marifet olmakla değil elinde tutabilmekte. arkadaşın dediğin adama bak, bir sürü kız diyorsun. demek ki biriyle doğru düzgün ilişki kuramıyor ki ötekine atlayabiliyor. karakterin iyiyse her şekilde uzun bir ilişkin olabilir. artık biz kadınlar tipten ziyade karakterine bakıyoruz çünkü
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
O cnsellik yaşamak istiyo ama ondan böyle yapiyo.. çok kızla olmak daha zevkli oluyo cunku.
Kibar ol angut gibi as ya da naber falan yazıp başlama mesela tanışmak ister misin ya da tanışabilirmiyiz diye sor hayır diyorsa zorlama sana kızmı yok
Evet. Yatmadigi kız kalmadı abartmiyorumm yan odada takdir takir kızlarla yatiyodu. Ahh ohh sesler geliyodu evde bereket kalmadiydi. Kızlarda veriyo ama yalan mı istiyolar iste
Kızlar Ne Diyor
marifet olmakla değil elinde tutabilmekte. arkadaşın dediğin adama bak, bir sürü kız diyorsun. demek ki biriyle doğru düzgün ilişki kuramıyor ki ötekine atlayabiliyor. karakterin iyiyse her şekilde uzun bir ilişkin olabilir. artık biz kadınlar tipten ziyade karakterine bakıyoruz çünkü
O cnsellik yaşamak istiyo ama ondan böyle yapiyo.. çok kızla olmak daha zevkli oluyo cunku.
Estetik yap ama dikkat Rafet el roman olma.
Tip önemli mi harbi ya? Tipsiz erkekle olur musun mesela
Tiple beraber içde önemli. Tipsiz erkekle bir ihtimal birlikte olurum oda benim Kafa dengim ise.
Asdffds tipsiz erkeği nasıl öpecen aq
Gözümü kapatarak pujajajajja
Ahahhaah yakışıklı fit zayıf erkekle olmak daha keyifli ama
İnan hiç tadı yok, birisi ile tipinden dolayı sevgili oldum içi b. k gibi çıktı. Kendimi üzmeye değmez en iyisi dışı görmeyip iç ile yetinmek.
Benle ol ozaman. Uzun boylu çekik gözlü sporcu biriyim. Ağzımda laf yapiyo
Yok kalsın, erkekler benden uzak Allah'a yakın olsun şimdilik
Olur yaaa bari sohbet etsek.. belki seviceksin beni.. ayrıca zina hiç yapmadim günah diye. Düşün yani
Teşekkürler kalsın.
Zinakar erkekler çok kız buluyo onu anlamiyom
Bende böyle düşünmeni anlamıyorum.
Öyle ama peşmerge tipli oğlan her ay bir kizla yatiyo
Sende yat o zaman çok istiyorsan.
Ben karaktersiz değilim. Hem ayrıca utangaç biriyim. yapamam
Peki, senin kararın ama utangaç olmana şaşırdım.
Neden?
Erkekler de utanma yoktur diye biliyordum en azından bu konularda.
Biri ile cinsellik yaşarken utanırım. Öpüşürken falan. asdxsa
Hjhhhjj
Utanıyorum işte 26 yasind okmama ragrmen. İlk öpücüğü nasıl vericem bilmiyorum bile
Aramızda dokuz yaş var abi hjhjj
Ahahha sen 17 yaşında misin
Maalesef.
Offf yaaaa peki senden tavsiye alayım ozaman..
Ne konuda
Nasıl kızlarla konuşulur nasıl mesajlasilir falan. İlk mesaj ne olmali
Kibar ol angut gibi as ya da naber falan yazıp başlama mesela tanışmak ister misin ya da tanışabilirmiyiz diye sor hayır diyorsa zorlama sana kızmı yok
Hmm , hi yazsam olur mu
Türkiyedeyiz abi saçmalama bide hı ne çok itici olur bence
Hmm. Tanışabilir miyiz yazmakta komkk olur yaa. Azeri kızlara mi yazsam.. türk kızları biraz tuhaf
Ooo Azeri bulursan yaz onlar daha iyi olur sanki
Dimi. Cnsellik çoğu erkeğin amacı ya benim yakışıklı arkadaş her ay başka kızla yatiyo yaaa
Senin arkadaşta tam p. zevenk
Evet. Yatmadigi kız kalmadı abartmiyorumm yan odada takdir takir kızlarla yatiyodu. Ahh ohh sesler geliyodu evde bereket kalmadiydi. Kızlarda veriyo ama yalan mı istiyolar iste
Neyse abi konu farklı yerlere gidiyor iyi geceler
İyi geceler. Erkeklere verme sakın..
🤦♀️ Ne diyon abi sen iğrenç konulara hiç girme hadi iyi geceler
Olur arada oyle seyler
Tipsiz erkekle olur musun mesela
Kime gore neye gore her insanla olamazsin kafa denkligi aradaki uyum vb. etkenler