Aşk İlişkileri Çirkin insanlar sevilmeyi haketmiyormu? tttunc44 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Yani kadınlar dan bahsediyom Çirkin insanlar sevilmeyi haketmiyormu? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
durusehr Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Öyle güzel yüzler var ki ahlâkları çok kötü. Sevilmiyor. Ben sevmiyorum.Sevilmenin yüzle alakası yok. 0 4 Yorumla tttunc44 +1 yıl Bence var gibi Yorumla tttunc44 +1 yıl Bişey sorabilirmiyim Yorumla durusehr +1 yıl Sorun Yorumla tttunc44 +1 yıl Kac tane kadın bir erkekten kuvvetli olur fiziksel olarak Yorumla
hayatbitirdiaq Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl Asıl onları dıştan yargılayanlar sevilmeyi haketmiyor. 0 89 Yorumla tttunc44 +1 yıl Öyle mi Yorumla hayatbitirdiaq +1 yıl Aynen öyle. Yorumla tttunc44 +1 yıl Kendimi değersiz hissediyorum çirkin olduğum için Yorumla hayatbitirdiaq +1 yıl İnsan olduğun için benim gözümde değerlisin Yorumla tttunc44 +1 yıl Iyi kalplisin Yorumla hayatbitirdiaq +1 yıl Bunun iyi kalpli olmakla alakası yok sadece gerçekler. Yorumla tttunc44 +1 yıl Bana kimse değerli demedi Yorumla hayatbitirdiaq +1 yıl Afedersin ama çevrende ki insanlar insan değil demek ki Yorumla tttunc44 +1 yıl Olabilir ama yinede ortalamanın altindayim Yorumla tttunc44 +1 yıl Bi şey daha sorabilirmiyim Yorumla hayatbitirdiaq +1 yıl İnsanların benim için koyduğu ölçülerde yaşamıyorum sende öyle yap. Hem konuşmandan içinin güzelliğini anladım. İç güzellik>dış güzellik Yorumla tttunc44 +1 yıl Hep öyle diyorlar ama görünce iş değişiyor Yorumla tttunc44 +1 yıl Aklıma takılan bişey daha var Yorumla hayatbitirdiaq +1 yıl Nedir? Yorumla tttunc44 +1 yıl Kadınla erkeğin güç farkı ne kadar olur sence fiziksel olarak Yorumla hayatbitirdiaq +1 yıl Genelde erkek daha güçlü oluyor. Yorumla tttunc44 +1 yıl 10 tane kadın bir erkekten kuvvetli olabilirmi fiziksel olarak tedirginim Yorumla hayatbitirdiaq +1 yıl Eğer kadın spora gitmiyorsa Yorumla hayatbitirdiaq +1 yıl 10 kadın olabilir neden tedirginsin ki? Yorumla tttunc44 +1 yıl Ne kadar ihtimal sence Yorumla hayatbitirdiaq +1 yıl 10 kadın bir erkekten yüzde doksan dokuz güçlüdür Yorumla tttunc44 +1 yıl Yok artık hiç şans yokmu Yorumla hayatbitirdiaq +1 yıl Niye bunu soruyorsun söylesene Yorumla tttunc44 +1 yıl Bazen çok öfkeleniyorum etrafa zarar veriyorum aile üyeleri bi daha olursa bağlayacaklar sakinleşene kadar erkekler olmasa kadınlar yapabilirlermi? Yorumla tttunc44 +1 yıl Kaç kadın olması lazım Yorumla hayatbitirdiaq +1 yıl Yapar bence hem sen neden öfkeleniyorsun ki konuşma stilin çok sakin birisi gibi Yorumla tttunc44 +1 yıl Bazen oluyor nedenini bilmiyorum Yorumla hayatbitirdiaq +1 yıl Gücünü bilmediğim için bilemem ama 5 kişi bile yetebilir Yorumla tttunc44 +1 yıl Yaş önemlimi Yorumla hayatbitirdiaq +1 yıl Tunç sen gözümde değerlisin inan geçmişte konuştuğum tüm erkeklerden daha iyisin Yorumla hayatbitirdiaq +1 yıl Bunu söylemek istedim Yorumla tttunc44 +1 yıl Teşekkürler ama soru bu değil ayrıca neden böyle bir şey dediniz Yorumla hayatbitirdiaq +1 yıl Yaş önemli değil kadınlar bi on yedi üstü falan olursa güçlü olurlar sana karşı Yorumla hayatbitirdiaq +1 yıl Puahaha uykusuzum ve uykusuz olunca bazen saçmalıyorum kusura bakma Yorumla tttunc44 +1 yıl Ya yaşları büyük benden 40 50 yaş arası yapabilirlermi Yorumla hayatbitirdiaq +1 yıl Eğer ki fazla yaşlı değillerse yani görme bozukluğu veya yürüme sıkıntısı gibi on kişi yüzde elli ihtimal senden güçlü olabilir Yorumla tttunc44 +1 yıl 40 50 yaş işte Yorumla tttunc44 +1 yıl Bağlayabilirlermi Yorumla hayatbitirdiaq +1 yıl Bağlarlar Yorumla hayatbitirdiaq +1 yıl Kaçış yok Yorumla tttunc44 +1 yıl Ciddimisin Yorumla hayatbitirdiaq +1 yıl Evet. Yorumla tttunc44 +1 yıl Nasıl bi strateji uygularlar sence Yorumla hayatbitirdiaq +1 yıl İki kişi arkadan sırtından tutar iki kişi kolundan iki kişi ise ayağından iki kişide seni iple bağlar. Yorumla tttunc44 +1 yıl Tüm gücümle dirensem Yorumla hayatbitirdiaq +1 yıl Maalesef tunç kaçış olmaz diye düşünüyorum. Yorumla tttunc44 +1 yıl Yav niye Yorumla tttunc44 +1 yıl Kaç dakika sürer sence Yorumla hayatbitirdiaq +1 yıl Yani zorlarsan bi on dakikaya hallederler Yorumla tttunc44 +1 yıl On dakika sonra Yorumla hayatbitirdiaq +1 yıl Sakinleştirici vurmuş olurlar Yorumla hayatbitirdiaq +1 yıl Hem sen kaç yaşındasın ki? Yorumla tttunc44 +1 yıl Niye Yorumla tttunc44 +1 yıl Senin gibi kaç kişi yapar yaş olarak Yorumla tttunc44 +1 yıl 20 yaş Yorumla hayatbitirdiaq +1 yıl Ona göre güç analizi yapacaktım. Eğer reşitsen belki biraz daha onlara karşı şansın olabilir Yorumla tttunc44 +1 yıl 20yas Yorumla hayatbitirdiaq +1 yıl Yani belki atlata bilirsin neyse ben yatmalıyım yarın okul var iyi geceler Yorumla tttunc44 +1 yıl Çok garip hissediyorum Yorumla hayatbitirdiaq +1 yıl Ne gibi? a Yorumla tttunc44 +1 yıl Gücüm yetmezse kadınlara erkekliğin ne anlamı var Yorumla hayatbitirdiaq +1 yıl Erkeklik kavramını yanlış biliyorsun Yorumla hayatbitirdiaq +1 yıl Asıl erkeklik kadınlara zarar vermemektir Yorumla tttunc44 +1 yıl Sen kaç yaşındasın Yorumla tttunc44 +1 yıl Peki bi erkeği kaç erkek bağlayabilir sence Yorumla hayatbitirdiaq +1 yıl 17 yaşındayım Yorumla hayatbitirdiaq +1 yıl Değişir. Yorumla hayatbitirdiaq +1 yıl Güce bağlı Yorumla tttunc44 +1 yıl Mesela Yorumla hayatbitirdiaq +1 yıl Sen yirmi yaşındasın eğer hayatında hiç spora gitmediysen iki ila üç maksimum dört erkek seni bağlayabilir Yorumla tttunc44 +1 yıl E kadın olsa kaç tane en az Yorumla hayatbitirdiaq +1 yıl En az 8,9kadın 40 50 yaşlarında bağlayabilir Yorumla tttunc44 +1 yıl Peki senin yaşında kaç kişi Yorumla hayatbitirdiaq +1 yıl 5 ,6 kişi yeterli olur gibi Yorumla tttunc44 +1 yıl Niye sen dahamı güçlüsün o yaşa göre Yorumla hayatbitirdiaq +1 yıl Mantıken düşününce ben 40 yanındaki bir insandan daha hızlı çevik ve pratiğim Yorumla tttunc44 +1 yıl O zaman senin yaşında daha rahat yaparlar öylemi Yorumla hayatbitirdiaq +1 yıl Evet Yorumla tttunc44 +1 yıl Nasıl olur çok uzun sürermi Yorumla tttunc44 +1 yıl Sen kaç kilo kaldiriyon tek kolunla Yorumla hayatbitirdiaq +1 yıl Bir ara erkek arkadaşımla spor salonuna gittiğimde tek kol ile beş kilo kaldıra bilmistim Yorumla tttunc44 +1 yıl Ben 40 a yakın kaldiriyom Yorumla tttunc44 +1 yıl Yani senden iki üç kişi benim kolumu tutabilirmi Yorumla hayatbitirdiaq +1 yıl Oo biraz zor olur Yorumla tttunc44 +1 yıl Niye e Yorumla hayatbitirdiaq +1 yıl Sen bir kolun 40 kilo kaldırıyor sa benden iki üç taneyi kendinden uzaklaştıra bilirsin Yorumla tttunc44 +1 yıl Sende 15 kilo kaldiriyon Yorumla tttunc44 +1 yıl 15.3 45 Yorumla tttunc44 +1 yıl Bence senden 10 tane gelse yenemez Yorumla
asya66_ Takip Et Xper 5 Yaş: 20 +1 yıl kalpine bağlı 1 1 Yorumla tttunc44 +1 yıl Herkes öyle diyor gorene kadar Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Öyle güzel yüzler var ki ahlâkları çok kötü.
Sevilmiyor. Ben sevmiyorum.
Sevilmenin yüzle alakası yok.
Bence var gibi
Bişey sorabilirmiyim
Sorun
Kac tane kadın bir erkekten kuvvetli olur fiziksel olarak
Asıl onları dıştan yargılayanlar sevilmeyi haketmiyor.
Öyle mi
Aynen öyle.
Kendimi değersiz hissediyorum çirkin olduğum için
İnsan olduğun için benim gözümde değerlisin
Iyi kalplisin
Bunun iyi kalpli olmakla alakası yok sadece gerçekler.
Bana kimse değerli demedi
Afedersin ama çevrende ki insanlar insan değil demek ki
Olabilir ama yinede ortalamanın altindayim
Bi şey daha sorabilirmiyim
İnsanların benim için koyduğu ölçülerde yaşamıyorum sende öyle yap. Hem konuşmandan içinin güzelliğini anladım. İç güzellik>dış güzellik
Hep öyle diyorlar ama görünce iş değişiyor
Aklıma takılan bişey daha var
Nedir?
Kadınla erkeğin güç farkı ne kadar olur sence fiziksel olarak
Genelde erkek daha güçlü oluyor.
10 tane kadın bir erkekten kuvvetli olabilirmi fiziksel olarak tedirginim
Eğer kadın spora gitmiyorsa
10 kadın olabilir neden tedirginsin ki?
Ne kadar ihtimal sence
10 kadın bir erkekten yüzde doksan dokuz güçlüdür
Yok artık hiç şans yokmu
Niye bunu soruyorsun söylesene
Bazen çok öfkeleniyorum etrafa zarar veriyorum aile üyeleri bi daha olursa bağlayacaklar sakinleşene kadar erkekler olmasa kadınlar yapabilirlermi?
Kaç kadın olması lazım
Yapar bence hem sen neden öfkeleniyorsun ki konuşma stilin çok sakin birisi gibi
Bazen oluyor nedenini bilmiyorum
Gücünü bilmediğim için bilemem ama 5 kişi bile yetebilir
Yaş önemlimi
Tunç sen gözümde değerlisin inan geçmişte konuştuğum tüm erkeklerden daha iyisin
Bunu söylemek istedim
Teşekkürler ama soru bu değil ayrıca neden böyle bir şey dediniz
Yaş önemli değil kadınlar bi on yedi üstü falan olursa güçlü olurlar sana karşı
Puahaha uykusuzum ve uykusuz olunca bazen saçmalıyorum kusura bakma
Ya yaşları büyük benden 40 50 yaş arası yapabilirlermi
Eğer ki fazla yaşlı değillerse yani görme bozukluğu veya yürüme sıkıntısı gibi on kişi yüzde elli ihtimal senden güçlü olabilir
40 50 yaş işte
Bağlayabilirlermi
Bağlarlar
Kaçış yok
Ciddimisin
Evet.
Nasıl bi strateji uygularlar sence
İki kişi arkadan sırtından tutar iki kişi kolundan iki kişi ise ayağından iki kişide seni iple bağlar.
Tüm gücümle dirensem
Maalesef tunç kaçış olmaz diye düşünüyorum.
Yav niye
Kaç dakika sürer sence
Yani zorlarsan bi on dakikaya hallederler
On dakika sonra
Sakinleştirici vurmuş olurlar
Hem sen kaç yaşındasın ki?
Niye
Senin gibi kaç kişi yapar yaş olarak
20 yaş
Ona göre güç analizi yapacaktım. Eğer reşitsen belki biraz daha onlara karşı şansın olabilir
20yas
Yani belki atlata bilirsin neyse ben yatmalıyım yarın okul var iyi geceler
Çok garip hissediyorum
Ne gibi? a
Gücüm yetmezse kadınlara erkekliğin ne anlamı var
Erkeklik kavramını yanlış biliyorsun
Asıl erkeklik kadınlara zarar vermemektir
Sen kaç yaşındasın
Peki bi erkeği kaç erkek bağlayabilir sence
17 yaşındayım
Değişir.
Güce bağlı
Mesela
Sen yirmi yaşındasın eğer hayatında hiç spora gitmediysen iki ila üç maksimum dört erkek seni bağlayabilir
E kadın olsa kaç tane en az
En az 8,9kadın 40 50 yaşlarında bağlayabilir
Peki senin yaşında kaç kişi
5 ,6 kişi yeterli olur gibi
Niye sen dahamı güçlüsün o yaşa göre
Mantıken düşününce ben 40 yanındaki bir insandan daha hızlı çevik ve pratiğim
O zaman senin yaşında daha rahat yaparlar öylemi
Evet
Nasıl olur çok uzun sürermi
Sen kaç kilo kaldiriyon tek kolunla
Bir ara erkek arkadaşımla spor salonuna gittiğimde tek kol ile beş kilo kaldıra bilmistim
Ben 40 a yakın kaldiriyom
Yani senden iki üç kişi benim kolumu tutabilirmi
Oo biraz zor olur
Niye e
Sen bir kolun 40 kilo kaldırıyor sa benden iki üç taneyi kendinden uzaklaştıra bilirsin
Sende 15 kilo kaldiriyon
15.3 45
Bence senden 10 tane gelse yenemez
Etmiyor
Bişey sorabilirmiyim size
kalpine bağlı
Herkes öyle diyor gorene kadar