan duserboya zaten sansına karsına karaktere zekaya bakacak bırı cıkmıyo demek kı. Rest cek gıt durum bu
Valla ideal boy bence 1.90-1.75
Ztn popüler değil mi (168🤷🏻♀️)
Değil ben minumum o da karakterine çok bayılırsam 175 e bakıyorum daha küçükleri cidden çocuk gibi geliyor insanlar nasıl sevgili oluyor anlamış değilim sokakta bir polis çevirip sen bu çocuğa napıyosun demiyor mu yani
Yok be bence sen çok takıyosun umarım hayatinin 175ini bulursun 🙂🤷🏻♀️
178 ini buldum da bakalım haberi yok daha